7/19/2016

Vluchteling gaan op vakantie naar hun thuisland.

Maar hee.. de wereld is van iedereen, toch? 

Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten. 

Wie uit Eritrea naar Nederland komt, krijgt vrijwel altijd een verblijfsvergunning. Het Afrikaanse land geldt namelijk als ’het Noord-Korea van Afrika’ met het totalitaire regime dat, volgens meerdere rapporten, mensenrechten ernstig schendt. Er komen daarom grote aantallen Eritreeërs deze kant op, vorig jaar ruim achtduizend. 

Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden en bekijkt of hun verblijfsvergunningen ingenomen kunnen worden.

Alsof dit iets nieuws en onbekends is .

volksverlakkerij. Onze centen gaan naar dat zwarte gat van querulanten, profiteurs en zwendelaars. Als wij als volk het weten , dan weten zij het zeker
Somaliërs . Iedere vraag over het thuisland daar werd nooit op geantwoord . Zo gauw de verblijfsvergunning er was boeken ze een vakantiereis naar huis.  Zo wordt u al decennia belazerd met het "vluchtelingen" vraagstuk .

 Ze roepen het zelf als ze de grens doorbreken "money! ,money!!!"  


https://youtu.be/r9GQF5MJSMI?t=3m12s
Kijk de rest van het filmpje maar niet , wordt je niet vrolijk van...  
 

Geen opmerkingen: