7/25/2016

Duitse BRD burgers worden bij bosjes afgeslacht door merkel asylanten

Merkels BRD asyl soap: 

Merkels»Fachkräfte«morden weiter

"Het verraden van de Europeanen, door eigen politici en regeringen"
Zie je wel: het kan toch makkelijk,  Had de "liefdevolle" EU (geïnstigeerd door de psychopaat Churchill, de ijskoude massamoordenaar van Dresden en belangrijkste voorvechter van de atoombom - afworp op de steden Hiroshima en Nagasaki) het toch even mooi bij het rechte eind. 

De Duitse BRD BURGER stonden de vluchtelingen met Teddyberen  bij de treinen op te wachten. Ze krijgen kogels in hun lijf en een liegende overheid terug als dank voor hun BRD- gast vrijheid en fatsoen.


Dus het stopt niet vanzelf Duitse burger. De BRD- overheid doet niets. 

Hoeveel dode burgers moeten er nog in Frankrijk, Duitsland, en straks elders nog,  voordat DE POLITIEKE EU ACCEPTATIE eindelijk wordt erkend en aangepakt? We komen in een situatie die niet licht te verteren valt.

Autochtone Europese Duitse  burgers worden bij bosjes afgeslacht door moslims. Het is onacceptabel.
Hoe lang laten de Europeanen zich nog zo overduidelijk glashard voorliegen door de media en politieke leiders?
Mensen wordt eens wakker, we worden allemaal gemanipuleerd om verregaande bevoegdheden op ons uit te voeren.


Zoals we al schreven is precies gebeurd wat we al vreesden: de Duitse regering van bondskanselier Angela Merkel heeft de terreuraanslag door een islamitische vluchteling gisteren in München, waarbij 9 mensen  die bij de McDonalds zaten te eten (3)- werden vermoord, geschoven op een enkele verwarde man die psychische problemen had, en een ‘interesse had voor geweld’, maar wiens ‘motief nog onduidelijk’ is. 

Het lijkt er dan ook op dat hoe meer doden er onder de bevolking vallen, hoe harder de politiek ontkent dat dit iets te maken heeft met de islamitische religie van 99 van de 100 daders van terreuraanslagen. 

De Israëlische inlichtingen- en defensiespecialisten schrijven liegend erop los, dat ‘de autoriteiten van een leidinggevende Europese macht 7 uur lang verlamd waren over hoe ze de slachtpartij van negen Duitsers in het Olympia winkelcentrum door een 18 jarige Iraniër moesten aanpakken, en weer opvallend > zonder de woorden ‘islamitisch’, ‘jihadist’ of zelfs ‘terreur’ te gebruiken.’
met de blunder erbij: De schutter was volgens de overheid in Duitsland geboren, maar kwam volgens Israëlische inlichtingenexperts pas 2 jaar geleden uit Iran naar Duitsland. Omdat de Duitse regering weigert zijn naam te benoemen  en Proest !
Hoe kan iemand van 18 jaar zo raak schieten met een 9mm? Wie heeft die vergunning goedgekeurd? Of hoe komt hij aan deze schiet ervaring in München waar je maanden moet op oefenen?

Meerdere terroristen en Allahu Akbar kreten worden keer op keer  ontkend
De aanslag gisteren was overduidelijk zeer goed voorbereid en bedoeld om een maximaal aantal Duitse burger slachtoffers te maken. 

Niet voor niets sprak de politie urenlang over een klopjacht op tenminste drie daders. Die waren plotseling als sneeuw voor de zon uit het nieuws verdwenen.

Nog maar drie dagen eerder had een Afghaanse moslim in een trein bij Würzburg met een bijl en mes passagiers aangevallen. 
Ook na deze terreurdaad werden getuigenverklaringen dat de dader ‘Allahu Akbar’ had geschreeuwd, weer snel uit het nieuws gehaald.

-   Kortom: alles wordt nu van alles gedaan om hun EU- politiek en de islam te beschermen,
alles om de moslim migranteninvasie van Europa op stoom te houden....... - Daarom worden alle Duitse GSM beelden op de sociale media razendsnel gewist!!!..........
 
Het nieuws wordt gecreëerd om mensen bang of boos te maken zodat niemand zal klagen als er gewapende politie en/of militairen op straat zullen rondlopen, met ook nog verregaande bevoegdheden. Zogenaamd om de domme burger te nep-beschermen


Vanavond een goede voetbal match voor de TV en een zak chips zijn ze de lijken snel vergeten.Dan begrijp je het. Sommige zaken zullen je schokken. Beter nu dan straks.  Geen opmerkingen: