6/26/2016

UK Shoppen is door het pond, fors goedkoper - EU is een FAKE vertoning!

In een democratische perceptie is de staat er voor de burgers en niet omgekeerd, maar dat wordt in de praktijk zowel in Den Haag als in Brussel niet geaccepteerd.  

Het Verenigd Koninkrijk heeft met een 'Leave'- stem een schokgolf teweeggebracht onder de EU Politiek. Hun gedachte aan een groot  EU- banenverlies is misselijkmakend. De Brexit-haaien plaatsen de eigen belangen boven het belang van anderen.

Brexit Miljarden verliezen bij de rijken !
Ook beurzen Midden-Oosten  vliegen onderuit na Brexit
De brexit kwam vrijdag als een verrassing voor beleggers, want zij waren ervan uitgegaan dat de Britten voor een verblijf in de EU zouden stemmen. De beurzen in Europa, Amerika en het Verre Oosten gingen vrijdag al met grote verliezen de handel uit.

In China beleefden de beurzen gisteren de slechtste beursdag sinds februari 2007. Ook de Europese en Amerikaanse beurzen kelderden, er wordt inmiddels gesproken van de Zwarte Maandag. En de grote verliezen die zijn geleden voelen ook (of juist) de rijken der aarde. Samen verloren zij namelijk maar liefst 157 miljard euro, meldt Bloomberg. s Werelds rijkste miljardairs verliezen 157 miljard door beurscrash 

Een beetje belegger dekt dit soort risico's af met een zooi put-opties. Hadden ze zelfs aan de brexit kunnen verdienen en de dekkingsgraad op kunnen vijzelen.
En verdampt? Het is er nooit echt geweest. Alleen op het beeldscherm. Zoveel geld bestaat niet eens.


Iedere boerenl€l zag dit aankomen. Brexit of Bremain in elk geval de beurs zou onderuit gaan.

De UK zit nog steeds in de EU hoor.
Dit proces is nog niet eens in werking gesteld. Dat duurt nog wel een paar jaar. 
Leg mij uit SVP hoe het kan dat er plotseling zoveel miljard verdampt is?
-  En dat het Engelse volk er ook nog eens de schuld van krijgt?  O.k, Hier klopt iets niet. Weet je wat ik denk? Dat er helemaal geen geld meer in die pensioen potten zitten. Gebakken lucht. Het echte geld is allang potverteerd door de EU Politiek.........!


En BOOS dat ze zijn:

De Britten zullen de volle consequenties moeten dragen van hun keuze om de EU te verlaten'', ijlt de voormalig Europees president Herman van Rompuy. Concreet betekent dat, volgens deze Belg, dat de overgebleven 27-lidstaten zullen doen wat voor hen voordelig is. ,,Dat is geen kwestie van wraak, maar wij zijn wij en zij zijn zij.''

(LOL) De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Frank-Walter Steinmeier, heeft gezegd dat de overige 27 landen in Europa beter naar hun bevolking moeten luisteren.
De Brexit geeft volgens hem aan dat nieuwe Europese integratieprojecten niet zomaar doorgang kunnen vinden.  ---- Ook dringt Steinmeier er bij overige lidstaten op aan geen vergeldingsmaatregelen tegen de Britten te treffen.Dus geen "wij zijn wij en zij zijn zij"...?

Terwijl in de lobby van het Maritim-Hotel in Berlijn rond het middaguur de dienbladen met glazen Deutscher sekt rondgaan, is de toon in de grote zaal minder feestelijk.
Ze praten over hun toekomst in Europa.
De aanwezigen krijgen zo vlak voor het Britse brexit-referendum een somber beeld geschetst.

Topman John Cryan van Deutsche Bank zette zich al schrap voor enorme turbulentie op de financiële markten. "Al hoopte hij  dat hun zorgen onterecht zijn."

'Europa is niet in goede staat', stelt de Duitse = EUROPESE = pensioen- schatkistbewaarder Wolfgang Schäuble. 
Schäuble zag de bui al hangen (LOL)

'Daarover moeten we onszelf niet voor de gek houden.' Er is een (EU)'vertrouwenscrisis', zegt president Werner Bahlsen van de christendemocratische economische raad. 

'De EU is niet bestand tegen schokken', vult de Nederlandse minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën)zuinig aan.

Even geen politieke unie voor Dijsselbloem. "Laten we eerst wat we hebben sterker maken, voordat we het huis gaan uitbouwen terwijl het zo instabiel is." aldus de PvdA'er: 'We hebben de neiging in Europa om projecten op te zetten maar ze nooit af te maken.'

Op naar een Europese Centrale DUITSE Bank
Bij een sterk Europa hijgt Dijsselbloem ook een monetair beleid dat door onafhankelijke centrale bankiers wordt opgesteld. 

Er is nu veel kritiek op de Europese Centrale Bank, benoemde de Nederlander die tevens voorzitter is van de eurogroep. Daarmee sprak hij indirect zijn Duitse collega Schäuble aan, die afgelopen maanden meerdere keren heeft gezegd dat de ECB zijn rente moet verhogen omdat Duitse spaarders daar onder lijden.
'Politici moeten ervoor zorgen dat er minder druk is op centrale bankiers door te hervormen.' Bovendien, aldus de minister, moet de ECB de inflatie net onder de 2% krijgen in een hele lastige economische situatie met een krimpende bevolking en lagere investeringen. 'Dus iets meer waardering voor de ECB mag wel', zei hij onderdanig. 
De PvdA Dijsselbloem begint alweer met het volgende onhaalbare onderdeel van dit failliete project.... 
Zwakke broeders als Ierland, Portugal en Spanje zijn het afgelopen decennium door de EU mangel van het IMF gegaan en staan nu vrij redelijk op eigen benen, maar niemand in Brussel heeft de moed om met name Frankrijk de wacht aan te zeggen terwijl het de EU voortdurend verder ondermijnt. 
Daarom is de schok van Brexit wellicht goed, of het doorgaat of niet, maar er zullen ècht koppen moeten rollen in Brussel want wat nu met de mond wordt beleden zonder enig gevolg voor de schuldigen, is een volledige farce! Dus toch verder integreren!! 

Ja wat je totaal mist was hèt agendapunt van de autocratische Angela Merkel - haar heetste hangijzer is: de islamitische volksverhuizing tussen de onwetende Europese aangerande Burger.

Terwijl het al lang bekend is dat DE ECHTE "academisch gevormde" Syriërs die een Duits visum hebben geen Turkse uitreisvergunning krijgen, 
 met andere woorden door Erdogan gegijzeld worden, stuurt hij het grootste gespuis door naar Europa waaronder onze veiligheidsdiensten een rijke oogst kunnen binnenhalen als zij niet handen en voeten te kort komen.

Geen Europees politicus die ik de laatste tijd hierover hoor, maar dit zwaard van Damocles is door één der grootste EU leden boven ons collectieve hoofd gehangen en is en blijft de grootste bedreiging voor Europa. 

Ik ben er helemaal voor om Syrische gezinnen met kinderen hier met open armen te ontvangen en de helpende hand te bieden, maar als het aan Erdogan ligt krijgen wij slechts een grote tijdbom in de maag gesplitst.

Het is bijzonder illustratief om de volgende website eens aandachtig te bezien:
https://player.vimeo.com/video/167607521?title=0&byline=0&portrait want daar wordt een serie harde feiten gepresenteerd die politiek correct Nederland graag onder het kleed veegt. 

 
Ja- This is what all the EUrope will look like in 10-15 years!

EU trekt iedereen steeds meer in de ellende- straks is Europa het armste continent en terug in de Middeleeuwen.
 
Niet Brexit, maar de EU is ook schuldig aan de miserabele toestanden met de pensioenfondsen
Nee we zijn niet vergeten dat Draghi anderhalf jaar geleden
de koers van de euro al met 25% heeft laten kelderen!! Voorwaar een veel grotere schok en uitholling van ons pensioen, en dat zijn dan je EU vrienden.
De realiteit is dat de EU de pensioenen al vanaf het begin onderuit aan het halen is.
Het ironische is dat ze ons de ondergang laten betalen door ons geld via de ECB aan de banken uit te lenen voor niets! Al 5000 miljard tot nu toe. En zo betalen wij onze eigen ondergang via de deze Eurofielen.

Het wordt hoogtij dat met terug werkende kracht de pensioenen met alle toeters en bellen volledig worden uitbetaald  AAN DE WERKENDE BURGER.  
 

Hoogleraar Harry Verbon, van de Universiteit Tilburg, waarschuwde al dat Duitsland na de uittreding van Groot Brittannië te veel macht krijgt in Europa.
Voor kleine EU-landen is dat slecht nieuws, aldus Verbon.Ga gewoon terug naar het begin - een Europese economische samenwerkingsovereenkomst (een handelsverdrag) zoals Engeland eigenlijk gewoon wil. Maar dat betekent ook het opgeven van de Euro als eenheid munt.
Het Britse pond is gekelderd tot het laagste niveau in ruim 30 jaar. Shoppen bij de Britten is voor buitenlanders, door lage waarde van het pond, ineens fors voordeliger geworden.
Burgemeester Sadiq Khan heeft al aangegeven dat de 1 miljoen Europeanen in Londen ‘heel welkom’ zijn in de stad.
Ook de
Formule 1-baas Bernie Ecclestone is blij met Groot Brittanniës vertrek uit de Europese Unie. 

Voor de door Britse teams gedomineerde autosport maakt het volgens de 85-jarige Brit niets uit. "Ik geloof dat dit het beste is. Wij moeten onszelf besturen", zei Ecclestone wiens hoofdkantoor in Londen is gevestigd. "Als we iets te verkopen hebben, en het is een goed product met de juiste prijs, dan zullen mensen het kopen. Of het nu Chinezen, Italianen of Duitsers zijn. Mensen komen dit te boven en gaan verder met hun leven."

Voor studerende is  de vraag over de waarde van het diploma makkelijk te beantwoorden. 
"Daar hoeven studenten zich absoluut geen zorgen over te maken", zegt Gernant Deekens van de Universiteit Groningen. "De waarde van je diploma hangt volledig af van de status van de universiteit waar je studeert. 
Of die in een EU-land ligt of niet, dat doet er simpelweg niet toe."De EU is NEP een FAKE vertoning! 

LEEStegen de EU Sanktionen: Deutsche Unternehmen bauen Fabriken in RusslandGeen opmerkingen: