6/20/2016

Rechters spreken milde vonnissen uit omdat ze bang zijn voor Libanese clans'

Bonusquote: ‘We sluiten de ogen voor moslimgeweld’

'Rechters spreken milde vonnissen uit omdat ze bang zijn voor Libanese clans'


Wierd Duk, bekend van Wierd Duk, interviewde voor het Algemeen Dagblad de in Duitsland inmiddels wereldberoemde polizei-agente en schrijfster Tania Kambouri. Zij beschreef haar ervaringen als agente in het (nu in het Nederlands vertaalde) boek Deutschland im Blaulicht

Ervaringen die met name gaan over jonge moslimmannen die extreem agressief en gewelddadig zijn, geen gezag kennen voor politie en steeds meer de macht op straat overnemen. 
Hieronder alvast wat quotes, maar u kunt het hele interview zelf gratis lezen op AD.nl. (GS-spiegeltje.)

“Weet je dat sommige Duitse rechters milde vonnissen uitspreken omdat ze bang zijn? Ze worden bedreigd door etnische clans, Libanezen vaak, waarvan de leden zelfs in de rechtszaal agressief zijn en intimideren. En niemand grijpt in. Uit angst.
Buitenlanders nemen [n oude wijken] de straten over: mensen die de taal niet spreken, die zich crimineel gedragen, die geen enkele moeite doen om te integreren. Voor hen zijn wij ‘kuffars’, ongelovigen, van wie je je verre houdt.
Het is nog veel erger geworden sinds de vluchtelingencrisis. Er zijn honderdduizenden immigranten ondergedoken. Niet vrouwen en kinderen, zoals de media willen doen geloven, maar tot wel 90 procent mannen, is mij door collega’s gezegd.

Zo’n [Libanese] crimineel lacht ons recht in ons gezicht uit en pleegt een uur later weer een inbraak. Hoe leg ik dat uit aan een Duitser, die wordt vastgezet omdat hij een verkeersboete niet heeft betaald?
Wij praten en argumenteren. In hun ogen ben je dan zwak.

Neem de gebeurtenissen in Keulen. Wij wisten al lang dat Noord-Afrikaanse mannen bij het centraal station voor overlast zorgen. Maar hun etnische achtergrond werd om politieke redenen verzwegen.”Geen opmerkingen: