6/29/2016

UK boomt! - No Regrets over Brexit !! NL- uw pensioen is NU weg!!

Dit is crimineel. En dat is een niet overdreven stelling.
De oorlogsverklaring aan het volk.

Als netto spaarder worden de werkende Nederlander geript waar ze bijstaan door het kamikazebeleid van de ECB onder leiding van de maffioso Draghi.en nu door het eigen EU- kabinet.
Geen woord in de MSM .  Bloggers waarschuwen al lang dat dit zou gaan gebeuren....succes Pays-Bah. Ewald Engelen wees tien jaar geleden al op het dilemma dat de vakbonden, die aan de ene kant piepen over werkgelegenheid, tegelijkertijd een goed rendement verlangen van de pensioenfondsen.

Het pensioen is uitgesteld loon van de werknemers. Dit voorstel zal vooral jong en oud zwaar treffen, maar de jongeren interesseert dat kennelijk nog niet.
Ben weer benieuwd of en hoe Het Journaal en Nieuwsuur dit gaan gladstrijken 


PS: Zijn er mensen die met droge ogen beweren ......de EU is fijn?? Vooral in de EU blijven jongens. Allemaal in het belang van UW ouderDOM in Nederland.
En het nieuwste EU plan is om lidstaten hun eigen centrale banken te verbieden, weg is het eigen toezicht en controle, en uw interventie ter bescherming.
Tegelijkertijd wordt ons meer dan ooit verteld dat Nederland niet kan overleven zonder de EU.
"Als Nederland uit de EU stapt voorzien ze een zware recessie  waar wij bijstaan".


En pensioen diefstal gebeurde al eerder ; 
Vakbonden en werkgevers in de Rotterdamse haven hebben in het verleden grote fouten gemaakt bij het beheer van een pensioenfonds. Zij hadden niet voorzien dat het geld op slinkse wijze voor andere doelen zou worden gebruikt. De havenwerkers lopen daardoor honderden miljoenen aan pensioengeld mis.
Dat blijkt uit het boek Pensioenmiljoenen dat woensdag verschijnt. De auteurs, Frank de Kruif en Sjaak van der Velden, schetsen hoe het pensioenfonds na 1998 in commerciële handen kwam. 

Het geld raakte uit het zicht van de haven en werd onder meer aangewend voor culturele bestedingen. Na jarenlang touwtrekken is al een deel van het geld weer teruggevloeid naar de havenwerkers.

Waar overigens in de jaren-1990 al een begin mee gemaakt werd: omdat de pensioenpot van ABP zogenaamd 'overvol' zat, roofde het derde kabinet Lubbers fluitend een bedrag van ongeveer 30 miljard gulden uit de pot om de begroting kloppend te maken.
adbroere.nl...


NB: dit betrof dus het uitgestelde loon van de werknemers, die nu als gepensioneerden ieder keer weer moeten horen dat er weer 'gekort' moet worden op het pensioen.
En daar doen de EU politici nu - 2016- publiek nog een schepje bovenop.
  .... En de straten bleven leeg... 

 

Nigel Farage - No Regrets over Brexit 

 

ZO EUERS nu voor jullie weer:


Zojuist was er in de Kamer een debat over de nieuwe IORP-richtlijnen, ook wel bekend als de nieuwe EU pensioenwetgeving. 
Daags na Brexit werd bekend dat Jetta 'Neem dan gewoon een moestuin' Klijnsma van de PvdA de Nederlandse pensioenpotten (ter waarde van 1400 miljard euro) in het geheim wil overgedragen aan Brussel. 
De pensioenen waren dus in gevaar), maar NU vandaag is feit 

Dat VVD, PvdA, D66 en GroenLinks zojuist in de Kamer in meerderheid TEGEN een CDA-motie van Omtzigt, ondertekend door alle andere partijen, gestemd hebben die moet voorkomen  
 "dat ONZE Nederlandse pensioenen in ANDERE EU-landen gewoon op drift kunnen geraken". 
in de 2e kamer zijn 53 voor de motie en 81 zijn tegen
De Pensioenfondsen mogen nu het nu zo opknippen en verspreiden dat ze zelf niet eens meer weten waar het geld gebleven is. 

Zo gaat de kamer VVD, PvdA, D66, van een klaver van GroenLinks met het geld van de burgers om: Zij handelen in strijd met de belangen van de Nederlandse bevolking. Je geld zie je nooit meer terug.
Door het inwerkingtreding van het verdrag mogen pensioenfondsen nu vrij gaan verhuizen tussen lidstaten, onze pensioenfondsen zouden als ze de nl regels te strak vinden, gewoon mogen verhuizen naar bijv. Spanje of Litouwen of elders als de regels hun daar meer zinnen. De landen hebben dan bijv. geen verplichte dekkingsgraad of verplichting dat men niet in zeer risicovolle aandelen/leningen/andere beleggingen stapt. 
Dus zeg even een pensioenfonds verhuist naar Spanje, doet riskante beleggingen omdat dat nu eenmaal mag van de Spaanse wet, gaat op z'n plaat en is veel of al het geld kwijt, jammer dan mensen geen pensioen meer voor jullie. 

Kennelijk heeft de Brexitstem de werkenden Nederlander haat ook in Den Haag enorm getriggert - en Brussel maakt serieus haast met het afpakken van onze laatste nationale eigenwaarde én onze wettelijk verplicht bij elkaar gespaarde eigen waarde voor de oude dag. 
 
Een hatelijke en sneaky schaakzet door Rutte tegen de lastige burger.  De Nederlandse burger die voor een Nexit is staat nu "schaak"mat.
immers als men nu de EU verlaat is men ook het door Nederland ingelegde pensioen geld kwijt aan de EU  denkt u?

Zo! Nu weten de jonkies zeker (sparen op de huidige manier) dat ze geen pensioen meer krijgen. Want toch zijn er velen die tegen referenda zijn want politici doen enorm goed hun werk.
Wat is er gebeurd Nederland dat u zich zo gewillig laat nemen?
 


---  Met het weggeven van €1400 miljard richting de EU is de beste MP ervan geen andere mening toegedaan dan, "HaHa Ha"  
Rutte hoeft nog maar 1 dingetje te doen, visumvrij reizen voor de turken regelen en dan heeft deze clown Nederland volledig in puin gedraaid. En dat met een snelheid die niet te bevatten is. "HaHa Ha...HaHa Ha "

Tis best voor hem om te lachen als het niet zo ernstig zou zijn.
Het zou me niet verbazen dat de overheids - bonds van de z-europesse landen opgekocht gaan worden door de Nederlandse pensioenfondsen, of het is al  gebeurd?

De bubbel kan dan nog groter worden en sommige mensen/banken kunnen nog rijker worden. Het is een goede deal voor  bankiers/oligarchen:
EU politici krijgen een baantje in brussel voor 500k per jaar, dat is echte handel. 
Doet me denken aan de rooftreinen 40-45 die alle kunst roofden uit europa, nu zijn het de pensioenpotten, en dit is veel erger zelfs.
Die roofschatten/kunst konden nog terug gehaald worden, maar dit zijn we echt kwijt.


Met de dag wordt de kans groter dat het huidige kabinet de gemoederen zodanig opvoert dat ze in maart en HUN HOP NAAR BRUSSEL al de noodtoestand uitroepen en verkiezingen tot nader orde uitstellen vanwege de onrust onder het volk.  
En dan hebben ze het niet gedaan, nee zij niet. Maar die domme jonge burger en vervelende dure ouderen hebben het gedaan.  
 
---->>>.Vooralsnog schat de onderbuik alhier in dat het voorgestelde eüleger flink ook van deze pot nog gaat afsnoepen. De marsorders van Bilderberg worden stipt uitgevoerd en maar blijven zwaaien met de vlaggetje mensen naar de koets....De mensen betalen straks weer hun eigen oorlogen en hun eigen ellende.
En dan weer verse vluchtelingen, want ... we moeten blijven groeien. 


------>>>.De Nederlandse pensioenpotten (uniek in de rest van de wereld) waren dan ook groot en belangrijk genoeg om er een speciale EU regeling voor te bedenken. 1400 miljard Euro.
Voor een tiende procent daarvan schuiven zelfs de meest rechtgeaarde lieden hun principes graag even een minuutje terzijde. 
Nu alleen de nationale goudreserve nog en we dan zitten we mooi op gemiddeld Europees niveau. 
Misschien straks nog wat eigendom huizen en goud van de burger. En dan is er niks meer te halen.  
Het klootjesvolk weet dit allemaal niet eens want het wordt door de MSM landverraders zo stil mogelijk gehouden.
Een referendum (zelfs al was het mogelijk) zal in dit trieste landje van naïeve volgzame schapen niet eens helpen


--->>>De pensioenpot uit Holland dekken het verlies van de Engelse bijdrage aan de EU. 
Rutte koopt hiermee een leuke toekomstige baan in Brussel en Straatsburg...., succes Pays-Bah.
Onze jongeren werken straks tot hun 72e of eerder  tot de kist
om de--->>>deze  EU gepensioneerden politici in heel de EU te onderhouden. Volstrekt onaanvaardbaar, maar
; Zo werkt de EU. 
Nederland is voorzitter en wil successen hebben tijdens zijn voorzitterschap. NL EUpolitiek kan later opscheppen onderling bij de Duitse EU champagne dat onder zijn voorzitterschap dit tot stand is gebracht.

Ik citeer Juncker even hoogstpersoonlijk:
“Monetary policy is a serious issue. We should discuss this in secret, in the Eurogroup […] I’m ready to be insulted as being insufficiently democratic, but I want to be serious […] I am for secret debates in the dark”
Hij heeft ons dus allang gewaarschuwd maar het volkje is hier blind voor omdat we dom gehouden worden door Brussel en hun Haagse trawanten en de MSM landverraders. zie onder het hoofdje:"2011" op Junckers linkje naar zijn wikipedia cv.— Jean-Claude Juncker, 20 April 2011. en.wikiquote.org... 

Stemmen helpt niet !
Je krijgt in het model dat we in NL hebben nooit een coalitie van partijen die uit de EU wil.En zelfs als dat zo zou zijn dan worden wetten daartoe geblokkeerd door de 1e kamer.

Meer vluchtelingen. Minder politie. Vliegende Fyra. Gevangenissen dicht. Weg  pensioenen. Minder geld voor de zorg. Minder geld voor bejaardentehuizen. Meer belasting. Meer ontwikkelingshulp. Meer vredesmissies.
Meer landen bij de E.U. Minder privacy.
Je zou nu toch kunnen bedenken dat de jongeren hiervoor de straat opgaan? Zijn ze allemaal blind voor de consequenties hiervan.
De verschrikkelijke matheid en apathie van dit volk is stuitend! Een blauwdruk voor de toekomst, vul de nieuwe namen zelf maar in. www.ftm.nl... 

 

En aan alle ouderen en ander geïnteresseerden onmiddellijk een maand stoppen met oppassen op kleinkinderen, mantelzorg en vrijwilligers werk.
Moet je eens zien wat er gebeurt.
Want: let op het nieuws
Heeft er één gewone Griek geprofiteerd van de miljardensteun aan Griekenland?
Natuurlijk niet.
Die tientallen miljarden werden heen en weer geschoven tussen diverse regeringen, banken en miljardairs, tot alle corrupte zakken vol zaten. Toen was het geld op.
Wel werden de Grieken door de EU nog even gedwongen om winstgevend Grieks staatsbezit te verkopen; zodat Griekenland de komende jaren nòg minder inkomsten zal hebben. Dat komt dan mooi uit; dan kan de EU straks wéér mooi weer spelen met zogenaamd "WE moeten weer  miljarden aan steun voor de Grieken". Waar wederom geen enkele gewone burger Griek bij gebaat zal zijn.


Een paar grote jongens zuigen EUROPA helemaal leeg.
En zetten bovendien iedereen tegen elkaar op; jongeren tegen ouderen, Noord-Europeanen tegen Zuid-Europeanen.
En in de verwarring vergeten we allemaal dat we gekoloniseerd worden.
Door een jihadistisch bezettingsleger dat we zelf mogen betalen; 30.000 à 36.000 euro per jaar per jihadist.


EN: -->>> En op het moment dat de 1400 miljoenmiljard is overgemaakt naar de eu , daar kan de Nederlands burger ook nog eens een belastingaanslag/naheffing over krijgen.weet u dat ook alvast 


Geschiedenis:
 De 80-jarige oorlog tegen de Spaanse overheersers brak uit toen Alva hier de "Tiende Penning" (een soort 10% BTW op handel) invoerde en  dat DE HOLLANDER doodgewoon niet pikten van de overheersers.

2016; worden Holland voor een verbijsterende veertienhonderd miljard 1.400.000.000.000,00 Eurootjes getild en voor de toekomst nog meer tax.!
 

1400 miljard Pensioengeld, 
dat is bijna 100.000,00 Euro per persoon (incl baby's) oftewel genmiddeld bijna een half miljoen per gemiddeld gezin.

De kamer heeft in het totaal geen zeggenschap- Het geld zit in de pensioen fondsen en niet bij de overheid. Het zal niet de eerste keer zijn dat Vadertje Staat de pensioengelden steelt."
Als die wet eenmaal in werking is getreden wordt natuurlijk het argument dat we bij een Nexit helemaal niets meer te vertellen hebben over ons pensioengeld.
Laat dat maar aan Rutte over om ons hierover weer grandioos voor te liegen. Dit was het plan B van Rutte, Hij en de EU weten dat De EU is aan de verliezende hand is. 

Zie de filmpjes met het zenuwachtige (zenuwtrekje) lachje van hem, dan weet je dat het mis is. 
Hij weet dat hij fout zit maar om de EU bij elkaar te houden heeft hij dit moet willig gedaan. 
Zij proberen met deze pensioenroof een Nexit te dwarsbomen 

(Pensioengelden bij de EU = voor de domme burger die niet weet: heet politiek uit de EU pensioen gelden kwijt).
ERGO; Als die pot leeg is zijn we vanzelf Nexit. Dan valt er in Nederland niks meer te halen. Vooruitziende blik bij VVD en PVDA, dat is pas vooruitzien is regeren.
Dat kan dus gewoon.
Omdat de schuld niet kleiner moet worden, maar groter als je het kaartenhuis en de zeepbellen niet wilt laten knappen. 


Kijk  ook eens naar de filmpjes op positivemoney.org... en denk dan even een paar stappen verder. -  Die gelden worden ingezet voor politieke doelen. Ruding (CDA) zembla.vara.nl... ,

--  Brinkman (CDA) 925.nl... . Er is altijd een recycle mechanisme geweest. 
Ons geld richting de VS die dan kon groeien, waardoor wij weer spullen aan de VS konden slijten. In 2008 ging het mis, maar dat hebben ze weer enigszins opgelost. 
Met 20,2% verlies in 2008, 20,2% winst in 2009 www.abp.nl... 
(nou is dat wel nog steeds verlies, maar ze schuiven elkaar steeds de geldbal toe, het is een spel). 

Publieke pensioen roof.
En nog NIETS in het 6 uur journaal. Het was te verwachten. Bruggetje in Alphen, walvissen tellen in de Noordzee, Brabantse boeren, ook heel erg...

Binnen vier jaar verdwijnt 67% van de "ouwe" Havenwerkers met pensioen in de Rotterdamsehaven. Havenwerkers die tussen de 40 en 45 jaar dienstjaren hebben in de Haven.
Heus als hier stront aan de knikker gaat komen over de  pensioenen, dan zullen we niet rusten tot dat alle Havens van Zeeland tot aan Groningen plat gaan.
Ga nou niet dollen met die poen van een Rotterdammer, ze hebben net dat geouweteringhoer met die Aegon achter de rug, dus dat Tweede-kamer zooitje lusten ze ook rauw als het mot.

 

En het houdt niet op.
vandaag heeft Juncker op de Brexit Top gesteld dat het handelsverdrag Ceta (tussen EU en Canada) niet voor ratificering langs de nationale parlementen hoeft.
www.spiegel.de...

Juncker wil bij de komende CETA-onderhandelingen met Canada dat nationale parlementen hun muil houden en gewoon braaf in de hoek het volk koest houden.

Kijk hier, hoe de overheid straks in opdracht EU dictatoriaat de pensioenfondsen zullen sturen naar noodlijdende landen.Gewoon de bestuurder bedreigen als niet competent en hij doet alles om zijn baantje te behouden en wat de politiek aangestuurde DNB wil wat hij doet.

Erik de Vlieger en Jan van Walsem: Kafka en DNB, deel 1

Gepubliceerd op 19 mrt. 2015
Jan van Walsem was bestuurder van het Pensioenfonds Schilders. 
Drie maanden voor zijn pensionering werd hij door De Nederlandse Bank gedwongen af te treden wegens "'onbehoorlijk" (bank)gedrag. 

Tot vandaag werd hem niet duidelijk gemaakt, welke argumenten daar aan ten grondslag liggen. Een beroepsverbod. Als eerste verteld Jan van Walsem verteld nu in alle openheid zijn verhaal.


Geen opmerkingen: