8/08/2016

Je bent getuige van wat aan toekomstige generaties getoond zal worden als de ondergang van een Rijk.

De jongeren zullen nooit meer de vrijheid meemaken die we gehad hebben.. Ze zullen het financieel heel zwaar gaan krijgen en een oorlog zal hun leven verwoesten.2015: De Exodus met het paard van Troje. En? Dit gaat nog steeds door, maar nu stiekem achter onze rug om!!!!!!

2016 : eu/ BRD schleust Flüchtlingsmassen jetzt über Flughäfen ein


Nederland:
Open grenzen kwamen door: VVD (inclusief Wilders!!!), D66, PvdA, GL. De SP was hiertegen omdat ze bang waren dat de lonen en arbeidsvoorwaarden van Nederlandse arbeiders onder druk zouden komen te staan - wat ook gebeurde. 


Wanneer de volgende economische crisis zich voltrekt, en het geldverkeer stil staat worden alle slapende cellen wakker en gaat het helemaal uit de klauwen escaleren.  


De EU is bewust bezig de vergrijzing op te vangen.. en is de EU aan het islamiseren.


Wij als Europeanen zijn te mondig en dat werkt tegen de belangen van de elite, uw pensioenen 1300 miljard liggen bij het ECB.. 
onze miljarden gaan naar landen die zichzelf niet in stand kunnen houden... 

In Duitsland gaan ze de pensioengerechtigde leeftijd optrekken naar 75 jaar.
Nederland  zal natuurlijk snel volgen. 


De 1300-1400 miljard (privaat geld, aanvullend pensioen) is er alleen op papier nog maar  en al lang is gebruikt om de banken te redden en de EU overeind te houden. 

Het is niet voor niks dat ze het jaarlijks uit te betalen bedrag middels strenge rekenregels telkens laten dalen terwijl er voldoende geld lijkt te zijn - op papier dan. 

EU politici en pensioendeskundigen zijn al jaren bezig om ons gedoseerd (anders komt er een opstand) uit te leggen dat het geld min of meer op is.  


De parlementen hebben niks meer te vertellen... u zult met wapens uw vrijheid terug moeten winnen.. de EU moet u vernietigen anders zal de EU dat met u doen. Uw stem is een zoethoudertje en speelt in de kaart van de Eurofielen. 

De smeerlappen van de EU zullen er alles aan doen om u hun wil op te leggen geholpen door de verraderspartijen van de politiek. Uw stem is niks maar dan ook niks waard..

De verraders van Europa  moeten ter verantwoording geroepen worden...

Op naar een vrij Europa.. weg met de heersende politieke minkukels van de nationale politiek en hun opgelegde partijen.. en de opleggende EU..en zijn corrupte lobbyisten parlement.Geen opmerkingen: