7/25/2016

Doe mee voor een NationaalZorgFonds zonder eigen risico

De zorgstaat is Nederland wel vervallen tot een die van de middenmoot,vergelijkbaar is met een onderontwikkeld land als Moldavie” 

De afbreuk die dit Rutte VVD kabinet gedaan heeft aan de zorg-, sociale kant met medewerking vd PVDA  lijkt gezien de achterstand niet meer te herstellen.

Weg met de dure zorgverzekering,

Want er zijn nu burgerplannen om te komen tot een nationaal burger zorgfonds. 

Als de winst van de verzekeringsmaatschappijen voortaan wordt besteed aan de zorg, dan is er geld genoeg om het eigen risico af te schaffen. 
Het resultaat is ook, dat er geen reclamekosten zijn, dat de overhead in de vorm van kantoren en typistes veel minder wordt en dat de administratie door de zorgverleners veel kleiner wordt. Het lijkt mij een plan waar vrijwel iedereen achter kan staan.  

Het wordt geen staatszorg, want daarin zijn de ziekenhuizen etc. eigendom van de staat. 
Het wordt een algemene basis verzekering die voor iedereen verplicht is, zonder eigen risico en zonder concurrentie tussen de verschillende verzekeraars. 

Zonder winstbejag! 

De administratie voor de zorgverleners is op dit moment gigantisch, ze moeten met alle verzekeringsmaatschappijen een contract sluiten! 
Ook de reclamekosten rijzen de pan uit. 
De managers van de verzekeringsmaatschappijen verdienen veel meer dan de artsen en specialisten! En er wordt flink winst gemaakt ook nog.

Bovenop die basis verzekering kunnen rijke mensen zich particulier verzekeren voor luxe behandelingen zoals een botox-kuur in een welness centrum in Zwitserland of zo.


In mei vielen hetcampagneteam van het  Nationaal ZorgFonds het kantoor van Zilveren Kruis Achmea binnen om de directeur alvast een verhuisdoos aan te bieden.

Zorgverzekeraars hebben we straks niet meer nodig. Salarissen van meer dan een miljoen (ja, echt!) al helemaal niet. Op naar een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico.
Net als jij sloten duizenden mensen zich de afgelopen maand aan bij onze campagne. Om samen voor echte verandering te zorgen willen we dat dat er nog véél meer worden. Jij kunt daarbij helpen: deel de video en tag je vrienden, familie en collega’s om ook mee te doen.Overal in het land waren er bijeenkomsten voor het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. 

Lokale groepen komen bij elkaar om actieplannen te maken. 
En er is een grote tour van regiobijeenkomsten. 
Met supporters, experts, activisten en iedereen uit de regio die benieuwd is naar onze campagne en naar het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico.


was je er ook?
• Zutphen, donderdag 23 juni
• Utrecht, vrijdag 24 juni
• Harderwijk, vrijdag 24 juni
• Emmen, donderdag 30 juni
• Den Haag, vrijdag 1 juli
• Nijmegen, donderdag 7 juli
• Landsmeer, vrijdag 8 juli
• Groningen, donderdag 14 juli
• Middelburg, vrijdag 15 juli
 

 Het programma begonnen rond  20:00. Met inloop vanaf 19:30. Er was film, discussie en muziek. En neem vooral je vrienden, familie of collega’s mee! 

Want - 25 juni 2016 - we gaan door want>  
Al meer dan 70.000 mensen steunen het Nationaal ZorgFonds! 
Ook huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters, verpleegkundigen en andere zorgverleners sluiten zich massaal aan. 
Al deze mensen willen, samen met jou, betere en betaalbare zorg, voor iedereen.

Tienduizenden mensen zijn met een actiepakket aan de slag gegaan om onze beweging nog groter te maken.


Heb jij nog geen actiepakket aangevraagd? Doe dat dan snel via onze website. Of ben je al door je materiaal heen? 
Meer bestellen kan altijd! Stuur een mailtje met je gegevens naar materiaal@nationaalzorgfonds.nl en we sturen het zo snel mogelijk naar je op.Samen bouwen we door. Voor goede zorg, zonder eigen risico. Op naar de 100.000 vrienden!

Samen zetten we een volgende stap op weg naar betere zorg. Voor iedereen in Nederland  
met de Hoop dat dat het Nationale Zorgfonds een begrip gaat worden en dat veel mensen positief gaan reageren.

HELP  MEE en deel de actie op Twitter. Of stuur een e-mail aan familie, vrienden en collega’s om de actie te steunen.
Onze campagne is van start en groeit hard. Met jouw hulp gaan we het regelen: goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico.Met jouw steun gaan we het regelen: goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico!


Tot snel, Het campagneteam Nationaal ZorgFonds
Geen opmerkingen: