6/20/2016

NAVO: Een 'beperkte' kernoorlog in Europa is geen probleem..

Er is helemaal geen dreiging vanuit Rusland. 

Alweer gebruiken de VS en GB Duitsland om Rusland op zijn plek te zetten,dat was tijdens de tweede wereldoorlog ook al niet anders. 

De EU is niets meer dan een schaakbord, met de VS en NAVO als spelers.
De NAVO zit de beer net zolang te poken tot de beer terug begint te brullen.
En dan vieren
de internationale bankiers een groot feest!
Met Clinton worden er weer 4/8 jaren van oorlog aan toegevoegd.Militaire oefeningen door de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) in Oost-Europa kunnen niet op goedkeuring rekenen van de Duitse BuZa-minister Frank-Walter Steinmeier. Hij beschuldigt de organisatie zelfs van "oorlogshitserij".

Steinmeier noemde de deze maand gelanceerde NAVO-manoeuvres "contraproductief voor de regionale veiligheid". 

Hij doet zijn uitlatingen in een interview dat in Bild am Sontag zal worden gepubliceerd, schrijft de BBC.  

 Steinmeier heeft gelijk. -de neocons zijn weer bezig, en willen weer een oorlog.
-Hillary CLinton, de warmonger zei eerder, regime change is een mooi business opportunity voor haar vrienden.
- met dit soort tuig, wat ook nog lid is van een 'democratische partij' heeft de wereld te maken.
**
U.S. State Department Officials Call for Strikes Against Syria’s Assad
http://www.wsj.com/articles/u-s-state-department …
** 


Duitsland wil lidstaten overtuigen van nut EU-leger

-zeer gevaarlijke ontwikkeling, 
-zeer slechte ontwikkeling, Europa en Rusland zouden in vrede en harmonie moeten en kunnen leven, handel etc
-dit is 2016... de koude oorlog zou achter de rug moeten zijn, maar nee de neocons als Rutte en Clintonzien weer winst in oorlogsvoering.
 


Dld is de eerste die de klappen vangt als het misgaat. Daarom doet de VS  zo graag dit soort acties, ze hebben nog nooit mot met vreemde mogendheden gehad op hun eigen gebied.

Navo doet al een tijdje aan oorloghitserij. Google maar even Operation Breeze.
Laat deze Navo oefening nu juist plaats hebben gevonden in de zwarte zee voor de kust van Oekraïne en dan ook nog tijdens het neerhalen van de MH17


Bij de val van de muur en de 'vrijlating' van de voormalige Sovjet Satelliet staten is contractueel vastgelegd deze landen geen betrekkingen met de NAVO zouden aangaan.
Het tegenovergestelde is het geval, nu is Rusland werkelijk rondom bezet door NATO/VS legerbases. 

Het enige wat daaruit kan voortvloeien is een enorme wapenwedloop en dat zal de bedoeling zijn van wapenleveranciers. 

Waarom sturen de  ministers van defensie troepen naar de Baltische staten?  Wie zijn hun om ons de dood in te jagen!! Ons lot wordt bepaalt door dronken Juncker en knotsgekke Merkel en Rutte . De grootste vijand van Europa is de EU!

De Russen waaronder ook niet-russen. hebben 20 miljoen!! mensen geofferd om Europa te bevrijden van Hitler / de Nazies (ik zeg bewust niet de Duitsers).


Kijken we nu naar Brexit en Rusland, dan gaat het verdomd veel op lijken dat de Europa weer door die twee gered moet worden, voor de ZOVEELSTE KEER.

Echt, we moeten naar EEN ECHTE BINDENDE referenda, het zijn iedere keer wéér de bestuurders met keizerlijke fantasieën die de boel kapot maken terwijl de bevolking roept stoppen. Enough is enough! Tijdens de oorlog met Engeland 1812-1815 die door de VS uitgeroepen werd met het doel heel Canada op de Engelsen te veroveren zijn de Engelsen de VS binnengevallen en hebben grote delen van Washington waaronder het Witte Huis afgebrand.

Als De Engelsen de VS toen hadden ontmanteld en weer als haar kolonies had bestuurd dan was de geschiedenis heel anders verlopen.
Wellicht wel de grootste gemiste kans om een land dat van de laatste 239 jaar er 222 jaar in staat van oorlog verkeerd te pacificeren. 

Geen opmerkingen: