7/07/2016

EU "Crisis €650.000 ? What is a crisis?"

Het eu parlement heeft geen macht!

Met corrupte industriëlen, en samen met hun bankenvriendjes dicteren de nep EU leiders en EU volgers op het wereldpolitieke speelveld tijdens hun gesloten Bilderberg vergaderingen,waarbij de deur op slot gaat voor de openbaarheid en geen genoteerde letter naar buiten komt.EU Crisis? "Zo ziet de continentale crisis van die EU-bobo's er dus uit."  De creditcard van Soros was binnen -


Zijn dat Panama-papers die Gay Verhofstadt in zijn met bloed doordrenkte handen houdt? 
 Verhofstadt zocht met zijn Oekraïens bloed doordrenkte handen een Italiaans rode BMW M1 (€650.000,-) uit na betaling voor een entrée, bedoeld enkel voor mensen die ook echt voornemens zijn één van de ter veiling aangeboden waardevolle kavels te kopen.

Je ziet hem denken: "Deze bolide wordt voor mij, dat is mijn verdienste. 

De waarheid is dat deze mensen in een armoede leven van hebzucht. Wat ze ook kopen hoe mooi groot en speciaal het ook is het zal nooit genoeg zijn. Tevreden komt in hun woordenboek niet voor.

Elite, een nette naam voor schurken!
Als Europarlementariër koop je je auto btw en bpm vrij. Daarnaast heb je een extreem riante pensioenregeling (in 20 jaar wordt bij elkaar gespaard wat andere werknemers in 40 jaar doen). Dat pensioen, dat betaald wordt met publiek geld, komt bovenop het pensioen dat de parlementariër krijgt uit het land van herkomst. Europarlementariërs hebben dus minstens twee maar vaak wel drie of meer volledige pensioenen.
Ik komen de naheffingen van Dijsselbloem binnen. 

Verhofstadt vangt naast zijn riante salaris van de EU ook nog eens € 190.000 jaarlijks van twee Belgische bedrijven om hun belangen te behartigen. Denk daarbij aan het transport van schaliegas vanuit de Oekraïne naar Antwerpen. Als hij in zo'n rode auto geheel in stijl qua gebit, of wat daar van over is rondjes op het Maidan-plein rijdt, begrijpen de Oekraïners meteen waar de EU en democratie voor staan.
En Juncker keek jaloers toe.

Zelf had hij ook graag zo'n mooie auto willen kopen, maar dat heeft geen zin nu zijn rijbewijs voor het leven is ingenomen, wegens velen malen rijden onder invloed.
Zijn hebzucht naar drank stond en staat in Belgische kranten doorlopend te lezen.

Stukje idealisme
Met zijn door subsidie verbouwde Gentse grachten pand kijkt Guy Verhofstadt u ordinaire uitdagend aan. Dit soort mensen lachen je in je gezicht uit.
 
Die man verdient zo'n kapitale voiture. Want het heeft hem met die prachtige EU zo ongelooflijk veel rijkdom en ander goeds gebracht.
In alles wat deze lieden doen druipt de arrogantie er van af. En ze belonen elkaar er riant voor. Je bent nu eenmaal superieur of niet... en die haat jegens 'het plebs' moet nu eenmaal een uitweg vinden..
 
Het gemak voor narcistische psychopaten is dus dat ze nul empathie hebben en zich totaal niet in kunnen in andere mensen. 
Gevolg: 
Hij slaapt gewoon heel lekker in zijn bed. Met waarschijnlijk een deken gemaakt van de laatste Tasmaanse duivel. 


Na BREXIT, de Panama Papers en het referendum. We weten allemaal hoe snel het kan gaan met zonnekoningen.
Het is het begin van het einde voor het huidige EU  gedrocht. De sheeple zijn wakker en niet langer onder controle te houden en dat is een groot, groot probleem voor Juncker, Rutte, Verhofstadt cum suis. 

NEXIT- Referendum om ook de heer Verhofstadt te verwijderen, of beter, referendum om ook zijn vermogen en al zijn functies te ontnemen. 
Ik ben voor een gewone Europese aanpak. 

Guy moet maar door de Belgen in de pek gezet worden, Schultz door de Duitsers, en wij hebben in de tussentijd varkentjes als Rutte, Samsom, Pechtold, en Buma te wassen. 
Als iedereen nou zijn eigen straatje schoon veegt kon er wel eens een mooi Europa in het verschiet liggen.  


Geen opmerkingen: