6/17/2016

Hoe meer mensen de trucs van de heersende klasse leren doorzien...

....  hoe sneller we een mooiere en vredigere wereld voor onszelf en elkaar kunnen bouwen.

Shell en koningshuis leverende de brandstof aan Hitler voor de invasie van Nederland- lees ook  het boek'verslaafd aan.opium' door Hans Derks!

 

Een prachtige documentaire over social engineering in optima forma. 

Voor Nederlanders bijzonder interessant om te zien omdat het Nederlandse bankenwezen, het Nederlandse Koningshuis en grote bedrijven als Royal Dutch Shell een fundamentele rol speelden in het aan de macht brengen van o.a. Hitler. 

-   Er wordt ondermeer door de documentaire maker in aangegeven dat het Koninghshuis en Shell letterlijk de fossiele brandstoffen aan het Nazi regiem hebben geleverd waarmee Duitsland de invasie op Nederland kon uitvoeren…

De documenaire heeft inmiddels over de 2 million YouTube views en voel je vrij daar verder aan bij te dragen door de video en/of dit artikel te delen via je eigen (sociale) netwerken.

Hoe meer mensen deze trucs van de heersende klasse leren doorzien hoe sneller we een mooiere en vredigere wereld voor onszelf en elkaar kunnen bouwen. 

 This is by far one of the best, if not the best, documentary I ever saw.

De documentaire kan kortom uw huidige wereldbeeld/geindoctrineerde realiteit enigzins doen wankelen, maar ik moet zeggen dat ik de wereld na deze 3.5 uur opeens een stuk beter begrijp en veel van de ellende, bangmakerij, belastingontduiking van de rijksten der aarde, corrupte instituten als overheid en rechtsbanken zijn na deze documentaire volledig rationeel te verklaren. 

We hope after watching this video you will know more about what happened in the past and how the world is run today.

 

 

 

 

Geen opmerkingen: