8/21/2016

Veel vrijwilligers in asielcentra zijn vermomde salafisten


De Poort van Schengen staat wagenwijd open... Het Coudenhove-Kalergi plan is in full swing. De omvolking is niet begonnen, ze nadert al haar voltooiing.!" 
Misdadig hoe de politiek dit bewust laat gebeuren.
Want zij weten allang alles donders goed!
Terwijl diezelfde politiek dit met een enorme leugen, door de burger strot druk
t door middel van gasligthing.
.
Gasligthing:
Het is allemaal niet waar wat wij waarnemen.
Wij zien het helemaal verkeerd en zijn racisten.
Er zitten geen terroristen tussen,tenminste verwaarloosbaar.
Ze zijn allemaal hoog opgeleid.
Ze zijn een verrijking.
We hebben ze nodig.
De islam hoort bij Duitsland.
Wir schaffen das.
...dus wat zeuren we.
Allemaal pogingen om ons te laten twijfelen aan onze waarneming, zodat we het dan maar accepteren.

Voor de rest komt dit slechte nieuws natuurlijk niet onverwacht.
Dit is de kruisvaart anno 2016: We leven inmiddels in een steeds onveiliger wordend land en continent. Doordat de waardeloze EU niet in staat is (of wil zijn) om veiligheid te bieden aan de eigen burgers.

De EU overheid wil het niet. Ze willen wel moeite doen om die gasten op te vangen, maar registratie e.d. is teveel werk.
Waarom ze worden opvangen is onduidelijk. De crisis wordt niet opgelost, omdat Soros-achtigen er belang bij hebben.


IS EUROPA WEL VEILIG

Eerst noemde ik het nog een sprinkhanenplaag. Maar dat is het niet, het is veel erger. Het zijn geen vluchtelingen, het is een invasie...


Wanneer worden Merkel en dat stelletje boeven in Brussel opgepakt en veroordeeld , voor het misleiden van de bevolking ,en toelaten van terroristen om aanslagen te plegen , en op deze manier algehele controle te krijgen op de bevolking , door middel van camera's en 'beveiligers', EU bewakers!!!!
♫ ♫ ♫ welkom, welkom, welkom in mijn land ♫ ♫ ♫ Als de domme burger maar niet vergeet een boete voor een paar kilometer te hard rijden te betalen, want dan zal hij wel merken dat het systeem aan zijn kant op ineens wel foutloos werkt als hij volgend jaar op Schiphol de paspoort controle passeert en aangehouden wordt.En als hun verblijfsvergunning geweigerd wordt gaan ze natuurlijk allemaal braaf terug naar..?
U bent, of een beetje naïef, en blijkbaar niet in staat zelf op te zoeken of een journalist kredietwaardig is, of u bent iemand van de Ja, Maar- Brigade.

Want dit is geen verrassing, we weten inmiddels dat europese EU-politici het volk blijven voorliegen en sprookjes vertellen. 
Hoeveel georganiseerde terroristen kunnen een landje als NL totaal naar de filistijnen helpen c.q. een onherstelbare schade berokkenen. 100? 1000? Ik denk dat de waarheid schokkend is.Het salafisme is een sub-stroming van de soennitische islam. Nogal logisch dat als je 1 miljoen moslims die hoofdzakelijk soennitisch zijn uitnodigt, er ook salafisten tussen zitten.Het enige concrete plan uit de koker van Brussel is de verdeelsleutel. Dat zegt genoeg over de EU:

Er moet duidelijk afgerekend worden met het EU- kabinet!!!!!

Die Rote Armee Fraktion telde 50 leden.
- Zegt dit genoeg? 
Maakt u zich vooral niet te druk mensen. Jullie kunnen altijd nog met uw hoofd onder de dekens in de foetus houding gaan liggen en hopen dat het allemaal over gaat. Er is ook nog de Merkel methode: in je vakantie huis gaan zitten terwijl je eigen burgers opgeblazen worden, je communicatie adviseurs aan het werk zetten, hopen dat het allemaal over gaat.

Het is allemaal opzet en een en al opportunisme/egoïsme. We worden al decennia verraden en staan nog steeds passief naar onze eigen ondergang te kijken.  

MAAR de burger GAAT het NU merken! De komende jaren, stijgende kosten voor de burger, veel meer onveiligheid in de straten (denk aan alle getraumatiseerde types) en meer aanslagen. 

Met dank aan het hele zooitje laffe, slappe en onbetrouwbare politici dat zogenaamd 'leiding' geeft in Europa. Als we staatshoofden niet vervolgen voor het resultaat van hun burgeroorlog , Zijn Jan met de Pet en Jan Soldaat vogelvrij. 
De Wim Kokken, Wouter Bossen hoor of zie je niet meer. Niet dat ik er rouwig om ben maar elke dag waren ze bij de NPO bezig hun visie over onze toekomst te geven.>>>. Banen, sociale vangnetten, multiculti de schouders eronder. Heel het land is een angstige puinhoop. Maar zij zijn hun zakken aan het vullen.Het interesseert de regering helemaal niks. .En de toevloed van de gratis arbeiders moet natuurlijk wel door blijven gaan..."
 
En dan te bedenken dat een economie waar steeds minder mensen nodig zijn voor meer productie, en die ook nog eens aan het robotiseren is en een groeiend segment werklozen kent, helemaal niets heeft aan geïmporteerde, ongeschoolde & onaangepaste krachten. 
Dit ontwricht de gemeenschap maar, en kost de 'ontvangende' samenleving ook nog eens ongelooflijk veel geld. Met uiterst negatieve gevolgen tot in de verre toekomst. 

En iedereen maar denken dat de EU en al die vazal regeringen stom zijn en naïef. Is niet zo ! Ze werken allemaal mee aan dit plan : "De EUROPESE omvolking" .
Hallo PVDA.
Hallo VVD.
Hallo EU.
Waar waren jullie ? Waar zijn jullie ? Alle grenzen wagenwijd open. Duizenden Euro's per (zogenaamde) asielzoeker terwijl onze bejaarden en gehandicapten in hun eigen uitwerpselen liggen. PVDA/VVD/EU zijn verantwoordelijk voor dit beleid. Wanneer heffen we die gevaarlijke clubs op en komen ze voor een tribunaal ?
Moge bliksemschichten uit de hemel komen en hun vol raken. 


De Duitse Lügenpresse draait  weer  op volle toeren (zoals onder
 Hitler of in de DDR) en alles wat riekt naar kritiek op de "Multikulti-Wir-Schaffen-Das" flauwekul wordt stelselmatig genegeerd. 
Sterker nog, toen Siegmar Gabriel afgelopen week werd geconfronteerd met demonstranten en hun, letterlijk, zijn middelvinger liet zien, en de andere politieker spuugde naar de demonstranten en werden deze normale demonstranten meteen afgeschilderd als "neonazi's" door de Duitse pers. www.rt.com...

Is het toeval dat die video van "demonstranten" verschijnt op de Facebook van Antifa? fr-fr.facebook.com...
....en hier is een link van Merkel die Mark Zuckerberg treft: www.google.com...

Toeval...?


De bevrijding in 1945 van Europa , die zoveel mensenlevens heeft gekost is nu voor niets geweest. Al die verzets- mensen , die hun leven gaven voor vrijheid en democratie in de jaren 1940-45 , al die onschuldigen , die na de oorlog moesten boeten vanwege "onzorgvuldige rechtspleging".
Allemaal voor niets. Erg HEEL erg!<<<<>>>.Hou deze gedachte vast, als de Nederlandse Politiek u binnenkort oproept mee te vechten tegen de Russen, of Chinezen, of wie dan ook de propaganda vijand zal zijn.


De inspectie meldde al eerder dat het Europese systeem vingerafdrukken EURODAC geregeld uitvalt."
Alles dat vanuit de EU bedacht is valt EXPRES  geregeld uit. Dus wordt dat onder de pet gehouden. Totdat een objectieve journalist (dus niet van NPO of VARA huizen) een objectief onderzoek doet.
 
"Shams Ul-Haq: „Veel vrijwilligers in asielcentra zijn vermomde salafisten“

Gaat u nog op vakantie? Let dan op voor boomstammen op de snelweg! twitter.com... Geplaatst door gezellige economische migranten die graag met u mee willen liften en een kopje thee willen drinken.De Franse aanvaller van januari had in 7 landen asiel aangevraagd en 20 verschillende identiteiten: www.zeit.de...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: