9/20/2016

Doe Het Zelf Dingetje: vernietig je patientdossier- Red Europa, sloop de EU.

BLIJF UIT MIJN DOSSIER. stop wet 33980!

Zoals het nu door de donorwet van D66 ineens uitschrijvingen regent bij de orgaanbank van de overheid, zo kun je ook je patientdossier laten vernietigen voordat het quasicommerciële Rouvoetkartel van Zorgboeren met toestemming van VVD-minister Schippers in je privé komt neuzen. 

De wet staat dat namelijk gewoon toe: Artikel 7:455 van het Burgerlijk Wetboek. 

Omdat de wet, in tegenstelling tot politici, wél respect heeft voor verankerde burgerrechten. 

Maar voordat je een hoop papieren gedoe aan moet gaan om van je eigen patientdossier af te komen, is er nog de Eerste Kamer. Die kan de Schipperswet nog blokkeren, maar dan moet je de dames en heren in de bijbaantjemolen wel eerst even mailen. Of bellen. 

Maar hoe dan ook kunnen ze worden aangesproken. Voor wie nog over de streep getrokken moet worden inzake privacy, oftewel voor de schapen die denken dat ze toch niks te verbergen hebben: lees eerst even de instructies. De rest kan meteen doorklikken naar de handige verwijspagina met mailadressen & telefoonnummers van senatoren op BLIJF UIT MIJN DOSSIER. Punt Piratenpartij punt NL. 


EU zet gratis treinen in 

                        voortegen nationalisme

De Europese Unie is ooit bedoeld om te voorkomen dat de treinen naar het oosten nooit meer zouden rijden, maar het is een beetje net zoals met Harvey Two-Face in die ene film met de vleermuisman: You either die a hero, or live long enough to see yourself become the villain. Het instituut dat ooit bedoeld was om het ontstaan van superstaten met politiek eenrichtingsverkeer tegen te gaan is nu zelf precies zo'n gevalletje geworden en bedrijft politiek met treinen, al is de vorm - gratiesj vakanties voor jongeren - wel wat vriendelijker dan 75 jaar geleden. Onderdeel van het plan voor een ever closer union is een verwarrende culturele oorlog tussen de federalisten en de nationalisten.

 

 

 

Geen opmerkingen: