6/24/2016

UK VOTES FOR #BREXIT Congrats people of the UK! Cameron stapt op!

The E.U. is dead, long live Europe!
Rule Britannia! Britannia rule the wave! Britons never, never, never will be slaves.
 
Great news
, What a glorious day!! The peoples correction, good old UK. 
Congratulations Brittain for choosing for democracy and prosperity!
You have made our day!
'We salute you'. Fuck EU!


Happy D-Day! -Front row tickets to history, as the UK votes to be the first country to Leave the European Union. Wondering what Angela Merkel is doing at the moment.


Who will be next? 
Op naar een Europees samenwerkingsverband waarin de burger bepaalt wat er gebeurt, en niet ongekozen politici, of de tandem Duitsland-Frankrijk.

Farage, we gunde je deze victorie zó hard. Ook in de aanloop naar het Breferendum kwamen de EU-fielen niet verder dan bangmakerij, rampscenario's en minachting voor de opinie van tegenstanders. En opvallend dat politici als Rutte alleen maar wijzen naar het economische aspect: de handel, de welvaart die we aan de EU te danken hebben. Geen woord over vrijheid, transparantie en democratie, terwijl steeds meer EU-burgers duidelijk maken dat ze die dingen (terug) willen.

Democratie heeft het laatste woord . 
Dit gebeurde ook in de 15de eeuw toen Henry de achtste brak met Rome.
In die tijd was er ook paniek want ze waren bang dat Engeland in een isolement terecht zou komen.
Maar niks was minder enkel eerst een paar slechte jaren maar wat daarna volgde waren de gouden jaren.
Met als gevolg dat de Zweden en Denen de eu ook gaan verlaten. 
Die landen hebben historisch gezien goede banden met GB en zeker Noorwegen. Die zullen dus economisch van samenwerken en hun economie zal, omdat het sterke landen zijn, enorm gaan groeien.
Worden mooie jaren 

Het UK- eu Proces gaat 2 jaar duren, tijd genoeg om nieuwe handelsakkoorden te sluiten. "Geruststelling voor remainers": meest gehoorde argument is dat de UK toch weer veel van de EU regels zal moeten accepteren om handel met de EU te drijven, en dat er uiteindelijk niet veel veranderend, dus what's the bloody problem? 
Niet veel risico, maar wel uiteindelijk de "vrijheid" voor de UK en of ze zich aan die regels willen houden, dat kan voor hen toch heel anders voelen. Bonus: de EU zal zich nederiger moeten gaan opstellen t.o.v. ontevreden leden.


En nu is het wachten op instabiliteit op grote schaal .
Zul je zien dat Jünker (hik) bekend maakt dat Turkije bij de EU komt inplaats van GB, omdat eu- politici kinderachtige geld beluste mensen zijn die niet de wil van het volk wil vertegenwoordigen en nu keihard de GB aanpakken vanwege deze beslissing.
Meer dan eu-80mp's/VOLKSvertegenwoordigers hebben een brief ondertekend gericht aan Cameron, om zich niets aan te trekken van de uitslag en gewoon door te gaan op de ingeslagen weg. 
Dat is alleen maar olie op het vuur.

Laten we scherp zijn op de inhoud en toon van de zure EU reacties. 
Christiane Amanpour (CNN) kan geen 2 zinnen meer schuimbekken zonder het woord 'xenophobia' of 'xenophobic' erin en haalt WWII er ook gelijk maar bij: twitter.com...
 
Daaruit zal blijken wat de ware aard van die club is, gladde opportunisten, domme geluksvogels of toch de nazaten van het nazi-gedachtegoed. Als we zo door gaan dan had Rutte net zo goed die onderste steen kunnen boven halen, want dat baantje waar hij voor loopt te liegen, dat bestaat straks niet meer! Ik hoor Rutte nog liegen dat de meerderheid van Nederland Engeland binnen de EU wilden houden.

In Your Face Mark Rutte. En is je wereld al vergaan? !
"Succesvol" EU-voorzitterschap voor Rutte. Verloren referendum Oekraïne, falend beleid voor de vluchtelingencrisis en nu Brexit 
- Gefeliciteerd met je half jaar voorzitterschap van de EUSSR. Probeer je hier maar eens uit te lachen. Ja, je bent totáál tegen referenda, nou, het volk van Europa is dat niet!
Leuk dat je [openlijk toegaf dat je] pas naar buiten wilde treden over het Oekraïne-referendum nádat het Brexit-referendum geweest was. 
Nou, het was het wachten waard, Mark, we horen nu gráág van je...

Of zal Rutte geen beslissing meer nemen, maar wachten tot het moment dat Nederland EU voorzitter af is en Slowakije dat ons opvolgt de beslissing neemt de uitslag van het Nederlandse referendum te negeren.
Dan kan Rutte zijn handen weer in onschuld wassen en zeggen dat de beslissing niet van hem, maar van de nieuwe EU voorzitter Slowakije kwam.

 
Maar het is niet een EU-voorzitter die het Nederlandse referendum opvolgt of negeert. Dat blijft toch echt de Nederlandse regering. 
We feliciteren de Britten met hun herwonnen Britse Democratie!! En het eerste waar ze over gaan mekkeren is de devaluatie van de pond.
Niet zo gek, want door bepaalde handelingen op de beurs kunnen figuren zoals Soros zelf dit soort resultaten creëren.
 
Dat de Pond zakt is alleen maar goed nieuws.  

Het betekent dat al die boeven in het systeem in paniek zijn en geld verliezen. De elite heeft verloren vandaag.
De beurzen kunnen ook nog even een zetje krijgen door de aankomende verkiezingen in Spanje zondag 26 juni 2016  en verzwegen door de Media

Wat kan het ons trouwens schelen of de beursmannetjes geld verliezen.LOL 5 BILIONEN DOLLAR weg ! 
Ze hebben lang genoeg uw en mijn spaargeld en pensioengelden gegijzeld. Financiële markten bepalen nu gewoon het beleid van de overheden. Daar moeten we maar eens van af.  


Mooi, lekker webshoppen in de uk, ondanks de gore EU- pogingen om fraude te plegen southendnewsnetwork.com...
en  zippy.gfycat.com...


Een volk dat een dictatuur afwijst verdient onze steun. Laten we hun economie stutten. *vakantie omboekt naar UK*

Het zooitje landverraders:
De staatsomroepen (Radio1, Nos, Vara, Avro, 1Vandaag enz)gaan door met hun eu-propaganda:  
We gaan nu allemaal dood, WO-III komt er nu aan. Zielige vluchtelingen, Goud is duurder. ! Daar gaan de baantjes. Er was zelfs een mevrouw bij de NOS ("vul hier de functie in" ?) die meldde dat als straf de Fransen bij Calais de deuren open doen. (Erdogan deed trouwens hetzelfde).  
De een na de andere deskundige en EU adept wordt gehoord, geen enkele criticus van de EU te horen. Journalistiek van niks. EU- sheeple!

De bewering dat we onze 'welvaart' aan de EU te danken hebben, is gelogen. 
Een veel aangehaald leugenargument uit het Brexit-kamp was dat het veel te veel geld kostte. En nu telt geld ineens niet mee nu er wereldwijd honderden miljarden op de beurs verdampen ! LOL

De lastendruk is afgelopen jaren alleen maar toegenomen de burger betalen duizenden euro aan belastingen en premies  terwijl het niveau van de verzorgingsstaat schrikbarend achteruit loopt.
Zorg dat je nooit te maken krijgt met ouderenzorg of GGZ, het is om te janken.
Het grootkapitaal, de Ruttes en Timmerfransen van deze wereld, de ALDE fracties schuiven wel miljarden euro's weg om de private schuldeisers te betalen en de EU-nachtmerrie met Brusselse salarissen overeind te houden.Ze zullen nu alles uit de kast halen om hun hachje te behouden 

Vuist - Het.Volk.Wint.Altijd!
Het Romeinse Rijk, de tsaren, de communisten, allemaal ten onder gegaan aan de kracht van de eigen bevolking. Hoe harder de elite dus schreeuwt, hoe repressiever hun methoden, des banger ze zijn. 

Met deze kennis kan ook de Nederlandse bevolking nog steeds een vuist maken. Dat doet u dus door bij de volgende verkiezingen, afhankelijk van uw politieke voorkeur, op anti-Europese partijen of op EU-kritische partijen te stemmen. In alfabetische volgorde zijn dat de ChristenUnie, Partij voor de Dieren, PVV, SGP, SP en VNL. Voor iedere politieke smaak is er dus een anti-EU geluid te vinden.
Trek de macht dus weer naar u toe en stem stem stem bij de komende parlementsverkiezingen, maar zeker ook bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. 
Laat uw stem niet verloren gaan. 
Onthoud dat de stem van het volk de stem is waar de EU-oligarchen doodsbang voor zijn.  En misschien worden de Verhofstats, Junkers en Schultz wel weer ouderwets op een schavot te Brussel onthoofd on het gebrul van een uitzinnige menigte * Update:
- Het wordt nu ook bij de BBC ronduit gezegd: Cameron moet ondanks steun hoogstwaarschijnlijk zeer snel het veld ruimen.

LOL- Nigel Farage noemt NEXIT als volgende stap op BBC :) NEXIT!!!!!!! 
Het zal de burger zijn reet roesten dat een EU-exit wat geld kost, vrijheid staat bovenaan.
Alleen de elite en de graaiers zien hun centjes verdampen, en ik gun het ze van harte. Als het stof uiteindelijk is neergedaald hebben de Britten echt nog steeds eten op hun bord. 


Wat minder zeker is of wij in Nederland dat nog wel hebben op termijn, in elk geval raken wij onze vrijheid per dag steeds verder kwijt.

Het Europese economisch beleid met de Euro was al een rottend lijk wat in leven werd gehouden met het maandelijks bijdrukken van 80 miljard Euro welke in de zakken van de bankiers en grote graaiers (hoi Soros) verdween.
De vraag is of de ontbinding nu werkelijk toeslaat.


3  EU- dingen zijn al wanhopig aangekondigd wat er gaat gebeuren als Brexit het geval zou zijn: 
1) eu maakt grote sprongen voorwaarts om de staat van de overgebleven landen te ondergraven: 


 - financiën en defensie gaan naar de eu overgeheveld worden. Verwacht de plannen binnen weken
2) de britten gaan "gestraft" worden, tegen ieders economisch belang in, om de rest van de eu te laten zien dat ze er niet uit mogen.


3) Verhofstad: "Er moet nu sterk opgetreden worden anders hebben we straks referenda in alle uithoeken".Het is schitterend om te zien hoe iemand zonder het te beseffen in één zin weet te duiden waarom hijzelf het probleem is. De EU zal gloren. Samen staan we sterk roepen alle EU ambtenaren in koor.

De EU is dood en doodziek.  
Rutte die voor het referendum zijn tong brak over het opnoemen alle problemen die er zouden zijn als er voor een Brexit gekozen zou worden.
Nu zegt Rutte opeens dat het bepalen wat de effecten zijn nog jaren gaat duren.
Dus datgene dat hij voor het Brexit heeft staan uitkramen was gebaseerd op niets en waren dus niets meer dan stemmingmakerij.

Kijk Frankrijk, één grote bende. Neem Zuid-Europa, dat ligt apathisch weg te dommelen onder de zon, de jeugd trekt er weg, alles  blijft kunstmatig in leven gehouden door ECB steun. 
En dan Duitsland, dat net is binnengevallen door Merkel met haar derde wereld invasoren.
Neem Deutsche Bank, nog een wandelend lijk. De EU is toast.
Zo gaat het niet langer...... 

En nu als eerste het verdrag van Lissabon opzeggen! 
Wilders lees je mee?!  Dan op naar de #NEXIT #NEXIT #NEXIT ! Cameron komt zo naar buiten! 
Cameron:"And their will must be respected".
Einde verhaal voor hem .

Camoron is gone. 
Petje af voor Cameron. hij neemt waardig  zijn verantwoording .Sterk leiderschap van Cameron!

Rutte bij de BBC:

"Mark Rutte, Dutch Prime Minister
"The dissatisfaction you see in Britain is also present in other countries, including my own. This has to be a stimulus for more reform, more welfare."

WELFARE? met zijn mavo engels.
Alles weglachen, en ons met een stalen gezicht vertellen dat we geen belangstelling zouden hebben voor een referendum.
De enigen die geen belangstelling hebben voor een referendum zijn de elite politici met hun nepotisme. Bang voor hun dikbetaalde EU baantjes.

Precies hetzelfde op CNN, ze zijn daar ook niet bepaald blij met deze uitslag en Farage wordt zelfs een xenophobic leader genoemd.

 
De EU is inmiddels aangeschoten wild. De EU is eigenlijk doodsbang voor U de burger.
Vandaag hebben de Britten dus gestemd voor méér Europa. 23 juni 2016 zal in de geschiedenisboeken worden bijgeschreven als de nacht van Nigel Farage! Er mogen koppen rollen en niet alleen in Brussel. De leugen regeert niet meer, dit is ons nieuwe begin. 

Gefeliciteerd mensen.
Het einde voor de dikke volgevreten EU politici en ambtenaren met hun krankzinnige salarissen en extra's. Hef dat hele nep-parlement in Brussel op.
De mensen willen geen EU-Ruttes, EU-Verhofstadts,EU- Junckers - Proost Juncker en hoe ze ook allemaal heten meer.
 
Het begin van het einde begon finaal op 24 Juni 2016 .
Alleen al de gedachte dat alle NEP- eurocraten zoals Rutte, Juncker, Merkel, het hele EU circus zich nu hoogstwaarschijnlijk zitten op te vreten, doet bijzonder veel deugd! 
 
Tja , De EU-elite is een heel labiel, bang clubje opiniez.com...

 

Geen opmerkingen: