7/03/2016

l’histoire se répèt: EUROfiel Sarkozy bevestigt eu-kandidatuu-(neuken achter de heg)

PARIJS - Nicolas Sarkozy heeft zaterdag tegenover zijn partijleden bevestigd dat hij zich kandidaat stelt voor de presidentsverkiezingen die in 2017 in Frankrijk worden gehouden. Daarvoor legt hij zijn huidige functie als voorzitter van De Republikeinen neer. Dat meldt The Guardian. 
 
De Franse media waren minder stellig. Volgens Le Monde zei Sarkozy vooral dat het zijn laatste congres als voorzitter was. Dat kan de opmaat zijn voor een kandidatuur voor het presidentschap, officieel ,,een partijproject'', maar nog te vroeg voor een definitieve conclusie. 
Le Parisien hoorde in 'nauwelijks bedekte termen' wel een sollicitatie voor een nieuwe ambtstermijn als Frans president.

Sarkozy verloor in 2012 de verkiezingen van de zittende president François Hollande, die zich opnieuw verkiesbaar stelt. 
In april kiezen de Fransen een nieuwe president. Voor het zover is, moet Sarkozy in november dertien andere kandidaten binnen zijn partij weten te verslaan, onder wie voormalig premier Alain Juppé. 

Ook binnen de Socialistische Partij van Hollande worden voorverkiezingen gehouden. Als Sarkozy en Hollande die weten te winnen, moeten ze het opnemen tegen tegen Marine Le Pen van het Front National.


De geschiedenis herhaalt zich, l’histoire se répète, zoals men dat in Frankrijk pleegt te zeggen, want net als de 2e echtenote van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy, Carla Bruni haar carrière ook begon met naaktopnames, 

doet de bedgenote nummer 4 van de Franse president Francois Hollande zoalS op de foto te zien daar niet voor onder. 

Inmiddels ligt mevrouw Valérie Trierweiler,  of zoals men haar in Frankrijk vanwege haar “plezierige  karakter” noemt Rottweiler, nog even bij te komen......


 

Carla Bruni 'snijdt Sarkozy keel door in slaap' bij overspel

Carla Bruni snijdt Nicolas Sarkozy's 'keel door' of 'zijn oren in zijn slaap af' mocht de voormalige Franse president haar bedriegen. Het voormalige Frans-Italiaanse "model" trouwde in 2008 met Sarkozy, die toen slechts enkele maanden gescheiden was van zijn tweede vrouw Cecilia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: