8/14/2016

Politienota: terreurverdachte wilde dodelijke virusziektes verspreiden

Een Algerijnse terreurverdachte die drie dagen na de aanslagen in Brussel werd opgepakt, had dierlijke materialen bij zich waarmee mensen kunnen worden geïnfecteerd met dodelijke ziektes als cholera en tyfus. 

De Belgische politie vreest dat het bewijs is dat Islamitische Staat (IS) experimenteert met biologische wapens.


In een interne politienota die in handen is van de Wall Street Journal staat dat de 38-jarige Algerijn Abderrahmane Ameroud bij zijn arrestatie een plastic zak bij zich had met daarin de uitwerpselen en testikels van verschillende dieren. 

Op jihadistenfora zouden IS-aanhangers worden aangespoord om ‘een mix van water, uitwerpselen en het vlees van dieren tien dagen lang te bewaren, zodat er een giftige reactie optreedt’.


Experimenteren
Hoewel de Belgische politie vrijdag publiekelijk zei ( liegt!!!)  dat de gevonden materialen geen concreet gevaar met mee zich brachten, wordt in de interne nota wel gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen van aanraking met het materiaal. 


-   Mensen kunnen worden geïnfecteerd met virussen of bacteriën die kunnen leiden tot ‘tyfus, tetanus, colibacillose, botulisme, cholera of listeria’.---

‘We hebben goede redenen om te geloven dat Islamitische Staat en sommige aanhangers van IS aan het experimenteren zijn met biologische wapens,’ valt ook te lezen.

Vergevorderde plannen
Ameroud werd op 25 maart opgepakt bij een treinstation in Brussel. 


Hij wordt ervan verdacht samen met Reda Kriket en de in Nederland opgepakte Anis B. een nieuwe aanslag in Frankrijk te hebben voorbereid. Ze zouden in een vergevorderd stadium zijn. 

De Algerijn werd in 2005 al een keer veroordeeld voor het plannen van een aanslag voor Al-Qa’ida.


Een tijd terug werdt er een vermeende terrorist op het station neergeschoten .
De Terrorist lag gewond op de grond maar bleef wanhopig vasthouden aan een rugtas die half op de rails hing (was scheinbaar zeer belangrijk de inhoud).


De inhoud van deze tas bestond uit jawel rottende testikels van dieren
Met open grenzen is het namelijk heel gemakkelijk om een ebola virus te smokkelen en ja deze kunnen ook op dieren worden overgebracht en blijft maanden of zelfs jaren besmettelijk /actief.


Dus simpel men gaat naar een dorp in Africa waar ebola geheerst heeft de who en cdc houdt dat keurig voor je bij .
http://www.cdc.gov/vhf/ebola/outbreaks/history/chronology.html
Graaft wat dooie beesten op in beschermende kledij en voilla je hebt je bio wapen .


Uw overheid weet dit ook en de Media die er over schreef beslist ook alleen zwijgt men daarover in alle talen bang voor paniek ………… en terecht .


 

Toeristen naar ziekenhuis door kebab in Berlijn 

Negentien toeristen, onder wie vijf Nederlanders, zijn in Berlijn erg ziek geworden na het eten van een broodje kebab. De hulpdiensten moesten eraan te pas komen om de toeristen naar een ziekenhuis te brengen, liet de politie vandaag weten.

Negen mensen werden uiteindelijk opgenomen. De kebabtent is gesloten, de uitbater wordt verdacht van nalatigheid, mishandeling door nalatigheid en overtreding van de levensmiddelenwet.

De toeristen werden woensdagavond na het eten van de snack al snel onwel. 
Naast de vijf onfortuinlijke Nederlanders ging het om veertien vluchtelingen die in Hessen wonen en een bezoek aan Berlijn brachten. 

Wie er precies in het ziekenhuis moesten blijven is onbekend. Het vlees uit de kebabtent aan de Potsdamer Platz is in beslag genomen.
Geen opmerkingen: