7/06/2016

eu = doodsbang en vooral blijven schreeuwen dat de EU zo geweldig is

Een geweldige persconferentie zoals we dat gewend zijn van Nigel Farage met afstand meest begaafde en moedige EU-parlementarier. 

Het is volstrekt duidelijk dat hij bovenop de onderhandelingen met de EU gaat zitten om er het beste voor de Britten uit te halen.
Hoezo een rat die het zinkende schip verlaat?? Hij maakt zijn handen vrij!
En dan deze: 

"It shows the fact that they are simply not prepared to listen, they will continue with their political project which is wide doomed!"
Heerlijk, en ik heb er alle vertrouwen in dat zijn aanwezigheid in het EP er toe zal bijdragen dat meer landen voor een exit-strategie kiezen, waardoor het elitaire en volkeren-onvriendelijke project waarvoor de EU
staat, uiteindelijk als een nachtkaars zal doven!


 

06-07-16 LIVE: Farage to speak at European Parliament on Brexit 

Former leader of the UK Independence Party (UKIP) Nigel Farage is due to hold press conference in Strasbourg on July 6.
Farage resigned from his position in London, on Monday, July 4. A new UKIP leader is set to be put in place during the party’s autumn conference.
On June 24, the Electoral Commission reported that the ‘Leave’ campaign had clinched a win in the UK EU referendum, with some 52 percent of the electorate voting for Brexit from an estimated 72 percent voter turnout.

 
De stand van zake is dat het Britse volk uit de EU wil meer niet.


De EU gaat over lijken. 193 -  #MH17

De term Self-serving is uitgevonden voor het europarlement. 
Ze worden zoveel betaald, dat ze in feite worden omgekocht. Heeft werkelijk niets met democratie te maken. Frans weet het. Dictatuur van de welgevallige mening. We hebben een revolutie nodig. Farage heeft meer in z'n leven bereikt dan alle 750 (!) klapaapjes bijelkaar..

 
Paniek slaat toe na de dreun uit Engeland.
NA BREXIT schreeuwt
iedereen in het EU parlement. En ze zijn erg grof, en beledigen heel makkelijk iedere niet EU fan. Het begint heel vervelend te worden. Ze zijn bang, verschrikkelijk bang. Want ze weten dat dit niet goed gaat aflopen. 

Gelukkig hoorde je voldoende boe-roepers, je weet bijna zeker dat dit er méér en méér zullen worden.
Gelukkig maar.en de rest klappen zich steeds verder los van de realiteit
, of wanhopig nog voor zichzelf applaudisseren. 

Terwijl vurig Timmermans met z'n bewieroking zijn EU inkomen verdedigt. Zijn speech grensden aan het toppunt van krankzinnigheid, gelet op het lekschuim en speeksel wat uit zijn mondhoeken droop.  

"Het FB dagboek van Frans Timmermans :"Populisme is het nieuwe racisme"  "Ook heb ik ze duidelijk gemaakt dat wij de Europeanen wel vertegenwoordigen en dat ze het niet moeten hebben over een mythe als "het volk".  


Het dagboek van Frans Timmermans: " Dat is allemaal gelogen,   Juncker heeft nooit onder invloed staatslieden begroet, hij is gewoon amicaal en collegiaal"
De kern van zijn betoog is inclusief de manische persoonsverheerlijking, dat hij>Frans Timmermans<zelf een geweldig bevlogen EU politicus is, en dat Juncker ook geweldig is. En dat ze samen een geweldige en profijtelijke EU toekomst tegemoet gaan, 
  
Frans Timmermans: "Juncker deserves the respect for his entirely and fundamentally democratic attitude at the European level"
vs Juncker's citaat "There can be no democratic choice against the European treaties".

En tegelijkertijd meer dan 500.000.000 Europese burgers wegzet als onmondige domoren die slechts de wet voorgeschreven moet worden en hun samenlevingen door het putje moeten zien lopen ten faveure van EU geobsedeerde achterlijken die achter het geld- en pensioenpotten van de burgers jagen. 
Als hij had geroepen 'Wollt ihr den totalen Krieg' hadden ze misschien nog harder geklapt. En ze zijn met hun ongeautiriseerde expansiedrift hard op weg naar een Krieg. Je zult als soldaat voor/door deze malloten het slachtveld op moeten gaan.

Guy Verhofstad hapt ook al naar lucht :  www.facebook.com...
Het besef lijkt te komen... but he better hurries the fuck up. 
In essentie belichaamd hij alles dat verafschuwd wordt aan de EU. But it is all mustard after the meal.

Welnu ...laat elk land eens een referendum houden..
Bent u ook erg benieuwd wie er dan overblijven van de 27?
Grote waffel van maar van het woord referendum krijgen ze de kriebels. Ze verliezen dan hun ongekozen zetel, hun ongekozen paycheck en hun ongekozen macht. 
Als ze ballen hebben dan elk land in januari een referendum en akkoord gaan met de uitslag.
Laat ze maar eens echt werken voor hun geld, behalve de handtekening van aanwezigheid en heeeeel veel geld opstrijken elke maand!!


Er is met de EU een monster geschapen dat zijn weerga niet kent. Als de bevolking in de aangesloten landen niet ingrijpt zoals de Britten hebben gedaan gaan we hier aan ten onder.
Kijk eens op www.eu-facts.org...  dat het EU herrenvolk opnieuw de macht wilden grijpen. 3 keer is scheepsrecht en gelukkig was Nigel Farage er om deze sociopaten te stoppen. 
Controle over het volk tot in de eeuwigheid. 


  

Ceterum Censeo EU Esse Delendam! = NEXIT! NU!
  
 

Geen opmerkingen: