6/27/2016

USA wil pro-EU stroman voor UK - Al in 8 lidstaten roep om referendum over EU

- David Cameron wijst een tweede referendum af. Groot Brittannië is al  officieel uit EU, maar blijft de facto semi lid – 

– Door Brexit ‘verliest EU bijna 20% van zijn economische macht’
 
- Obama, Merkel, EU en NAVO bereiden sabotage van Brexit voor Barack Obama wijst zijn vazal Angela Merkel aan om operatie te leiden –

- Let goed op hoe de media op dit moment wordt geframed.
Zoek het woord 'framen' maar eens op in Wikipedia. Dat is wat ze nu doen. Ui t de EU stappen is het ergste wat mensen kan overkomen.Oftewel: we dulden geen ontsnappingen uit de EU gevangenis.
 
 
 Links: George Osborne, de nummer 2 van de Conservatieven, zou Obama’s en Merkels beoogde opvolger zijn die Groot Brittannië aan Brussel gebonden moet houden. Rechts: De Duitse president Joachim Gauck verklaarde vorige week dat ‘niet de elite, maar dat de bevolking het probleem is’.
 
Achter de schermen werken het Witte Huis, de NAVO, de EU en de Duitse bondskanselier Angela Merkel druk aan een plan het Brexit te saboteren en Groot Brittannië bij Europa te houden. 

Tegelijk moet de ‘Trans-Atlantische as’ met de VS in stand worden houden. Dit plan is afkomstig van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, die het Verenigde Koninkrijk ook zonder EU-lidmaatschap strak aan Europa en de NAVO wil houden. 

Daarvoor gaat de gevestigde orde in Berlijn, Londen en Washington alles op alles zetten om te voorkomen dat euroscepticus Boris Johnson de volgende premier wordt. 
In plaats daarvan moet er een pro-Europese stroman komen, die ervoor gaat zorgen dat het land weliswaar niet officieel, maar de facto gewoon lid van de EU blijft.


Democratie, daar lacht men in de genoemde EU- regeringssteden al jaren spottend om, vooral omdat de meeste Europeanen en Amerikanen nog steeds geloven dat het in hun land en op hun continent nog bestaat. 

Dat een meerderheid van de Britten uit de EU wil treden is in hun ogen dan ook niet meer dan een vervelende horde op de weg naar een federale Europese Superstaat, die op de lange termijn zelfs moet samengaan in een Unie met Noord Amerika.

De opvolger van premier David Cameron, die zijn conclusies trok uit het voor hem verloren referendum en zijn aftreden aankondigde, mag daarom beslist niet zijn tegenstrever Boris Johnson worden, die de afgelopen weken fel campagne voerde voor het ‘Leave’ kamp. 
In plaats van hem willen de ‘Transatlantisten’ iemand aanstellen die de ‘consensus’ zoekt en de ‘Britten met elkaar weer kan verzoenen’.

EU gaat afspraken en verdragen enkel anders noemen
Ondertussen gaat de EU op zijn bekende achterbakse misleidende wijze de bestaande verdragen voor de Britten vervangen door vrijwel identieke regels en afspraken. 
Net zoals het Verdrag van Lissabon enkel een andere naam was voor de door de Fransen, Nederlanders en Ieren afgewezen Europese Grondwet, zo zal het EU-lidmaatschap van Groot Brittannië simpelweg anders worden genoemd. 

Op papier en in de realiteit zal er echter nauwelijks iets veranderen, zullen de Britten met enige aanpassingen gewoon deel blijven uitmaken van de Europese binnenmarkt, en zal Brussel ook aan de overkant van Het Kanaal de UK scepter blijven zwaaien.


Obama zet volgzame vazal Merkel in
President Obama heeft zijn immer volgzame Europese vazal Angela Merkel aangewezen om de sabotage-operatie binnen de EU te leiden, en George Osborne, de nummer 2 van de regering, naar voren te schuiven als de nieuwe Britse premier die het in Londen voor hen moet gaan doen. ER-president Donald Tusk heeft op 29 juni de Europese Raad bijeen geroepen, om samen met de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, deze plannen te concretiseren. (Voltaire Net)

8 landen willen referendum, en anders... revoluties
Kortom: zoals we al vreesden, verandert er... niets. 
De globalistische elite gaat onverminderd verder met het afbreken van alle grenzen, het compleet negeren van de wensen en het lot van de gewone man, en het opnieuw vorm geven van de Westerse wereld naar hun ideaal-, maar ons schrikbeeld.

In 8 landen, te weten Frankrijk, Nederland, Italië, Oostenrijk, Finland, Hongarije, Portugal en Slowakije wordt de roep om een referendum over de EU / euro echter steeds sterker ( Infowars). 
Legt men ook deze oproepen –of de uitslagen van eventuele referenda- naast zich neer, dan lijken revoluties het enige wat het gewone volk nog kan bevrijden uit de wurgende greep van een elite, die overduidelijk enkel zijn eigen belangen op het oog heeft.


Duitse president: Niet elite, maar bevolking is het probleem
Zoals Bundespresident Joachim Gauck afgelopen week treffend de minachting die ‘onze’ leiders voor de gewone man hebben, verwoordde: ‘Niet de elite, maar de bevolking is het probleem’ (YouTube / Infowars). 

Dat kwam één van de grootste voorstanders van de massale immigratie van miljoenen moslims en de creatie van een Europese Superstaat bij een bezoek aan het dorpje Sebnitz -bepaald niet voor het eerst- op massaal boegeroep en ‘volksverrader!’ kreten van de Duitse burger te staan ( Deutsche Wirtschafts Nachrichten).


Soros: "Wanordelijke desintegratie EU onomkeerbaar, leiders zijn burgers vergeten"

- 400 rijksten ter wereld in één klap $ 127,4 miljard kwijt dankzij de EU en Brexit – 

Reactie ‘onze’ politici is wat burgers pertinent niet willen, namelijk een nog sneller traject naar een Europese Superstaat

Die Welt is in het bezit gekomen van een overheidsdocument waarin staat dat de Duitse regering bang is dat na Groot Brittannië nog 5 andere landen uit de EU zullen stappen, te weten Frankrijk, Oostenrijk, Finland, Hongarije en Nederland. 
Volgens Berlijn zal een langdurig en moeizaam uittredingsproces van de Britten een ‘cruciale’ impact hebben op de toch al sterk in opkomst zijn eurosceptische partijen in deze landen. 

Frexit en Nexit
Ondertussen heeft Marine Le Pen, leider van het Franse Front National, belooft dat zij eveneens een referendum over de EU zal organiseren als zij volgend jaar tot president wordt gekozen. Le Pen is voorstander van het Frexit

In Nederland wordt steeds openlijker gespeculeerd over het Nexit, ook al zijn alle politieke partijen daar –met uitzondering van de PVV- op tegen. PVV-leider Geert Wilders eist dat ook de Nederlandse bevolking zich in een referendum mag uitspreken over het lidmaatschap van de EU.

Tot slot zullen de Europese belastingbetalers niet blij zijn te horen: 

-  dat ze jaarlijks miljarden extra kwijt zullen zijn aan de EU, zodat het gat dat Groot Brittannië achterlaat kan worden opgevuld. 
Voor de Duitsers gaat het om jaarlijks € 3 miljard.
 
Geen opmerkingen: