7/22/2016

Update +++ München ruft Katastrophenfall aus+++


MIT DANK AN BRD/USA MERKEL <-- Allah Akbar --> SIE HAT ES GESCHAFFT  -->

+++ München ruft Katastrophenfall aus+++ > 

Die Stadt München hat den Katastrophenfall ausgerufen. Man soll Plätze&Straßen meiden, Radio und Fernseher einschalten!

+++ Polizeisprecher: Voraussichtlich mehrere Tote+++
 Bitte keine Fotos/Filme von polizeilichen Maßnahmen online stellen. Unterstützt nicht die Täter!

 UPDATE: Merkels BRD Polizei hat kommende Tagen viel zu ERKLÄREN an den Deutschen Bürger !!!!!!!
In openbare UNO EU ruimten is anno 2016 gewoon een kogelvrij vest nodig. Bioscoop, winkelcentrum, openbaar vervoer, de McDonalds. Welkom allemaal in Europazalem.  


Duitse Overheid is vooral bang voor de realiteit.

SCHIETPARTIJ WINKELCENTRUM MUNCHEN. MEERDERE DODEN EN GEWONDEN.    
 Ooggetuige (zelf een moslim uit Kosovo) bevestigt geëmotioneerd  dat dader Allah Akbar riep....en het op kinderen gemunt had..

Een Täter ist schon entlarvt ?
en ook de zweite ?

En de Schutter op de  parking nabij winkelcentrum in München IS DE DADER EENLING ?  
Eenling, gepest, handelt op zichzelf, zegt de duitse overheid.
Met nota bene al een Duits paspoort, en een uitkering. Deze vermaledijde amokmaker verbleef sinds twee jaar in Duitsland bij zijn ouders. En zijn Duits was ook behoorlijk voor iemand die daar nog maar twee jaar is.
Vis stinkt nu nog harder.


Zijn amokdaad is op een paar honderd meter van het Olympisch dorp waar de Zwarte September in 1972 de Israëlische sportploeg afslachten.  
De PLO terroristen hebben toen de gegijzelde Israëlische atleten ook nog uitvoerig gemarteld en besneden, met en vermoord in München 1972. Daders zijn daarna jaren later keurig geliquideerd.
Het is te toevallig dat we binnen een hele korte tijd een moordende vrachtwagenchauffeur, oude mensen hakkende bijldrager en nu een kinderschieter met een wel vergelijkbare achtergrond hebben.
Nog meer incidentjes zoals molenbeek, Parijs, Londen, Madrid en nog heel veel meer van dat soort dingen van de afgelopen 10 jaar waarbij in 80-90% van de gevallen de culturele en religieuze achtergrond is.


Maar ook aanhangers van Erdogan verspreid over Europa is een grootst gevaar
Operatie Censuur lijkt in volle gang. Hebben we eerder gezien in Keulen. Duurde 3 weken tot de waarheid naar buiten kwam.  


Het wordt bijna standaard in Frankrijk Duitsland. Terroristen-vrijdag in Duitsland
De Duitse tv-zenders gaan vrolijk door met onzinnige tv-programma's.
CNN komt ook nog niet verder dan een banner.
Duitsland is nu aan de beurt. Ongestraft een miljoen islamieten binnenlaten. Een bepaald percentage is gewelddadig en dat wakkert elkander aan. Deze schutter doet vooralsnog niet heel erg Arisch aan eerder een refugees "kassam Haid" de badmeester  of het een Turk waarschijnlijk geboren in Duitsland
 

    Politie weet zelf blijkbaar amper wat er precies gaande is. 

Andermaal gaat er een bericht rond dat het om meerdere daders gaat. Politie München meldt op hun Facebookpagina dat het nu om drie schutters gaat. De politie is druk bezig het allemaal te schaffen en vraagt of niemand beelden op de socials wil gooien
Chatter op ISIS-kanalen wordt ineens enthousiast. Vooralsnog is de daad niet opgeëist of een dader bekend. 
De Figaro schrijft dat er momenteel op diverse plekken in München zou worden geschoten.


Opmerkelijk hoe de Duitse brd NATO overheid weer druk bezig is alle relevante details onder de pet te houden. Net als bij de bijlaanslag in de trein afgelopen week. 
Blijkbaar zijn ze heel erg bang voor boze Duitsers die losgehen op alles wat er als vluchteling uitziet. Of misschien wel op Frau Merkel zelf. 

De vaagheden en de berichten om niks te filmen en dan te posten, en het verzoek aan mensen om binnenshuis te gaan dienen alleen maar het doel om het weer in de doofpot te krijgen omdat in deze hectiek niet bekend mag worden dat het weer om moslims gaat die een aanslag in de Duitse steden uitvoert op dit moment.

Het kan ook zijn dat Erdogan via de Duitse Diyanetmoskeeën de annexatie van Duitsland heeft afgekondigd. En dat er nu meer en meer fascistische Turken de straat op gaan en op 'Ausländer' schieten om hun nieuwe Turkse grondgebied te verdedigen.Daar heeft Erdogan natuurlijk ook wel zijn reden toe:
1. www.elsevier.nl...


2. www.elsevier.nl...


IS is de baby van de USA.
ISIS viert nu de aanslag(en) in München met tweets zoals 'Jullie zijn nergens veilig! Jullie hebben de poort van de hel geopend!'  

Het maakt niet eens meer uit of het een moslim is, of een moslim is die nog maar net geïnspireerd is door ISIS. Het maakt niet uit of het een blanke rechtse of linkse of BLM aanhanger of een whatever is. 


Europe/Het westen staat in de fik. En dit zijn maar brandjes.
Er is een ontwrichting gaande in het westen, en de vraag is waarom.
Er is een oorlog op straat en is steeds onveiliger voor de normale burger, blank,gekleurd, gelovig of niet het wordt er niet beter op, schietend op
makkelijke doelwitten met zoveel mogelijk slachtoffers. Het zijn lafaards, ongeacht afkomst of denkwijze.  

 -  Hollande zegt na Nice; we gaan extra bombarderen in Syrië en Irak... Hij wel. Maar de gevolgen gaan ze aan voorbij hè...
München TV Live, (is nieuws, geen livestream on location nu eerst Werbung, das ist wichtiger.www.muenchen.tv...
Via tagesschau idem een grote blurr om het hoofd van de schutter. Waarom?

De schietpartij begon rond 18.00 uur. Het is nu 23.00 uur. Vijf uur later. Dat is een heel lange tijd. En nog steeds geen duidelijkheid van de overheid.


Nogmaals ! Opvallend dat terroristen nooit de huizen of auto's van politici opblazen of hun kinderen ontvoeren, maar altijd doelen kiezen die leiden tot staat van beleg en meer macht naar de elite. 


2017 gaat het jaar van de EU- detectiepoortjes worden, waarmee tevens een deel van de pensioenproblemen wordt opgelost (lees: weg gestraald). 

Geen opmerkingen: