6/20/2016

Shell en koningshuis leverenden de brandstof aan Hitler voor de invasie van Nederland

Een zuivere documentaire over social engineering in optima forma. 

Voor Nederlanders bijzonder interessant om te zien omdat het Nederlandse bankenwezen, het Nederlandse Koningshuis en grote bedrijven als Royal Dutch Shell een fundamentele rol speelden in het aan de macht brengen van o.a. Hitler. 

Er wordt ondermeer door de documentaire maker in aangegeven dat het Koninghshuis en Shell letterlijk de fossiele brandstoffen aan het Nazi regiem hebben geleverd waarmee Duitsland de invasie op Nederland kon uitvoeren

Het koningshuis zaten vroeger ook in de opiumbusiness. Lees het boek 'verslaafd aan opium' door Hans Derks  .
 

Een buitengewoon sterke documentaire met inmiddels meer dan 2 miljoen views en voor een goede reden. De moeite om de tijd er even voor vrij te maken in het weekend bijv. 

Vooral de hele documentaire even rustig bekijken. Erg interessant hoe de Nederlandse handelsbank instrumenteel was voor het doorsluisen van internationaal geld naar het regiem van de VS via de puppet Hitler waarmee hij zijn oorlogsmachine kon opbouwen  de Oostenrijker  die Duitsland in zijn macht kreeg ( nu de puppet Merkel) en daarna Europa in een hel veranderde. De documentaire maker zet een boel zaken heel helder uiteen en hij geeft aan de Westerse elite van de VS, Nederland, Engeland, Frankrijk etc. instrumenteel ware in de opbouw van Hitler / VS derde Reich
 
Enkel mis je een paar dingen, geldcreatie, agenda 21/2030 maar natuurlijk
ook een stuk oplossing waar de mens naar toe moet.

Persoonlijke soevereiniteit
Directe democratie
Schuld en rente vrij geld

dit plaatje gewoon alles zeggend
http://www.trueactivist.com/gab_gallery/the-people-dont-know-their-true-power/
 
 
Shell zwijgt grondlegger het liefste dood  
Henry Ford heeft een hoge onderscheiding ontvangen van Hitler Ford was een Nazi sympathisant. Duitsland had een hoogwaardige auto-industrie en waren heel goed in staat zelf de motoren te bouwen voor hun eigen trucks.
De Wehrmacht reed vooral in Faun, Büssing, Mercedes, Henschel, Hanomag, Steyr, Saurer (Zwitserse import). 
Porsche bouwde Tanks
Hugo Boss ontwierp SS uniformen
BMW bouwde motoren Dr Oetker heeft een nazi verleden, etc etc etc

Bijna alle grote oude bedrijven hebben zaken gedaan of gewerkt voor Nazi Duitsland. 
Deze rijke klasse profiteerde aan alle kanten van de tweede wereldoorlog. Voor hun was de oorlog simpelweg een spel waar geld verdient werd en niet een klein beetje ook. 
De Bush familie in de VS wist in de 2de wereld oorlog via Prescot Bush en zijn financiële steun aan de Nazi's het familie vermogen op te bouwen waar ze vervolgens 2 presidenten mee aan de macht kregen.


Veel mensen zijn helaas in slaap gesust en zijn vergeten dat door de hele geschiedenis van de mensheid heen er al mensen zijn die streven naar de ultieme macht op deze planeet.

Het waren/zijn elke keer weer andere poppetjes en elke keer weer uit een andere koker maar hun uiteindelijke doel blijft altijd hetzelfde.
Van Alexander de Grote tot Napoleon of Hitler.
Hoe naïef moet je zijn om te denken dat die gedachten verdwenen is in onze tijd. Kijk alleen maar eens naar de EU - the same game. 


De meerderheid van de massa ziet dat monster nog steeds als iets positiefs.
Zij vinden het helemaal niet zo vreemd dat dat monster steeds meer macht naar zichzelf toetrekt.
Het komt toch allemaal ten goede van de mens? (denken /zeggen ze)
Dat nog steeds dezelfde Elite, op de achtergrond, de lakens uitdeelt, deert hen totaal niet.
Ze zien het niet of willen het niet zien. Hetzelfde doel wordt overgoten met een ander sausje en de media en politiek bestempelen het als goed of fout en de massa volgt wel.

Dat Bilderberg Trix daarin (in die EUlite) een (hoofd)rol speelt, is opmerkelijk.
- Maar de Staat mag er niks over zeggen.-

- Als je wat wilt weten over de eerste en tweede wereld oorlog zou je de speech eens luisteren van Benjamin freedman. https://www.youtube.com/watch?v=HhFRGDyX48c

De sleutel voor de gehele oplossing der wereldcrisis (want het betreft de gehele wereld) zou in Holland kunnen liggen en diegene, die de sleutel op nam, zou zich een onsterfelijke naam bezorgen”.
zegt Sir Henry Deterding – oprichter van de Koninklijke Nederlandse Petroleum maatschappij (1890)
geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars. Voor de mondelinge overlevering zorgt het volk. De schrijvers fantaseren. Zeker is alleen de dood.” uit: publiek geheim (1991)
Zo heb je ook de docu 'Endgame' waarin het voor een groot gedeelte gaat over de 'Bilderberg group' (2006) met onze eigen Queen of the Netherlands als erelid. Wat ook een echte aanrader is, is de docu ‘The Power Principle‘.
Je moet er wel even de tijd voor nemen want deze duurt +/- 5 uur.
Al zou maar een fractie van wat ze je laten zien waarheden bevatten, dan nog geeft het een mooi beeld weer in wat voor een verrotte wereld we eigenlijk leven. 


Geen opmerkingen: