6/25/2016

Geen afgunst maar verontwaardiging " Een EU-salaris"

BelgTV onthult schandalig hoge EU-salarissen


EU  is de grootste oplichterij, EU graaiers verdienen < NEEN> leven voor voor de eigen beurs  - deze opzet is fout, zo fout dat hij onherroepelijk tot grote problemen zal gaan lijden. 

Al sinds de jaren 80 tot op heden, bestaan er universitaire opleidingen, Europese studies, elitaire basisscholen speciaal bedoeld om volgzame EU- mensen en hun kinderen klaar te stomen voor toen nog de EEG en later de EU.


De reportage van Canvas laat niet alleen de al vrij hoge bruto salarissen zien, maar ook de vergoedingen, nog meer vergoedingen en uiteraard de extra vergoedingen. 

Zo tikt een gemiddelde Europarlementariër al snel13.000 euro per maand aan en krijgen o.a. ook ± een modaal salaris aan vergoedingen voor o.a. een chauffeur, "kantoorspullen", lunch e.d. per maand. Lees: dat is dus ruim nog €3000 aan vergoedingen per maand!  Het is tevens één van de weinige plekken ter wereld waar het netto salaris hoger is dan het bruto salaris. Neen, we grappen niet. 

En dan hebben we het nog niet eens over de pensioenregeling die bijna vier keer hoger ligt dan modaal, terwijl er van pensioenafdracht bij EU-medewerkers niet tot nauwelijks sprake is. Al zal zit je er maar een paar jaar, dan krijgen ze al een riante uitkering al (op 50jaar was het eerst en nu misschien tot 2016 55 ) jaar?
En het slavenvolk ondertussen 65 neen 67 neen 72 neen tot je dood straks.

En maar blijven hakken op de betalende burger!

Maar wie controleert zoiets? Natuurlijk NIEMAND, want er is geen kritische partij die dit aan de kaak stelt?!
Zo krijgen ze ook nog een riante reis vergoeding, alles wordt vergoed.
Ze kunnen hun vrouw als secretaresse laten inschrijven.


Plus innen ze 300 euro netto aanwezigheidspremie.
Dat is voor vijf dagen 1500 euro netto boven op het salaris.
Daarvoor gaan ze zich elke dag melden
met de vergadering aanwezigheids- premie, en velen frauderen zelfs ook nog door in te gaan klokken en dan weer vertrekken! en avonds weer ff afmelden.
De rest van de dag gaan ze maar wat winkelen met hun vrouw. Voor een appartement wordt gezorgd.
Dit alles loopt al gauw op naar Euro 125.000 per jaar en dan nog hun riant salaris.


Zo vullen ze hun zakken met ons geld! Deze mensen worden door ons betaald. Zij dienen ons. En dan verrijken ze zichzelf op schandelijke wijze.
Ze varen wel in de gouden Brusselse kooi.  
\
Als ze dat geld nou nog waard zouden zijn geweest... maar de incompetentie en zelfverrijking en minachting voor alles wat minder verdient is elitair schijnheilig varkensgedrag.  

Het zijn Europese belasting geld- Geldwolven in schaapskleren. 
Het is een Europees politiek geheim dat het ambtenaren en nep parlement circus in Brussel uit grotendeels door en door corrupt en schaamteloos declarerend tuig bestaat. 


Geen wonder dat elk land wat in/bij de EU zit, ook nooit meer weg mag, zoals het failliet Griekenland en de soevereiniteit- wensende Britten. Elk land wat erbij komt, betekent meer geld om te verdelen in Brussel. 

En dan nog de grootste grap: ze willen landelijke belasting paradijzen stréng gaan aanpakken, maar het grootste belastingparadijs is bij de Europarlementariërs zelf. 

Wat die allemaal naar binnen harken is schandalig en Europese landen zelf maar eindeloos laten bezuinigen en lasten verzwaren voor de gemiddelde burger waar bejaarden in luiers liggen en of verpieteren. 
Ook met uitzondering van de semi-publieke sector natuurlijk, want die graaien op nationaal niveau net zo hard mee als dat Brussel op Europees niveau doet.
Als burger moet je toch wel een enorme plaat voor je kop hebben
om elke keer weer op dat elite zooitje te stemmen .


Het enigste wat ik voel voor de EU is pure walging. 
Zij dienen enkel de belangen van de globalisten en grote investeerders. Hopelijk kan deze ramp teruggedraaid worden en keren we terug naar een situatie met zelfstandige soevereine landen die gunstige overeenkomsten afsluiten met elkaar. 

Maar ik blijf het zeggen, ze blijven er gewoon mee weg komen de burger is gewoon te lui of niet assertief .
De macht ligt nog steeds bij de burger en ze zijn als de dood dat we ons echt organiseren. Verdeel en heers is de strategie van de EU.

Al die *Exits kunnen me niet snel genoeg komen.
 

BelgTV onthult schandalig hoge salarissen EU


En als aanvulling de rest van de verspilling! 

 https://www.youtube.com/watch?v=iK8ue7-Shpc 

 Deel 1 in onze tweedelige serie over hoe debiel de EU werkt op organisatorisch niveau. 
Dit is Big Pimpin', Spending G's op het allerhoogste niveau. Een bureaucratisch bordeel waarin alles kan. Vooral declareren. 
De duurste auto's rijden. Nog wat declareren. Lunchen met champagne. Declareren. Als Europarlementariërs voor elke keer dat ze iets kunnen declareren een euro zouden krijgen, zouden ze allemaal een Maserati kunnen kopen. 
Maar ze krijgen enkele honderden euro's per keer. Tel uit uw winst. 

En dan speelt dit gedeelte van Tom en het Euriool zich nog af in Straatsburg. In een kapitaal megagebouw wat slechts enkele dagen per maand gebruikt wordt. Laat staan wat een hedonistische gekte het wordt wanneer hij naar Brussel trekt. Dat in deel 2. Eerst: Tom Staal in het geldriool van Straatsburg.


 https://youtu.be/MPbNF1q_6tg 

Doei Straatsburg, hallo Brussel. Tom Staal verlaat samen met gids Daniel van der Stoep de Toren van Babel in Frankrijk en verhuist met de complete Europarlement plus aanhang naar het Palais du Graai in Brussel. 

Voor ons een autoritje van een kleine vijf uur, voor het EU-parlement een maandelijkse kostenpost van een miljoenmiljard euro. Dat dus totaal geen rendement oplevert, het kost alleen maar. In Brussel ziet Tom Staal weer schandvlek na pisvlek voorbij komen. Inklokken, dagpremie cashen en weer opfokken. 
En dan boos worden als Tom Staal er iets van zegt. Dit filmpje is niet goed voor eurosceptici met hart- en vaatziekten. 
Pak alvast maar een houtje, dit gaat niet leuk worden. Maar hier is het feit: dit is alleen een legaal systeem omdat de EU zelf de legaliteit bepaalt. 

Moreel is dit eurocircus uiteraard compleet verwerpelijk. En op geen enkele manier af te stoppen. De zelf verrijkende moloch houdt zichzelf in stand en er is nauwelijks iets wat u er aan kunt doen. 

Helemaal afkijken, de moeite waard!  


 - Kijk gelijk ook een uurtje naar Brexit the movie, ook Nederlands ondertiteld(!) te vinden op YouTube en je wil acuut morgen al een nexit....Zes op(L)richters EU komen bijeen voor overleg hoe de andere EU landen onder de duim te houden zijn na brexit. 

Plaatje bij Zes oprichters EU komen bijeen voor overleg over brexit
 De huidige EU is een technocratisch dictatoriaal wangedrocht en kan makkelijk ontmanteld worden.
Alles wordt door de EU leiders zo moeilijk gemaakt dat ze zelf niet meer snappen wat ze zelf gecreëerd hebben. 
Een kleine groep graaiende autocratische politici uit zes staten , Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, en Italië die elkander de hand boven het hoofd houden, terwijl ze intussen de middenklasse uitknijpen en het volk schofferen zijn zaterdag in Berlijn bij Merkel bijeengekomen om zich te beraden over de gevolgen van het Britse referendum over uittreding uit de EU
De overige 21 lidstaten hangen er maar een beetje bij.
Het enigste wat ze nu met alle loze beloftes willen is.....
 

zo snel mogelijk 1 superstaat- regering voor heel Europa meer niet! Omdat er nu aan de stoelpoten van de EU elite wordt gezaagd.

Engeland (het Verenigd Koninkrijk) hebben besloten zich af te scheiden van de EU. Daar is een procedure voor (artikel 50) en die moet dus in gang gezet worden.
Engeland heeft alle tijd en dat is maar goed ook want dit vereist zorgvuldigheid. Pas na het indienen gaat de twee jaar in die de onderhandelingen mogen duren

Weer laat de EU zien hoe ze in elkaar te zitten. Nexit graag!
Dus mocht het zo zijn dat de EU nu GB zal dwarszitten dan zal de haat tegen de EU alleen maar groter worden. Een land moet vrij zijn om te gaan en niet door de EU gechanteerd worden om niet te gaan. 
Ze hadden eerst referendums moeten houden .. wat het volk wilt.

GB is niet voor niets weggegaan. 800.000 Polen die in GB werken moeten al terug naar Polen en de grenzen gaan dicht. Werkgevers kunnen nog steeds  zelf bepalen aan welke werknemers men de voorkeur geeft maar wel met een Visum.
De Britten mogen nu zelf hun asielbeleid vormgeven en uitvoeren zonder bemoeienis van Brussel en dat is winst voor het land en voor behoud van hun cultuur en identiteit.
Nu heerst er juist verdeeldheid in de eu landen en als men niet uitkijkt creëer en ontketen je nog een oorlog ook..
.. Tijd zal het leren.


Jonge lui snapt wellicht niet naast hun Facebook etc..dat er ook een echte vrije wereld is buiten de EU


Hoelang heeft de VS er over gedaan om tot de huidige 50 staten te komen?
1776 Onafhankelijkheidsverklaring
1957 Hawaï en Alaska treden als voorlopig laatste staten toe
 

181 jaar, een project van 181 jaar, 
met oorlogen tegen de Britten, Fransen, Spanjaarden, Mexicanen, -tig oorlogen tegen de indianen, en natuurlijk de Amerikaanse Burgeroorlog, grote land aankopen (Louisiana Purchase, Alaska) en annexaties (indaanse gebieden, Hawaï)
En wij zijn hier 65 jaar na het begin van het Europese Project dichter bij een Europese federale staat dan ooit.Geen opmerkingen: