7/02/2016

Ruttes participatie wetgeving stuurt mensen naar Zelfmoord, zelfdoding

Het is een Financieel EU spel geworden waar wij als gewone burger geen profijt meer van hebben en heel hard moeten strijden om ook maar een grammetje hulp te krijgen..... binnen het budget dan van de gemeente....
Vaste lasten schieten de pan uit waardoor mensen in de problemen komen. Er hoeft maar wat te gebeuren en je hebt gelijk een berg schuld.


Is het niet de plicht van de burger om de regering te corrigeren als zij de mensenrechten schendt?


ZELFMOORD IS HET ALLERERGSTE VOOR DE MENS WAT HIJ ZICHZELF OPLEGT!
In 2015 hebben nog nooit zoveel mensen een einde aan hun leven gemaakt. In totaal 1871 mensen hebben zelfmoord gepleegd. Dat komt neer op gemiddeld vijf mensen per dag. In 2007 kwam het aantal zelfdodingen uit op 1353. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  

2015: 1871
2014: 1835
2013: 1854
2012: 1753
2011: 1647
2010: 1600
2009: 1525
2008: 1435
2007: 1353
http://www.rtlnieuws.nl/nederland/vijf-zelfmoord …
een is al teveel. ,  Mensen voelen zich onveilig verraden en in de steek gelaten. Ze zien dat alles neigt naar een confrontatie tussen de heersende minderheid.

Diep triest dat mensen zichzelf doden !!! DAT IS TOCH NIET WAARD!!
Voor elk probleem is er wel weer een oplossing. En willen de verantwoordelijken zich melden !

Eigenbelang van de rijken heeft wereldwijd mensen in armoede gedompeld.  De verantwoordelijken doen alsof hun neus bloedt en leggen niet de link tussen het beleid dat zij uitvoeren en de stijgende zelfdoding onder de 
 bevolking. 

Schippers: groei zelfdodingen is veelkoppig monster

Minister Schippers kan niet één oorzaak aanwijzen voor het groeiend aantal zelfdodingen in Nederland. 
Het CBS meldde gisteren dat er op dit moment gemiddeld vijf suïcides per dag zijn.  


Veelkoppig monster? Ik kan me zo aantal EU koppen daarbij voorstellen waarvan de kop van Schippers zelf...
 
Door het wanbeleid in heel Europa worden mensen tot wanhoop gedreven. Teveel moeten presteren en te hoge kosten moeten betalen voor oa de huur en levensonderhoud. En dan nog eens het eigen risico naar 500 euro opschroeven terwijl mensen nu al torenhoge schulden hebben bij zorgverzekeringen én deurwaarders. 

Er komt te weinig binnen om überhaupt aan alle rekeningen te kunnen voldoen laat staan dat er geld overblijft om wat nieuws aan te schaffen of om leuke dingen te doen. 

Het EU Nederlands Afbraakkabinet zélf is dát veelkoppig monster dat mensen zodanig kaal plukt van alle kanten dat ze geen uitweg meer zien. 

Het veelkoppig monster blijft maar plukken en plukken zodat mensen gewoon niks meer kunnen. 
Die mensen staan met de rug tegen de muur. Het veelkoppig monster zet mensen aan tot zelfdoding. Noem het maar gerust ; genocide onder eigen bevolking!!!

Want  als je stelselmatig de zorg afbreekt en daar zieke mensen nog eens een boete voor laat betalen i.d.v. Van €385,-- eigen bijdrage, zonder de medische en farmaceutische wereld aan te pakken, dan heb je bloed aan je handen.


Nederland heeft DUS allang de grens bereikt betreffende systematische schending van de mensenrechten. 

Kom op mensen Bundel  je collectief en dien een klacht in...
 

Geen opmerkingen: