6/02/2016

in Duitse asielzoekerscentra mogen ze niet-moslims discrimineren

Moslims moge vanwege hun "religie  9:123 Bestrijdt ongelovigen " niet-moslims discrimineren in Duitse AZC.

In Duitse asielzoekerscentra is nog altijd sprake van haat en geweld tegen christenen van de kant van islamisten en Arabische veiligheidsdiensten. En de bewakers kijken de andere kant op. De Duitse leiding heeft geen gezag. Zelfbenoemde islamitische veiligheidsmensen beheersen het centrum.
 
Dat meldde het Duitse dagblad Die Welt woensdag. De krant deed verslag van de situatie in een azc in Hamburg en twee centra in Berlijn. Christenen worden uitgescholden, in elkaar geslagen en verkracht. 
Veel christenen kiezen er daarom voor niet openlijk voor hun geloof uit te komen, door bijvoorbeeld een kruisje dat ze aan een ketting om hun hals dragen onder hun kleding te verbergen, aldus Die Welt.

 
Niet alleen in in Duitse AZC's, ook in de samenleving gaat de discriminatie gewoon door. De islam verdeelt de samenleving in gelovigen en ongelovigen.
 
Regeringen blijven doof en blind, maar het is opzet om alle waarschuwingen in de wind te slaan. 

 
De koran over niet-moslims

Kort samengevat wordt in de koran het volgende gesteld:

'Niet-moslims zijn huichelaars, leugenaars, gierig, doof, stom en blind en gaan naar de hel'.

Hier zijn 447 korte beschrijvingen en verwijzingen naar teksten over intolerantie ten aanzien van niet-moslims in de koran. 
 

Zo denken mohammedanen over vrouwen: 

En de Nederlanders maar uitgemaakt worden voor racist omdat ze toevallig een zeer gezellig kinderfeest met een "zwart gemaakt" sprookjesfiguur 1x per jaar goedkeuren!

Fijne kerst alvast.  

 


  

Geen opmerkingen: