6/28/2016

UK EU minister: we "de EU politici" worden armer, belastingen moeten omhoog

Obama, Merkel, EU en NAVO bereiden sabotage voor UK voor.

Dezelfde profeten die eerder zeiden dat de euro zo geweldig was en europa welvaart zou brengen staan nu weer vooraan met doemscenario's voor de Engelsen. Kappen met die griezelige achterkamertjespolitiek van de EU, waar de bevolking de dupe van wordt! 
  


De Eurofiel  George Osborne, de Britse minister van Financiën, liegt vanochtend dat Groot-Brittannië flinke ingrepen moet doen om te compenseren voor de aanstaande Brexit. Hij bracht uitzonderlijk walgelijk  nieuws voor zijn landgenoten. De Onzin van een onheils profeet want de beurzen stijgen al weer. 


WANT ONLY DE EU BRUSSEL VERLIEST NA Brexit 40% minder inkomsten.
 

Benieuwd of de EU zelf met 40 procent minder budget genoegen neemt, het aantal politici met een derde en ambtenaren en overig personeel ook 40 procent vermindert om de crisis te boven te komen? Ik denk het niet met het nieuwe zwartgallig EU Matrix nieuws voor de burger .

Zo wordt de kans op meer referenda steeds groter.

Nieuwe kansen voor de Britse handel?

Zonder EU-lidmaatschap is het VK vrij om bilaterale vrijhandelsakkoorden te sluiten, bijvoorbeeld met de VS en opkomende markten. 
Een bilateraal akkoord met deze landen is wellicht veel sneller gesloten, omdat er geen rekening hoeft te worden gehouden met de wensen van 28 verschillende landen. 
Zwitserland en IJsland zijn er de afgelopen twee jaar bijvoorbeeld in geslaagd om een vrijhandelsverdrag met China te sluiten.


 
 

Geen opmerkingen: