7/15/2016

Grote aanslagen dat is exact wat de EUpolitiek wil!

WAAROM gebeurd er nou NOOIT niet eens een keer iets in  EU - clan, waar heel veel slachtoffers te betreuren zijn? 


Goed voor de lobby van de wapenindustrie. 
Oorlog daar zijn ze op uit, lekker Rusland sarren totdat de de sancties daar zoveel ellende brengen dat ook voor de heer Poetin oorlog de enige oplossing is. 


Dat willen de EU en Amerika , de USA die ook het midden oosten instabiel heeft gemaakt. Teneinde het grote doel te bereiken, oorlog en daarna wederopbouw , interesseert ze geen reet dat daar miljoenen onschuldige mensen voor vermoord en OOK ingezet moeten worden! 

Grote aanslagen. Dat is toch precies wat achter de immigratie-politiek van een aantal EU-landen stak! ‘Clinton creëerde ISIS met haar gestoorde beleid’ Haar eerste reactie was dat de terreuraanslag de noodzaak aantoont ‘om de NAVO te versterken’. Hoe die deze aanslag had kunnen voorkomen legde ze niet uit.
 
- Zeker 80 doden bij aanslag in Nice. 
Waarom trekt EU- Frankrijk zijn legers en oorlogs boten niet gewoon terug uit in ieder geval het toneel rond Irak en Syrië? Dat is toch de reden van de aanslagen? Dat is wat de ISIS aanslagplegers zelf zeggen tegen de EU burger dat het de reden is!

En deze aanslag is nog niet officieel opgeëist, maar net als de laatste keer in Parijs vieren hun ISIS supporters – en dat zijn er volgens diverse onafhankelijke onderzoeken vooral in Europa véél meer dan de autoriteiten ons willen doen geloven – alvast feest op het internet.  

Aftellen naar de volgende aanslag
Het is dan ook wachten op de voorspelbare commentaren van>>>‘geschokte’ Nederlandse EU politici, die zullen benadrukken dat de aanslag helemaal niets met de islam te maken heeft, en zeker niet met de open grenzen en de miljoenen moslims die vrijwel ongecontroleerd naar onze landen worden gehaald. Kortom: het is aftellen naar de volgende grote aanslag – deze keer misschien wel in Nederland. Het was te verwachten dat op een gegeven moment de wal het schip subtiel zou gaan keren en de lasten op europa vallen.
Een donkerbruin vermoeden reist op, dat dit de voorbode van weer zo.n vuige "ISIS gestuurde" falseflag operatie is. Angst zaaien is de belangrijkste taak van veiligheidsdiensten en EU politiek. Kwestie van de juiste condities creëren (massa-immigratie), waardoor het gewenste resultaat vanzelf ontstaat destabilisatie, verpaupering en vernietiging van traditionele Europese culturele waarden en inperking van vrijheden.

Zo kun je terreur ombuigen tot het politieke wapen van de angst ten bate van de gevestigde macht.
Vervolgens kun je , met als argument de veiligheid, de burgerlijke vrijheden verder inperken en de EU aanprijzen als enige weg om de situatie meester te worden. "De vrijheid beperken om onze manier van leven te beschermen."

Zoals Rutte, mede namens zijn buitenlandse collega's, altijd zegt: "Never waste a good crisis". Zijn Opus Magnum, de grote Europese veiligheidscrisis, wacht om de hoek. Na de Italiaanse bankencrisis.

Niet voor niets is, onder het voorwendsel van "meer blauw op straat", de politie in bijvoorbeeld Nederland kreupel gemaakt door de politieke partijen en zijn veel politiebureaus in wijken en steden gesloten.
Gewoon het omgekeerde doen van wat je zegt. Heeft niemand het door.

Het leger is te klein gemaakt om zelfstandig te kunnen opereren. Nederland is dus achterbaks klaar gemaakt om zijn troepen in te brengen in de Europese Defensie Unie en zo mankracht en bewapening te delen.  


Brussel de EU en zijn corrupte lobbyisten EP (en Merkel) hebben de dood binnen gehaald in Europa. Zij zijn verantwoordelijk voor de slachtoffers die gevallen zijn. Onze voorouders draaien zich huilend om in hun graf.. Ze kunnen het niet aanzien wat zij hun nakomelingen aan doen.

Jarenlang verwoesten UNO legers in opdracht van hun valse leiders intacte landen en hebben de bewoners van het Midden-Oosten van het leven en land berooft middels bommen en granaten samen met hun IS monsters.

 
Het gaat heel slecht met Frankrijk en de rest van Europa. Dit zijn verwoede pogingen om het volk weer onder de duim te krijgen. Ze voelen dat hun macht aan het wegglippen is. Maar de veroorzakers en meelopers van al deze ellende hebben hun zakken al zodanig gevuld dat ze Europa zullen ontvluchten als echt de pl**ris uitbreekt. De onwetende burgers zijn de klos.


Patrick Calvar, de grote baas van de Franse veiligheidsdienst DGSI (Direction générale de la sécurité intérieure), verwacht ingrijpende wijzigingen in de manier waarop de Islamistische Staat terroristische aanslagen zal plegen in het Westen.
Mr. Dumas, een Franse ex- veiligheid dienst verwacht dus dat IS hun strategie zal gaan veranderen. Hoe wisten zij dit ? Vooraf al!!

Hij zegt zich grote zorgen te maken over aanslagen in Europa door IS om vervolgens te zeggen dat "extreem-rechts" hard aangepakt moet worden. 
Eerst waarschuwen voor iets en  binnen 4 weken  is de werkelijkheid; meer geld en sympathie voor een EU leger en beveiliging. De woorden van oud Minister van Frankrijk, Mr. Dumas, de Franse veiligheid dienst is volkomen in handen van de Israëlische veiligheidsdienst, de Mossad ! Wie zijn eigenlijk de werkelijke opdrachtgevers van IS ? 

"extreemrechts" en dat zijn  gewone Franse burgers jong en oud, die al maanden lang de straat op gaan om tegen hun afbraak regering te protesteren.
Nou stikt Frankrijk al in 50 steden van opstandige burgergroepen, die zich al jaren voorbereiden op een opstand tegen  hun heersende elite de Nuits Debout, Identité, FN en waarschijnlijk een groep bestaande uit ex-militairen en legionnairs. 

Ondertussen staan de grenzen nog steeds wagenwijd open,
en worden er overal AZC bijgebouwd.
Moet de burger nog banger worden, of toch maar gewoon omgaan met de ons
cout que cout- opgedrongen VS EU ondermijning in Europa. Als we ons tegen elkaar laten uitspelen als EU landen zoals de EU populisten willen is de burger verloren .
 
‘Franse EU regering verzweeg gruwelijke martelingen slachtoffers aanslag Parijs om HUN "dirty gestoorde helpers  ISIS" /islam te beschermen
De meeste van de aanslagplegers zijn in Europa opgegroeid en deelde in de rijkdom met hun smartphones en dure kleren.
Zoveel zinloos verdriet, je wordt er bijna cynisch van. 

De Fransozen hebben nog niet eens zo gek lang geleden 1,5 miljoen Algerijnen doodgemarteld en of vermoord omdat ze dat stukje woestijn rijker wilden zijn.... 2016 nemen levens en dan geven ze Europa er duizenden jongemannen voor terug!

Zij ? nee zij klagen niet.
Zolang Hollande een kleine 10000 euro per maand aan de kapper kan uitgeven is er niets aan de hand met Frankrijk en
daar heeft de EU niet zo veel problemen mee, als de zaken maar goed gaan en 70 doden is alles wat de burger moet betalen voor hordes jonge manen die alleen een aanwinst zijn voor hun eigen doel- een groot wereldrijk. De EU zorgt voor eeuwige vrede in Europa. 

Zie Nice, veel jonge mensen
Stilaan weer
wordt transparant wat 'Wir schaffen das' écht betekent. R.I.P. EUROPE burger! 
Uw leiders zitten nu aan de Champagne .

 
Check de grouping van de kogelgaten in voorruit van die truck.
En check waar het stuur zit van
de in Nice wonende ALGERIJN !
a.abcnews.com...
Overal kogels, behalve waar de bestuurder zat. En hij was alleen....
Was het alsof ze daadwerkelijk eerst hebben geprobeerd mis te schieten terwijl de dader voluit door een menigte heen reed. Je zult g.v.d je kind, vrouw of man verloren hebben!!!! Waar is men toch in hemelsnaam mee bezig in Europa! 


 Bad apple: He never prayed or attended a mosque, and hit his wife - with whom he had three children - and was in the process of getting a divorce, the cousin told MailOnline
Deze 31-jarige moordenaar Mohamed Bouhlel: vader van 3 jonge kinderen een van 5jaar drie jaar en 18 maanden oud en de man achter de moorddaad in Nice. Pas na zijn dodelijke rit van 1,7 kilometer is de 5 tonner-vrachtwagen van tot stoppen gebracht. 

Wat gebeurde er tijdens die moordrit, hoe kon de politie de terrorist uitschakelen, en hoe kon hij zo ver geraken?   


Mohamed Bouhlel heeft twee dagen voor de aanslag een koelvrachtwagen gehuurd in Saint-Laurent-du-Var, een kuststadje in de buurt van Nice. Hij huurde het voertuig meteen voor enkele dagen.


Volgens de Britse krant Daily Mail stond de vrachtwagen van Bouhlel al 9 uur geparkeerd in de straten van de stad voor hij aan zijn raid begon. Agenten zouden hem daarover hebben aangesproken, omdat de straten vanaf 15 uur werden afgesloten voor de festiviteiten naar aanleiding van de Franse nationale feestdag.


Nog Volgens Daily Mail scheepte hij de politie af met het excuus dat hij ijsjes moest leveren. Nochtans worden grote vrachten niet toegelaten in de straten tijdens grote evenementen, maar voor leveringen wordt vaak een uitzondering gemaakt, stelt de krant.


De politie zou ook niet gecontroleerd hebben wat er in de vrachtwagen zat. Er werd volgens Daily Mail ook niet aan de chauffeur van de truck gevraagd om de vrachtwagen te verplaatsen.

Donderdagavond, op het moment dat een massa mensen naar de Promenade des Anglais was afgezakt voor het vuurwerk op de Franse nationale feestdag, reed Bouhlel met zijn vrachtwagen naar de verkeersvrije promenade. De toegang was uiteraard versperd voor gemotoriseerd verkeer. Bouhlel stuurde zijn voertuig daarom het trottoir op.

M. Bouhlel woont zelf al jaren in het Zuid-Franse Nice en was bekend bij de Franse politie en wat zegt de VS puppet Hollande !!!:

 "de INZET tegen moslim extremisme in Irak en Syrië te gaan opvoeren !!"

 


China neemt de economie over, Amerika en EU hebben toch allang verloren. 

Amerika en de EU gaan steeds meer in de verdrukking komen. Het is China die de economie gaat overnemen.

De opleggende politieke minderheid zal uiteindelijk verliezen. 

Hun schijndemocratie zal op de fles gaan.. maar daar zullen eerst heel  velen voor moeten sterven.. omdat ze met geld zullen gooien naar hun ISIS hulpjes.
Uiteindelijk zal het vernietigd gaan worden. De islam en het christendom zijn opleggende ideologieën niet meer/minder. 


Het zal China zijn die over enkele jaren de wereld economie zal leiden en Amerika buiten spel zal zetten.


De EU heeft op het verkeerde paard gewed.. 
Nu moeten ze mee met het Amerikaanse bankensysteem en maar geld blijven drukken om te overleven.. 

Het geld is gewoon een papiertje dat u heeft en het geld op de bank is puur lucht. We bezitten het niet eens aan goud/zilver als tegenwicht.. het is gewoon een grote financiële luchtbel. 

China koopt voor miljarden goud op China gaat straks bepalen hoe de Economie zal zijn.
Dan zal de EU de Islam en de IS teloor gaan want de meerderheid zal gaan beslissen niet een stel politieke minkukels te Brussel en Europa.
Geen opmerkingen: