8/05/2016

Duitsland gaat weer tanks bouwen voor de nieuwe Hitler. Straks weer de bekende burgerkreet: 'Ich habe es nicht gewusst!!"

1939:  het Molotov -Ribentropp pact.
2016:  het Merkel-Erdogan pact
Duitsland gaat weer tanks bouwen voor de nieuwe Hitler 

Actief meehelpen aan volkerenmoord door mensen die de nobelprijs van de vrede hebben gewonnen. Wat moet je daar nog op zeggen/.....Krupps, Boss, Siemens, Volkswagen Zo maar wat merken die ineens opborrelen. (dat zijn ze lang niet allemaal)

Grote bek over mensenrechten voor de bühne, maar als er tankjes verkocht kunnen worden dan is het Duitsland van Merkel niet meer een ethisch gidsland, maar een gewetenloze Duitse boevenstaat. 

De Duitse firma Rheinmetall (bekend van) gaat in een joint venture met het Turkse BMC een nieuwe fabriek voor pantserspeeltjes bouwen, in Turkije. 

- Europese integratie en Turkendeal voor de vluchtelingen 
- allemaal met het idee dat dat goed is voor de vrede en de mensenrechten. 

Als dank gebruikt Merkel de goede relaties met Turkije om meer wapentuig te verkopen, waarmee het uitstekend mensenrechten schenden is. Terwijl het leger wordt gezuiverd en politiek één kant op wordt gestuurd gaan de Duitsers dit hervormde, ideologisch gedreven, leger van de modernste pantserwagens voorzien.

Duitsland levert overigens al langer aan Turkije: de Turkse Altay-tank rijdt al jaren rond met kanonnen van Rheinmetall en schieten daar naar volle tevredenheid Koerdische dorpjes mee in puin. 

De gevolgen voor de Koerden, Armeniërs en wat er nog meer daar rondstuitert in de regio laten zich raden, om over de Turkse bevolking zelf nog maar te zwijgen. 


Weet u nog wie er trouwens eerst ook mooie snelwegen bouwde, alvorens aan een ambitieus programma van hypermoderne pantserwapens te beginnen? 

Juist Hitler! Duitsland gaat weer tanks bouwen voor de nieuwe Hitler!!

"Die deutsche Bürger machen sich anscheinend keine Sorgen über den politischen Kurs des türkischen Staatspräsidenten Erdogan"


De Duitsers zeiden toen en zeggen nu: “Wir haben es nicht gewußt, Wir haben es nicht gewußt, Wir haben es nicht gewußt ” . Dat is de kracht van de blinde ontkenning.


Het Derde Rijk - Nazi Duitsland


Het Derde Rijk - Het Derde Rijk was de officiële benaming in Duitsland van de periode die begon in januari 1933 en duurde tot mei 1945, in de volksmond, het nazi tijdperk. 

Het moest de opvolger zijn van het middeleeuwse of vroege Romeinse Rijk, dat ongeveer van 800 tot 1806 duurde en bekend stond als het Eerste Rijk en de opvolger van het Duitse Rijk of Tweede Rijk, dat duurde van 1871 tot 1918.

       Adolf Hitler's Derde Rijk zou duizend jaar blijven bestaan. Echter, haar geweldadige en destructieve bestaan, kwam tot een einde met de onvoorwaardelijke overgave aan de geallieerde strijdkrachten in 1945.
       Na de nederlaag geleden aan het einde van WW I, werd de Weimar Republiek tussen 1919 en 1933 geplaagd door inwendige machtsworstelingen. Reacties tegen het verdrag van Versailles en de opgelegde schadeloosstellingen waren gemengd. Zowel politiek links als uiterst rechts waren het niet eens met de voorwaarden van het verdrag. 

 Pogingen om de republiek te stabiliseren en om Duitsland's internationale positie te verbeteren faalden. 
Het ineenstorten van de effectenmarkt in 1929 voedde het streven van de Nationaal Socialisten - nazi's, om de Republiek omver te werpen. Onder het leiderschap van Adolf Hitler en zijn handlangers brak in Duitsland een tijdperk van volslagen duisternis aan. 


Echter niet alleen Duitsland werd hierin betrokken, bijna geheel Europa werd door Duitsland met militaire overmacht verslonden en dat bracht nagenoeg de gehele wereld in het conflict dat nu als de Tweede Wereldoorlog wordt aangeduid.

       Het Derde Rijk zou duizend jaar voortduren, maar nadat het aan miljoenen mensen aan beide zijden het leven gekost had kwam het Derde Rijk na slechts twaalf jaar aan een verwoestend einde. De nazi revolutie vond plaats tussen de jaren 1933 en 1939 en daarmee werd de totalitaire politiestaat onder Adolf Hitler gevestigd. Deze bereikte het hoogtepunt met de vervolging en uiteindelijke uitroeiing van het Joodse volk uit Europa toen zes miljoen van hen in Hitler's vernietigingscentra omgebracht werden. Ik zou onrecht doen aan de Sinti en Roma, de geestelijk gehandicapten, de homoseksuelen, Jehova Getuigen, predikanten en priesters van diverse denominatie's en verdere minderheden die door de nazi's vervolgd werden als ik geen melding van hen zou maken. Onder hen werden eveneens honderdduizenden op brute manier door de nazi's omgebracht. Daarnaast moet melding gemaakt worden van de talloze krijgsgevangenen, voornamelijk Russen, die genadeloos met miljoenen afgemaakt werden. Deze slachting wordt terecht 'de Holocaust' genoemd.

       Gedurende de beginjaren van nazi Duitsland, ging de natie door een rigoureus herbewapeningsprogramma. 

 Dit was in strijd met het verdrag van Versailles. Deze herbewapening leidde tot de gewelddadige veroveringen van Europese landen, dat uiteindelijk weer leidde tot een allesomvattende oorlog, die een ongekende schaal van vernietiging, geweld en moord zou kennen.       Duitsland sloot eerst een verbond met Italië, daarna ook met Japan. Zo werd de beruchte As-mogendheid gevormd. 


De Tweede Wereldoorlog begon pas in volle macht toen het Duitse leger Polen onder valse voorwendsels binnenviel en het land onder de voet liep. In werkelijkheid was de verovering van Europa begonnen. 

Geen opmerkingen: