9/17/2016

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen. De afgelopen vier jaar zijn echter een hel geweest voor het gezin. Twee weken na het de eerste HPV-injectie begon Emily duizelig en misselijk te worden.
De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.”
Emily is één van de vele duizenden tienermeisjes die sinds een routinevaccinatie aan een slopende ziekte lijden. Vóór de inentingen was Emily uit West Yorkshire kerngezond. Ze deed aan hockey, atletiek en was goed in dansen. Ze haalde goede cijfers en had een mooie toekomst voor zich.
Emily’s aandoening werd gemeld bij de Britse toezichthouder op het gebruik van medicijnen MHRA, waar in de afgelopen 10 jaar liefst 22.000 bijwerkingen van 13 verschillende routinevaccinaties tegen griep, BMR, tetanus, difterie en polio zijn gemeld.

Tienduizenden
In totaal traden bij 8228 meisjes bijwerkingen op na het HPV-vaccin, waarvan 2587 waren aangemerkt als ‘serieus’. De waakhond zei dat het in werkelijkheid gaat om veel meer bijwerkingen omdat veel gevallen niet worden gemeld.
De MHRA schat 10 procent van alle meldingen binnen te krijgen, waardoor het aantal meisjes met bijwerkingen als gevolg van het HPV-vaccin gemakkelijk kan oplopen naar enkele tienduizenden. Desalniettemin is het instituut van mening dat de risico’s van het vaccin niet opwegen tegen de voordelen.
Bij ieder doktersbezoek werd het gezin Ryalls raar aangekeken. Elke keer dat het HPV-vaccin ter sprake kwam, nam de huisarts een vijandige houding aan. “We zijn ’s morgens allemaal moe Emily,” kreeg ze te horen toen ze klaagde dat ze vaak compleet uitgeput is.
De Britse gezondheidsdienst NHS zei dat het vaccinatieprogramma ‘zeer effectief’ is gebleken. Andere landen nemen juist maatregelen vanwege het toenemende aantal meisjes dat last heeft van bijwerkingen.

Denemarken en Japan
Op de Deense tv was eerder dit jaar een documentaire te zien over het grote aantal meisjes dat blijvende schade heeft overgehouden aan het vaccin. Sommige van die meisjes zitten in een rolstoel. Afgelopen jaar besloot de Japanse overheid het HPV-vaccin niet langer aan te raden vanwege de mogelijke bijwerkingen.
In een artikel in het tijdschrift Clinical Rheumatology schreef dr. Manuel Martinez-Lavin, die al 30 jaar mensen met chronische pijn behandelt, dat artsen moeten weten dat er een mogelijk verband is tussen HPV-vaccinatie en aandoeningen als posturale orthostatische tachycardie syndroom (POTS) en fibromyalgie.
Het gezin Ryalls heeft samen met 80 andere Britse families besloten actie te ondernemen. Ze hebben een groep opgericht om meisjes die na het HPV-vaccin bijwerkingen hebben gekregen samen te brengen: de Association for HPV Vaccine Injured Daughters (AHVID).
[Independent]

Dokter Mengele 2.0: 
In de overheidsfolder staat dat HPV baarmoederhalskanker veroorzaakt, terwijl dit  niet bewezen is.
Het is een van de drogredenen die aangevoerd wordt door de farmaceutische industrie i.s.m. onze overheid om miljarden te verdienen aan vaccinaties, waarna de andere tak van de farmaceutische industrie weer miljarden verdient aan het oplappen van slachtoffers van het vaccinatiebeleid.

INFO op wanttoknow.nl
HPV en de anti-conceptiepil..Hoe de anticonceptiepil het lichaam berooft van juist die vitaminen en andere nutriënten die de baarmoederhals nodig heeft om gezond te zijn. 

Door deze tekorten ontstaan er in de cervix beschadigingen (laesies), waarin zich vervolgens humaan papilloma virussen (HPVs) kunnen nestelen. 
De Duitse arts Rudolph Virchow (1821-1902) stelde vast: “De habitat van ziekteverwekkers is ziek weefsel.

” Wanneer deze vitaminetekorten lang aanhouden, kan de baarmoederhals zodanig uit balans en beschadigd raken dat er zich in die laesies kankercellen kunnen gaan vormen. 

Daarmee is HPV geen oorzaak van baarmoederhalskanker, maar de aanwezigheid van HPV is het gevolg van het ongezonde milieu ter plaatse!
http://www.wanttoknow.nl/overige/kanker-de-mensheid-al-100-den-jaren-bedonderd/Het `supermarktdieet`wordt door bijna heel NL gevolgd en bestaat uit pak blik pot en zak… magneetronvoer, bespoten groenten en fruit en minderwaardig vlees… dood voer dus, wat leidt tot een disfunctioneel lichaam-systeem.Meiden die last hebben van ernstige menstruatieklachten,die zouden eens 2 maanden zonder zuivel en suiker moeten leven.
Grote kans dat het lichaam zich weer zal herstellen.
Menstruatie zou soepel en natuurlijk moeten verlopen, elke verstoring heeft een voorgeschiedenis die leidt tot klachten.
Medicijnen zijn symptoombestrijders die een klacht onderdrukken,ernstige bijwerkingen kunnen hebben waar je meer kans op hebt dan n prijs in de staatsloterij.  


Welcome to the new world order. 
Na de jaren 80 is de geneeskunde zich volksgezondheids’zorg’ gaan noemen is de kunde van het genezen verdwenen. 
Dit ministerie is ten prooi gevallen aan quasie-wetenschap en economisch malafide gedrag. 

CBS is hierin duidelijk, exponentiële stijging in de kosten van de gezondheids’zorg’, momenteel ongeveer 30% van het jaarlijkse staatsburger. 

Dit in tegenstelling tot 40 jaar geleden, 10%. 

Advies: luister naar uw geweten en denk vrij! 


en vertrouw op wat uw intuïtie u ingeeft en vaar niet blind.  


 

Geen opmerkingen: