7/19/2016

Amok op de Franse camping! 'Franse Mo' man steekt vrouw en meisjes neer

 Structurele multiculturele incidenten die je vanavond niet bij de nsb-npo gaat zien,  want het begint nu wel absurde vormen aan te nemen. Zelfs naieven krijgen het langzaam door:

Frankrijk : Vrouw en drie dochters aangvallen met mes

Het interesseert de Haagse Apenheul geen moer wat er met hun eigen volk gebeurt; slechts de Befehlen van de Brusselse Reichstag worden slaafs opgevolgd.

Hoe ze zich eruit liegen weet u al...: "Het zijn slechts verwarde mannen en heeft niets met islam te maken"

En anders zeggen ze gewoon:"Hhet zijn slechts verwarde mannen en heeft niets met islam te maken"
En als dat echt niet helpt dan zeggen ze: "Het zijn slechts verwarde mannen en heeft niets met islam te maken"


EN

HET

 KAN WEL!!!


 Frankrijk:
Vanochtend in een Frans VVF-vakantiepark (hier) zijn een vrouw en drie meisjes neergestoken door een 37-jarige man, inmiddels naar verluidt geïdentificeerd als Mohamed B. No joke. 
Vraag me af wat Sylvana hiervan vindt ze is toch van de rechten van de vrouw?

Mohamed B schijnt van Marokkaanse komaf te zijn, en huurde samen met zijn vrouw een bungalow naast het betreffende gezin. 
Mohamed B's hebben doorgaans iets met messen, en Mohamed B II was geen uitzondering. 
De volwassen vrouw verkeert in kritieke toestand. Het is onduidelijk of het 14-jarige of 8-jarige meisje tevens in kritieke toestand verkeert. In ieder geval een van de twee. Meer details volgen. 


Nice was vooral schokkend vanwege de omvang en het aantal slachtoffers. Maar door heel Frankrijk worden er autochtone Fransen door hun nieuwkomer-buurman overhoop gestoken.
nu oook  publiek de Kinderen neersteken?! Dit zou voor de Fransen wel eens de druppel kunnen zijn. En ik zou het ze in het geheel niet kwalijk nemen.
 
-  Hollande: "Wen er maar aan"

 -  Rutte: "Wen er maar aan"


Nederland: 
Een vrouw werd vorige week nog bizar aangesproken door een booslim in het Artemis hotel te Amsterdam, reden was de zomerjurk van haar 12-jarige dochter (nota bene een keurig jurkje tot de knieën).
Hij trok gelukkig geen mes maar het kwam behoorlijk intimiderend over. Aan zijn kleren te zien (lelijke trainingsbroek) waarschijnlijk schoonmaker of taxi chauffeur.

Het komt dus steeds dichterbij...en was volkomen te verwachten en gewoon de volgende stap in de verovering van Europa door de islam nu er binnen een jaar tijd zoveel via Griekenland en Italië binnengestroomd zijn. 

De veroveringen door de eeuwen heen hebben altijd een vast patroon gevolgd en nu zitten we in de fase dat ze met genoeg zijn en het intimideren en geweld plegen nu openlijk in volle gang gezet word.
Het is het jaar van de frontale aanval door de islam op de westerling. Wordt al jarenlang over geschreven. Nu is het zover en zijn we nog niet voorbereid.

England:
3 doden, waaronder de schutter in Groot-Brittannië. De andere slachtoffers waren vrouwen. Geen terroristische aanslag volgens politie, maar alles riekt naar eerwraakwww.dailymail.co.uk...


Vraag van de eeuw 
Hoe ga je beschaafd om met mensen die alleen Middeleeuws geweld erkennen als machtsmiddel?

Het is gewoon een MISDAAD tegen de menselijkheid 
dat die islammisdadigers worden losgelaten op de europese bevolking die zich niet eens MAG verdedigen! 

Geen opmerkingen: