7/03/2016

De vol gevreten leider- dr.Goebbels-Gabriel’ roept Britse Yuppies op landverraad te plegen.

 AMSTERDAM-NOIR- Er overleven ongeveer ander half miljoen ondervoede Duisters onder de armoedegrens daar horen wij de SPD niet over. Sigmar Gabriel
 
‘SPD- dr.Goebbels-Gabriel’ roept jonge blanke Britse Yuppies op om verraad te plegen jegens hun land in het algemeen en in het bijzonder jegens hun ouders. 

Waar hebben wij dat meer gehoort? 

De corrupte vol gevreten leider van de Duitse asociaaldemocraten vice kanselier Gabriel, de Duitse ‘PvdA Imam Samsom’ heeft zaterdag gebrald dat jonge goed opgeleide blanke Britten op het continent het staatsburgerschap van het land waar ze wonen zou moeten worden aangeboden. 

Is hij terug in de jaren ’40? Zit hij net als Samsom aan de LSD? 

 De rechtse Populist Gabriel bralde dat op een ‘Europa congres’ van zijn ‘Neonazi-Graai-partij’, de corrupte SPD over het Britse referendum waarin op 23 juni een kleine meerderheid voor het vertrek uit de ‘Europese Graai-Unie’ stemde. 

Hij liet wel nadrukkelijk weten dat dit aanbond niet geldt voor jonge Afrikanen, Joodse en Arabische mensen en jonge extreem goed opgeleide kritische Britten die recentelijk zijn Bilderberg ‘gabbers in crime’ terecht voor Nazi’s, Maffia en Kinderverkrachters  uit maakte.

GERMAANSE VRIJWILLIGERS IN DE WAFFEN SS (1942) ‘SPD-

Geen opmerkingen: