7/25/2016

UPDATE: Es waren " 3 ♫ ♫ ♫ gesteuerte"' Täter" in München BRD

♫ ♫ ♫ USA : "die  Deutsche Bürger sollen Angst bekommen"


UPDATE: Es waren 3 Allahu Akbar‘ Täter" in München BRD
Die Allahu Akbar‘"Täter" in  der BRD München waren kein verirrten Iraniërs aber ein extremistische Syrische Erdogan lover 
 


Dader München was geen verwarde Iraniër maar een extremistische Syrische Erdogan lover.


De München massacre Is een complete farce. Wanneer we de schutter van München wat beter bekijken laat ons dit zien dat hij helemaal geen verwarde Duitser van Iraanse afkomst is zoals men ons wil doen geloven maar een islamitische Syriër met ernstige Erdogan sympathieën.
Ali David Sonboly was geen Iraanse maar pro Turkse islamist uit Syrië. Verder had hij een strafblad en werd hij door Interpol in de gaten gehouden.
Om te beginnen is er maar één manier om Sonboly te spellen in het Arabische (سنبلي), maar in het Engels kan het worden gespeld op meerdere manieren (zoals Sunbulli, Sonboly). Echter is de spelling in het Arabisch altijd hetzelfde :  
سنبلي
Behalve wanneer je het Arabisch kent kun je niet weten waar je naar moet zoeken. Het onderzoeken van de familienaam Sonboly en zelfs Sonboly middels Facebook toont ons dat de Turkse vlag één van de belangrijkste symbolen is voor hen.
Oké wellicht geilde hij wel op de rode kleur en de wassende maan van de Turkse vlag, maar niet enkel hij was hier dol op, nee zijn complete familie en zijn familie is ook nog eens van Turkse afkomst en woont in Syrië en Turkije. 

Deze zelfde Turkse vlag als ook de Syrische vlag is de trots van deze familie zoals gezien kan worden op Facebook .
Ja de liefde voor Turkije en dictator Erdogan is binnen deze familie ijzersterk en hij woonde in de Turkse buurt.
Waarom hem nu afschilderen als een Iraanse moslim iets wat hem een sjiitische moslim zou maken? Is het mogelijk dat Duitsland wil vermijden dat er nog meer rellen uitbreken wanneer de Duitsers er achter komen dat Turken of Syrische vluchtelingen die in grote aantallen het land overspoelen verantwoordelijk zijn voor de aanslag op de inwoners van München?
1
as1-copy-1024x447
Ali Sonboly zijn Facebookpagina met de Turkse vlag als achtergrond.(Update 23 juli 2015)1


Dat hij pas twee jaar in Duitsland woont is onzin aangezien hij in 2011 reeds op school zat.

De familie is afkomstig uit Homs Syrië en sommige zijn vanuit daar terecht gekomen in Jemen, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten en Canada. 

Een snelle blik op zijn familie laat ons hun liefde voor Turkije zien 

(bewijs hier , hier deze ene woont in Chicago, sunni met een Hijab van Homs, Syrië, 
zie ook  hier en  hier en  hier en  hier. Anti Assad en pro Turkije.

1

En de Arabische versie van Sonboly levert ons dezelfde resultaten. Ali Sanboly via Facebook in het Arabisch verbindt hem met wat Erdogan/terreur liefdevolle individuen.

1
Een familielid, Ziyad Sonboly wil als scherpschutter aan de gang en hij is duidelijk zichtbaar met een Syrische vlag.

Als Ali Sonboly daadwerkelijk van Iraanse afkomst was wat doet hij dan met de vlag van Turkije achter zich op zijn Facebook pagina en wat doet deze dan op de Facebook pagina’s van zijn familieleden en zijn andere contacten?
Er is ook een foto van hem waarop hij is gearresteerd (maar we krijgen alleen de rug van deze grote man te zien) en wat weinigen weten is dat Sonboly werd gadegeslagen door Interpol. 

Zij tonen u bewusst zijn gezicht als dat van een kind terwijl hij een volwassen ERWACHSENER individu is 

volgens de foto’s gemaakt door ooggetuige. Dus wat is er zo snel met zijn baby gezicht gebeurd? Zijn er geen andere foto’s van deze man? Dit is gewoon een grote kerel.


1

Gunman in Munich, Germany.

Uit het bovenstaande bericht lijkt het een enorme vent te zijn. De media hebben hem als een 18-jarige tiener met babyface uitgebeeld. Wat is de waarheid? Wie is het nou?
1

Uiteraard is het een en de zelfde persoon.  
München politiechef Hubertus Andraes  deelde in eerste instantie iets totaal anders met de media dan dat wat later als verklaring gegeven werd, hij sprak namelijk over “de aanwezigheid van een file bij Interpol over de dader”. Deze informatie werd ook bevestigd in een lokale Portugese krant (zie hieronder), heeft Al-Arabiya net bevestigt .
Dit alles werd genegeerd, aangepast en later netjes  onder het Perzisch tapijt geveegd.

1Al-Arabië heeft verder ook nog een uitstekend punt gemaakt aangezien het [oorspronkelijke] persbericht van de politie, op basis van ooggetuigen verklaringen, melde dat er 3 daders betrokken zijn bij deze aanslag en we zien ook 3 locaties waar incidenten werden gemeld.

1

LEES VERDER  HIER: fenixx.org...
brd-  DEUTSCHLAND
muiFERKEL SCHAFFT ES OHNE WORTEN den deutschen BÜRGER zu vernichten - ♫ ♫ ♫ Wilkommen, Wilkommen, Wilkommen in unsrem Land ♫ ♫ ♫ 

Ihr Pressebericht : Blabla. Name des Täters wurde noch nicht genannt. ♫ ♫ ♫ Nicht einmal der Name.  ♫ ♫ ♫ 
während Ali (David) Sonboli überall auf den Blogs genannt wird. Via
Twitter war sein voller Name gestern um 20:00 Uhr zum ersten Mal als ein ♫ ♫ ♫ inschuldigen jungen Buben ♫ ♫ ♫  -  Täter genannt.
 

 

Der schnelle Überblick:

• In München hat es eine Schießerei im Olympia-Einkaufszentrum (OEZ) gegeben. Dabei wurden neun Menschen getötet und mehr als ein Dutzend weitere verletzt.

• Bei dem Täter handelt es sich Polizeiangaben zufolge um einen
♫ ♫ ♫ 18 Jahre alten Schüler aus München. Er soll wegen ♫ ♫ ♫ psychischer Probleme in Behandlung gewesen sein. Nach der Tat hat er ♫ ♫ ♫ Suizid♫ ♫ ♫  begangen.

• Laut BRD- Polizei hatte er keinen Bezug zur Terrormiliz "Islamischer Staat". Die Münchner Staatsanwaltschaft geht davon aus, dass es sich "um einen klassischen Amoktäter ohne jegliche politische Motivation handelt". In seinem Zimmer fanden die Beamten Hinweise darauf, dass er sich intensiv mit dem Thema Amok beschäftigt hatte.


Keine politische Motive
♫ ♫ ♫ .
Selbstmord durch Kopfschuss . er war Depressiv , stand unter psych. Behandlung. Nur 1 x für Diebstahl und Streiten bei der Polizei bekannt, es gab  keine Verurteilung.

Dein Kind ist getötet , von ein muslimischen Idiot, mit Zustimmung der Frau "Merkel!
Es kam Keine Aktion Ihrerseits , nichts, es ist warten er auf den nächsten Angriff, und sie weiß das auch.

 
Iraner sind Schiiten das heißt die Erzfeinde von Gruppen wie IS 
Iran hat eine ganz andere Art des Islam als die meisten Muslime weltweit . Iraner, die leben echt nicht fanatisch religiös; oder sind zumindest apathisch zur Religion.


Aber München hatte ein anderen Täter :
Ali David Sonboli Es ist und war der Islam was ihm leitetet . Was immer auffällt bei all diese Angriffe:

Sie werden politisch eingesetzt. Die Täter bekommen der Bürger nie zu sprechen oder kennen zu lernen,
Täter werden  immer "Politisch Tot"- geschossen. 

Obwohl jeder im Ausland schon wissen kann, dass diese Angriffe eine direkte Folge der USA- Misswirtschaft der schweren BRD kriminellen Politiker ist

und es ist immer der kleine DEUTSCHE Bürger, der ermordet wird und fuer Dumm verkaufft werden 


 Augenzeugen sagt auch was sie sah, "es waren 3 Täter in München Deutschland"


Das einzig Positive ist, dass die BRD Regiering sich im Ausland lächerlich macht. Sie schauen wahrscheinlich mit neidischen Augen nach Ankara .


 

Geen opmerkingen: