7/19/2016

Hans van Baalen bij President poroshenko in de Oekraine

Hans van Baalen ,  het frontbaasje van het grote geld , die het Westen doet oprukken naar de Russische grens tezamen met zijn voormalige studentenweerbaarheid-geestesgenoten van de neonaziclub Svoboda 

Wanneer gaat deze meneer de gevangenis is met zijn oorlog retoriek? Etalerend hoe je corruptie gewoon open en bloot tentoonspreidt, schofterig en dom, hoop dat hij ooit tegen zijn vijand Poetin oploopt.
Verder zijn er ook getuigenissen van oud-studenten bij zijn studentenvereniging 'Studentenweerbaarheid Pro Patria' dat hij met regelmaat staande op de bar het fascistische strijdlied 'Horst Wessel Lied' zong.  
Nu is Alde- vakantieman Hans von Baalen / Wessel die graag in nazi-mantelpakjes loopt in de Oekraine met het Oekraïens bloed nog aan zijn worstenvingers en is alle schaamte voorbij  terwijl het modale volk daar op 190 euro per maand ligt. Zoek de verschillen . 

Alde- Guy Verhofstadt is niet mee dit keer, want men zag hem eergisteren in een klein dorpje in Umbrië. Meneer heeft daar een vakantiehuis en - je verwacht het niet - heel het dorpje Monte Santa Maria Tiberina  is gerestaureerd met Europese subsidiegeld. topichansvanbaalen.jpg 
 Hans van Baalen (VVD).met de dezelfde volgevreten kop als Hermann Göring, Fijne kiekjes van het oostfront! Hansie Hitlergroet is in de Oekraïne om de oligarchen van de zwarte aarde te verzekeren dat de gouden bergen van de EU op een dag ook van hen zullen zijn.. Ondertussen lopen ook vanuit west !! Oekraine duizenden Christenen om zich op 27 juli in Kiev te verzamelen. Vanuit noord zuid en oost lopen mensen met ikonen en beelden van de Tsaar.
 
Een Kruistocht voor de vrede. De prognose is , dat er op 27 juli meer dan een miljoen pelgrims in Kiev zullen zijn. De overheid probeert met alle macht deze manifestatie uit het nieuws te houden en de mars te verbieden.

Onderstaande link geeft het begin van de mars weer.
www.youtube.com...

Hans van Baalen heeft geheim geld dat hij liever geheim wil houden.

EU-lijsttrekker Hans van Baalen van de VVD heeft een stichting waarmee hij geld ophaalt bij rijke mensen. Maar zijn kiezers mogen niet van hem weten wie die donateurs zijn. 
Hij houdt jaarverslagen van de stichting waarmee hij donaties incasseerde, geheim. Van Baalen zegt duidelijk te willen zijn over de stichting die 5 jaar heeft bestaan, maar hij en het bestuur houden de boeken vooralsnog gesloten. Dat meldt het AD.
Wel heeft Van Baalen laten weten geld te hebben geïncasseerd van onder anderen zakenvrouw Nina Brink (ex-World Online). Een woordvoerder van de VVD laat weten dat het partijbestuur de boekhouding van de stichting nooit heeft ingezien. ‘Dat hoefde destijds nog niet.’Geen opmerkingen: