6/24/2016

N. Ceausescu Lastspeech MP-Rutte weet niet wat er speeltNicolae Ceaușescu (Romanian pronunciation: [nikoˈla.e t͡ʃe̯a.uˈʃesku]; 26 January 1918 -- 25 December 1989)
 was a Romanian Communist politician. He was Secretary General of the Romanian Communist Party from 1965 to 1989, and as such was the country's second and last Communist leader. He was also the country's head of state from 1967 to 1989.

His rule was marked in the first decade by an open policy towards Western Europe and the United States, which deviated from that of the other Warsaw Pact states during the Cold War. He continued a trend first established by his predecessor, Gheorghe Gheorghiu-Dej, who had tactfully coaxed the Soviet Union into withdrawing its troops from Romania in 1958.


Ceaușescu's second decade was characterized by an increasingly brutal and repressive regime—by some accounts, the most rigidly Stalinist regime in the Soviet bloc. It was also marked by an ubiquitous personality cult, nationalism and a deterioration in foreign relations with the Western powers as well as the Soviet Union. Ceaușescu's government was overthrown in the December 1989 revolution, and he and his wife were executed following a televised and hastily organised two-hour court session.
Als volksvertegenwoordigers iets anders dan het volk "wil", wordt dan niet eens tijd voor andere volksvertegenwoordigers? 

MinPres Mark Rutte weet niet wat er speelt

"De man heeft geen ideeën", zei een VVD-er ooit over Mark Rutte. Die meneer (Boekestijn) werd niet lang daarna de partij uitgekeild. 
Maar het klopt gewoon. 

Mark Rutte mag dan op zaterdag de joviale knuppel uithangen tussen het plebs op de Haagse Markt, maar verder is het toeten noch blazen met de minpres van alle Nederlanders. 
Oh, en dan nog dit, beste Mark. "Zo spoedig mogelijk" is... vandaag! Gaarne dat stomme Associatieakkoord met Oekraïne vandaag nog in de shredder. Anders zwaait er wat. Pechtold: De populisten hebben dit veroorzaakt

Alexander Pechtold (D66) ziet Brexit als een overwinning van de populisten, die wel schoppen maar geen oplossingen hebben. David Cameron, de Britse premier noemt hij een 'politieke pyromaan'. 

Is zeker, net als Rutte, bang dat hij geen EU grootverdiener kan worden als de Nederlandse kiezer besluit om het heft in eigen handen te nemen.
Ieder volk krijgt de regering die het verdient. Nederland is meer waard dan dat stelletje machtsgeile bureaucraten uit de EU. 


 
Vicepremier Asscher ziet helemaal niks in een referendum over het EU-lidmaatschap van Nederland.Waarom zouden we daar nou aan beginnen”, vroeg hij hardop tijdens de wekelijkse persconferentie.
De PvdA-bewindsman denkt dat de politiek „mensen geen plezier” doet „met jaren van onzekerheid door nu zo’n vraag voor te leggen”. 


De EU stelt controversiële pensioenwet uit tot na EU-referendum.
Een controversiële deal over een pensioenfondsrichtlijn voor alle lidstaten van de Referendum ?
Waarom zouden we daar nou aan beginnen Aldus Asscher.  


Ook hij laat ook duidelijk weten aan welke kant hij staat. .Gewoon lekker zelf je zin doordrammen en denken dat de man met de pet gek is. blijft er weinig van je partij over.
We leven al jaren in onzekerheid.. Ze hebben het er maar over dat we net uit de economische crisis zijn aan het opkrabbelen. Jammer genoeg merken vrij weinig mensen dit in eigen knip.. 
Hebben onze kinderen straks wel een woning, hoe staat het met ons pensioen, die al aan het verminderen was voor de Brexit.. 
Hoe staat het met de banen, zijn die er in de toekomst genoeg. Hoe gaat het verder met alle migranten, komen er meer mensen bij die er eigenlijk geen recht op hebben, en nu op straat blijven hangen om dat het uitzet beleid naatje is.. enz enz.. 

Onzekerheid genoeg zou ik zo zeggen, waar ze nu ook al niet mee doen. Ze zijn gewoon bang voor hun eigen hachje en hun plekkie op het warme toekomstige EU pluche.
Ook voor Asscher komt het einde van zijn dictatorschap in zicht net als voor vele andere Euro Fanatiekelingen.

 

Hongerende Brusselse eu doodsbang voor sneeuwbal effect.

Het Romeinse Rijk, de tsaren, de communisten, allemaal ten onder gegaan aan de kracht van de eigen bevolking. 

Hoe harder de elite dus schreeuwt, hoe repressiever hun methoden, des banger ze zijn. 
Met deze kennis kan ook de Nederlandse bevolking nog steeds een vuist maken. 
Dat doet u dus door bij de volgende verkiezingen, afhankelijk van uw politieke voorkeur, op anti-Europese partijen of op EU-kritische partijen te stemmen. In alfabetische volgorde zijn dat de ChristenUnie, Partij voor de Dieren, PVV, SGP, SP en VNL. Voor iedere politieke smaak is er dus een anti-EU geluid te vinden. 

Overigens is voorlopig de PVV de enige partij die daadwerkelijk een Nexit wil, de andere partijen hebben enkel kritiek op het Brusselse beleid.


Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad, spreekt al van 27 landen en roept dat de EU, zelfs na het vertrek van de UK, ‘sterker is dan ooit’. Ik denk dat de man de verkeerde bril op heeft. 

Er staat te veel op het spel voor de elite in Brussel. Zo simpel is het en dan gaat het niet om uw belang, maar om het belang van de EU-oligarchen, het kleine groepje niet gekozen bestuurders in Brussel dat verdrinkt in macht. Daarom is er paniek, 
daarom doen bijvoorbeeld Rutte en Merkel uitspraken die van alle realiteit zijn gespeend. 
Rutte wist te vertellen dat Nederlanders het Verenigd Koninkrijk binnen de EU willen houden. Zo’n uitspraak getuigt van een losgezongen werkelijkheid.

Trek de macht dus weer naar u toe en bij de komende parlementsverkiezingen, maar zeker ook bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. Laat uw stem niet verloren gaan. Onthoud dat de stem van het volk de stem is waar de naar nog veel meer macht hongerende Brusselse elite doodsbang voor is.
En als de minister-president denkt dat Nederlanders geen Brexit willen, schrijf dan maar een referendum uit voor een Nexit, zou ik de minister-president willen uitdagen. 
Of is het zelfvertrouwen in de EU-heilstaat toch niet zo heel erg groot en is Rutte weer bang voor de eigen bevolking? Iets dat duidelijk werd na het Oekraïne referendum, waarvan de overduidelijke uitslag nog altijd dag in dag uit wordt geschoffeerd.

De oppermachtige EU zit in zak en as na een door de bevolking afgedwongen Brexit. De EU is eigenlijk doodsbang voor de ‘gewone man en vrouw’, de inwoners van een land met nationalistische gevoelens, die zijn en haar eigen land boven de Europese Heilstaat stelt. 
De EU is daarmee in de kern een bang, labiel clubje dat schoolpleinmethodieken gebruikt om zich te kunnen handhaven. 
De geschiedenis leert dat dergelijke entiteiten een slecht lot zijn beschoren.
 

 
Geen opmerkingen: