7/02/2016

Oostenrijk FPÖ presidentskandidaat wil exit EU Geen Wenen 2!!

“Als Turkije tot de EU zou toetreden, zou dat( Het Beleg van Wenen in 1529 ) een legitieme reden zijn om aan het Oostenrijkse volk te vragen of het al dan niet in die omstandigheden (bij de Unie, red.) wil blijven”, zegt Hofer zaterdag.


Het is niet de eerste keer dat Hofer voor een EU-referendum pleit, zoals dat vorige week ook in Groot-Brittannië gehouden werd.
Hofer neemt op 25 september of op 2 oktober opnieuw deel aan de twee ronde van de Oostenrijkse presidentsverkiezingen. Eind mei moest Hofer erg nipt de duimen leggen voor de officieel onafhankelijke, maar door de groenen gesteunde Alexander Van der Bellen. Het verschil bedroeg toen amper 30.863 stemmen.

Bij het tellen van de stemmen werden in verschillende kiesdistricten onregelmatigheden vastgesteld, motiveerde het Grondwettelijk Hof vrijdag zijn besluit om de verkiezingsuitslag te annuleren. Er werden geen gevallen van fraude of manipulatie vastgesteld, maar er is wel sprake van een opeenstapeling van onachtzaamheden, klonk het.


Mooi, het domino spel uit de GELDBELUSTE eu  gaat beginnen. 
 
 
 Oostenrijk voelt de bui  al hangen. Want hier het EU document

http://eeas.europa.eu/top_stories/pdf/eugs_revie …

>>>In een document van 28 juni 2016, getiteld "A Global Strategy for the European Union's Foreign and Security Policy", wordt de expansiestrategie van de Europese Unie uiteengezet. 
EU  Uitbreiding naar het Midden-Oosten en Afrika, gesteund door een Europese militaire macht naast de NAVO, en volledige toewijding aan het uiteindelijke doel: één Wereld Regering. <<<<
 

Geen opmerkingen: