6/22/2016

Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton

Nationale postcode loterij, hoezo: Nationale?  Blij dat ik geen loten koop. 
Ik neem aan dat het illegaal is om prijzengeld uit de postcode loterij aan Clinton te geven, en vraag me af wat daar aan gedaan gaat worden?  


Gehackte files:  Op die server stonden ook tal van documenten over Hillary Clinton, waaronder donateurslijsten waarop dus ook de Nationale Postcode Loterij is terug te vinden. 

Uit de bestanden blijkt tevens dat Clinton als minister van Buitenlandse Zaken forse donaties kreeg van Saudische officials, iets dat illegaal is omdat dit mogelijk –zeg maar gerust: 100% zeker- haar buitenlandse beleid heeft beïnvloed. 

Voor of tijdens haar ministerschap kreeg ze tevens miljoenendonaties uit Kazachstan en China. 
De Clinton Foundation kwam begin 2015 onder vuur te liggen omdat Hillary als minister miljoenengiften van verschillende buitenlandse regeringen had geaccepteerd. 

Conservatieve politici twijfelden er toen al aan of de Clinton Foundation nu wel een liefdadigheidsinstelling is, of dat het inderdaad een dekmantel voor de Clintons is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hun eigen gewin en politieke ambities. Binnenkort moet ze toch op gesprek bij de fbi. 
Dat geeft wel aan hoe door en door verrot ook de politiek van de VS is.


Clinton Foundation "Foundation Vulnerabilities" Document Leaked

Geen opmerkingen: