7/19/2016

Amok op de nederlandse hoogzwangere vrouw

Religie zijn nodig heeft zodat een regering of koning kan handhaven; zodat hij zijn volk in een val gevangen kan houden. 
In Europa leven vele nationaliteiten in vrede (of vreedzaam) te samen welke qua waarden  "normaal"  samen te leven zijn.    


Met z'n drieën tegen 1 zwangere vrouw. 
Hoogzwangere vrouw van fiets getrapt in Losser.Een hoogzwangere vrouw is maandagochtend aan de Gronausestraat/Kerkstraat in Losser van haar fiets getrapt. Drie mannen van buitenlandse afkomst scholden haar uit en trapten tegen het voorwiel van de vrouw.

De drie rie mannen scholden haar rond 10.00 uur uit en trapten daarna tegen het voorwiel van haar fiets. Dat gebeurde achter het gemeentehuis. 
Het slachtoffer viel door de trap voorover van haar fiets waardoor de stuur van de fiets in haar buik kwam. Het gaat volgens de politie om ‘getinte mannen’, die snel zijn weggelopen toen de vrouw op de grond lag. De politie wil niets zeggen over de mogelijke afkomst van de verdachten of de aard van de scheldpartij, omdat dit de opsporing van de mannen zou kunnen schaden.

Baby maakt hetgelukkig goed
Het slachtoffer is voor onderzoek naar het ziekenhuis geweest. Daar bleek dat het goed gaat met de baby. De zwangere vrouw heeft wel een gekneusde buik en een geschaafd bovenbeen.


Burgemeester Sijbom van Losser is geschokt, vertelt hij op zijn Facebookpagina. Hij roept getuigen op zich te melden: "Bizar. Wie heeft meer gezien? Graag melden.

"Dat is een zeer laffe gore  MISdaad 
Zoveel mogelijk getuigenissen en info s.v.p. naar de politie. Deze mensen moeten worden gestraft.   

De NOS heeft nog steeds niks. Niet op NOS.nl, niet op Teletekst. Daar betaal je dan belasting voor!!!!!!!!


 

Geen opmerkingen: