7/08/2016

Oorlogshitser VS- RUTTE ! Het NL volk staat niet achter u en uw Nato -

Er komt geen oorlog met de Russen! dit is om de aandacht van het EU gepruts af te leiden.

Als bliksemafleider voor problemen met de Europese banken wellicht.
De NATO / EU onder aanvoering van 
Odrama,  Merkel en haar schoothondje Rutte allebei geen (eigen) kinderen,  zijn oorlogs-hitsers:   

-  Stop met provoceren en verder bewegen richting Rusland,  We zijn al te ver in hun comfortzone opgetrokken

-  Rusland wordt door het Westen bedreigd en NIET andersom!   
WANNEER ONTPLOFT DE NAVO ?


 NATO foreign ministers sing 'We Are The World' at dinner 

Naar mate het Nederlands voorzitterschap verder achter ons ligt, en de nieuwe verkiezingen naderbij komen, gaat Rutte vreemde dingen roepen. Die is niet met zijn hoofd bij de volgende verkiezingen, Rutte gaat naar Europa, NAVO of VN. 
De eu en nato brengt OORLOG - Stop Obama en Clinton wapen gekletter  

Bijna precies 75 jaar na de "Operatie Barbarossa" van de Duitsers (22 juni) laat de "historicus" Rutte het Nederlandse leger samen met de Duitsers naar de Russische grens optrekken om te helpen met het bedreigen van de Russen.  
Vormt Rusland dan een bedreiging? Alleen als je meent dat niet de NAVO naar de Russen is opgetrokken, maar de Russen naar de NAVO www.libertycampaign.org... 

 Washington beloofde in 1990 immers dat de NAVO niet naar het oosten zou uitbreiden, een voorwaarde voor hereniging van de Duitsland, en leidde tot het opheffen het Warschau Pact.

Wie trok vervolgens op naar wie? upload.wikimedia.org... 
Nieuwe NAVO leden na 1990: Tsjechië Hongarije Polen (1999) Bulgarije Estland Letland Litouwen Roemenië Slowakije Slovenië (2004) Albanië Kroatië (2009). Aspirant leden: Macedonië Montenegro Bosnië Georgië en mogelijk Oekraïne.
 Op het oog: Finland Ierland Moldavië Servië Zweden Malta Oostenrijk. En dan zijn er nog de partners Armenië Azerbaijan Belarus Kazahstan Tajikistan Turkmenistan Uzbekistan bijgekomen. www.zerohedge.com...
Maar omdat Rusland die militaire opbouw langs haar grenzen, de staatsgreep in Oekraine en dat EU bedreig als een bedreiging ervaart www.zerohedge.com... wordt Rusland door Rutte gezien als een bedreiging."Weet je wie ook troepen naar het oosten stuurde?" USA in WW I en II en straks III

De VS stuurt nog eens 1000 militairen naar Polen www.zerohedge.com... ondanks de groeiende weerstand in Duitsland: “Whoever believes that a symbolic tank parade on the alliance's eastern border will bring security is mistaken,” zei enkel de Duitse Buitenland minister Steinmeier, die eerder de NAVO opbouw omschreef als "saber-rattling and warmongering" (64% van de Duitsers waren het met hem eens over die 'symbolic tank parade' en 16% helemaal niet).


Stalingrad 1945,Duitsland liep al maanden te oreren dat het nog 'n paar dagen zou duren. En Napoleon ging erheen met 500.000 man kanonnenvlees heen , en kwam met 30.000 man terug.
Na WOII werd de conferentie tussen Stalin en Churchill en Franklin D. Roosevelt gehouden op de Krim nl.wikipedia.org...
-
Transfer of Crimea door Nikita Khrushchev i.v.m. de aanleg van een "hydro-electric dam on the Dnieper River" en.wikipedia.org...2016- De niet bestaande dreiging, alleen gepropageerd door de zieke USA EU agenda.  

Er is  geen enkele dreiging vanuit Rusland

Het is enkel weer kassa voor de Amerikaanse oorlogsindustrie, dat verlicht weer het schulden probleem ,een Marshallplan zou de Amerikanen helemaal helpen om uit hun schuldencrisis te geraken, maar op een voorwaarde de oorlog moet wel uitgevochten worden in Europa want daar hebben we nog stafkaarten van en niet in onze voortuin. 
Tenslotte hebben die Europeanen alle ervaringen in huis van de eerste en tweede wereldoorlog, zij redden het wel in een derde oorlog en dan kunnen zij weer stenen stapelen.

De meidagen van 1940 zijn weer terug gekeerd
alleen de hoogst intelligente bakfiets kinderen opgegroeid aan de veilige grachtengordel zijn zich dit nog niet bewust, zij vertrouwen weer op hun beurt op de EU lichting welke iedere week trouw met hun Delsey koffertje en een broodje van moeder mee te nemen naar hun bastion in Den Haag.
Werkelijke gevechtservaring beschikken deze mensen niet meer (behalve enkele pelotons van onze elite, mariniers en commando's)
Voor de meeste millenniums is oorlogsvoering een spelletje op de gameboy, 

De laatste VS nl kanonnenvlees slachtoffers zijn vanuit Mali nog niet eens koud terug in Nederland, maar toch vinden ze het een goed idee om gelijk weer 150 frisse / domme Nederlanders gedelegeerd vanuit de EUSA richting  Rusland te jagen.Laat ze maar, ze weten niet wat ze doen en wat ze over zichzelf afroepen.

- Rutte:  "We moeten ons tegenover Rusland steviger opstellen; we moeten een vuist maken en laten zien dat wij (???wie is wij???)  bereid zijn ons te verdedigen.

Rutte: "De uitdagingen waar de NAVO voor staat zijn veranderd; de regio rond Europa is instabieler door conflicten, en Rusland is de afgelopen jaren assertiever."

 
--quote-- Even gecorrigeerd voor je, Rutte:
"De uitdagingen waar de NAVO voor staat zijn veranderd; de regio rond Europa is instabieler door het optreden van Washington en de NAVO, waardoor Rusland assertiever heeft moeten worden."


Koorknaapje Rutte !!!! Het slimme NL volk staat niet achter u en de Nato staat na al die expansionistische uitbreidingen op springen polderland.wordpress.com... 
Onze Nederlandse militairen kunnen beter ingezet worden om law & order te bewaren in plaatsen als Ede, Hilversum, Gouda, etc.. Deze plaatsen zijn ten dele ingenomen door tuig dat vijandig staat tegenover autochtonen en de Nederlandse staat.

Rutte is een simpele  oorlogshitser!  Oorlog is altijd een oplossing voor als ze het niet meer weten.
Alles voor onze “veiligheid en geborgenheid” hoor ik hem eergisteren wel 10 x zeggen.


De Krim heeft een democratisch referendum gehouden waarbij ze zichzelf onafhankelijk hebben verklaard en aansluiting zochten bij Rusland.
We weten inmiddels wel hoe de EU over referenda denkt....

Rutte heeft hiermee bewezen een volstrekte idioot te zijn.  
Rusland is de komende twee jaar geen enkel gevaar, maar dan ook helemaal niet. Iedereen die beweert dat dit wel zo is, is louter bezig te provoceren en indoctrineren.
Trouwens, Rusland wil de Baltische staten helemaal niet.
Ze hebben Kaliningrad al.
Voor prestige hebben ze het ook niet nodig, het daadwerkelijk aanvallen van een NAVO land lokt namelijk direct een oorlog uit en daar heeft Rusland geen baat bij. 

Het is best wel debiel om te denken dat Rusland de Baltische staten zal aanvallen. Rusland wilde slechts de Krim vanwege hun marinebasis daar, om dan daar de conclusie aan te verbinden dat Rusland nog meer landen gaat aanvallen is pure bangmakerij. 
De Russen zagen het westen weer eens inbreuk maken op de Russische invloedssfeer door een coup te steunen van antidemocraten. Uiteraard hebben ze dat het westen zo moeilijk mogelijk gemaakt en zelf de Krim snel gepakt. Het belangrijkste heeft Rusland veiliggesteld. Nu interesseert ze het niet zoveel maar willen ze wel een mogelijk lidmaatschap van de EU en de NAVO bemoeilijken.
Het westen heeft zich niet netjes gedragen. De NAVO is op oorlog uit en die debiel van een Rutte doet daar aan mee.

-  Namens alle zonen en mannen tussen de 16 en 28 jaar ! 
 
Het is inmiddels al oorlogs druk in de nederlandse lucht deze week.
Chinooks, straaljagers maar ook Herculessen.
Rutte zou zijn ouwe moer nog hoereren om de aandacht af te leiden van zijn aanhoudende gelieg tegenover de 'hardwerkende Nederlander'. 

 Onze veiligheid, onze banen onze welvaart. Onze veiligheid onze welvaart, onze banen. Onze banen onze welvaart onze veiligheid. Tot zover de Rutte mantra- hersenspoeling spraak computer. 

Als het allemaal niet zo oneindig doorzichtig, dom en droevig zou zijn had je er nog om kunnen lachen...
Net zolang met mortieren oefenen langs de Russische grens tot Heineken, McDonald's, Unilever en Shell een nog beter plaatsje in Moskou toegewezen krijgen 

Hoe triest alles gestuurd is, dat lees je via internationale journalisten bijna elke tiende tweet gaat over oorlog Donbass en Rusland.

 

The NATO summit of heads of state and government, along with foreign and defence ministers of 28 NATO member and partner states, is set to take place between July 8 and 9 at the Warsaw National Stadium, Poland.

NATO Secretary General Jens Stoltenberg will chair the meeting. During the summit will be discussed the topic of reinforcement of NATO defence since the end the Cold War and the course for the Alliance’s adaptation to the new security environment.


Schedule:
07:00 GMT - Remarks by the NATO Secretary General at the Warsaw Summit Experts' Forum
08:15 GMT - Doorstep statement by the NATO Secretary General
10:40 GMT - Joint NATO-EU press statements
13:30 GMT - Meeting of the North Atlantic Council at the level of Heads of State and Government
16:40 GMT - Press conference by the NATO Secretary GeneralIedereen begint het gelukkig wel  door te krijgen, > je creëert een gezamenlijke vijand< waar alle  Europese burgers tegen zou moet zijn.

De EU is noodgedwongen ons een extern vijandsbeeld aan het opdringen (Rusland) en tegelijk ons in Europa willen laten verzakken (demografische diversificatie door massa immigratie) - iedereen met werkend verstand weet dat Rusland gewoon een bondgenoot is als het er op aankomt.

Wapens naar ISIS en terroristen sturen en naar RUSLAND !! direct het leger erop af! te gek voor woorden- en boven niet geheel zonder gevaar. 


Rusland heeft wél een leger en zolang Putin aan de macht is, en alles strak controleert, is er niks aan de hand. 
Maar wat als er straks in Moskou ook eens een nationalistische hardliner aan de macht komt?
Dat zou zo maar kunnen gebeuren door de huidige  onaflatende NATO/EU/US provocaties tegen Rusland
En China zal altijd door dik en dun naast Rusland staan.Deze Referendum hater Mark Rutte staat niet toe dat De Krim en Oost Ukraïne onafhankelijk van de EU zijn geworden. 
Na het Kosovo referendum voor onafhankelijkheid. En wel EU lidmaatschap.
De Engelsen hebben gewoon gelijk en geluk met hun BREXIT ! 

Die handvol Nederlandse militairen zijn geen versterking van belang. Wel van symbolische en mobiliserende waarde. 

Die 150 man zijn special operators die de 60 mm buizen van de KL achter de linies gaan inwisselen. Voor die 650 Duitsers wordt het een uitje naar waar Grossvater jaren geleden de Heimat wilde uitbreiden. 

Zodra er daar iets gebeurt aan de grens moeten er doden vallen van zoveel mogelijk Europese nationaliteiten. Dan wordt u de burger namelijk boos en gaat u de oorlogshitsers steunen en hele domme dingen doen zoals ongekozen potentaten in Brussel een leger geven. 

Slim dat men er niet teveel stationeert, anders zou zo'n "verdedigingsmacht" per ongeluk de Russen teveel afschrikken. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ""HUN oorlog" er komt.
.

Niet lang meer en onze kinderen worden de EU  geronseld om te sterven voor de Junckers, Rutte's, en Timmermansen, Poetins van deze wereld. 
Of sommigen  kinderen hebben geluk en hoeven niet naar Oostfront en mogen diverse niet luisterende EU burgers de kop inslaan.   

 


Nogmaals; 

Er is geen ENKELE reden om zo agressief ZO ver richting Moskou op te rukken.

Tijdens de tweede wereld oorlog is Rusland een belangrijke bondgenoot gebleken, die daarna zeer begrijpelijk een veiligheidsbuffer middels Oost-Duitsland en nog een paar instabiele landen heeft ingesteld.

Sinds die tijd is Rusland alleen maar terug gekrabbeld, en heeft terrein prijs gegeven, terwijl :

West Europa, Brussel, de NAVO, de Pentagonparanoia, en de Rothchild banksters (ALLE centrale banksters) zijn ALLEEN maar verder richting Moskou  is opgeschurkt. 


Rusland is nu schaamteloos militair ingekapseld.

En ENKEL de kinderen van alle EU parlementariërs in Europa zijn vrijgesteld. 

En de Bilderbergers kids studeren op uw kosten in Lausanne. 
Staat allemaal in hun EU- verdrag, en u bent te stom om dat te weten - te minste dat DENKEN ZE nog.
Geen opmerkingen: