6/20/2016

EU wil 60 miljoen migranten naar Europa halen voor 2050

De EU brengt oorlog, verdeeldheid, extreem rechts, armoede en islam naar de lidstaten. 
We worden nauwgezet en bewust overspoeld met mensen uit een totaal andere cultuur. De identiteit van elk land moet kapot.

 
De Europese Unie wil helemaal geen (illegale) migratiestop. 


Ze zijn al sinds 2008 van plan om ongeveer 60 miljoen mensen uit onder andere derde derdewereldlanden op te nemen vóór 2050 om zogenaamde redenen als ‘vergrijzing.’ 

In het rapport van het Europese Parlement staat ook duidelijk omschreven 

 Brondocument:

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pu …

Dit is het originele stuk

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pu … 

 
Lees: "13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;"  

In het 2 document staat onder het kopje Veiligheid  een interessant stuk over illegale immigranten.
Het is duidelijk dat de EU niks meer onder controle heeft. Nu komt ook de oproep van "welkom" van mevr. Merkel eindelijk in het ware daglicht te staan.  

En ook het handelen van de Nederlandse Overheid die al jaren bezig is om alles af te breken wat hier is opgebouwd. Onderwijs, zorg, huisvesting en werkgelegenheid.
In ieder geval, onze EU Overheid en de rest van de EU kunnen zich nergens meer achter verschuilen als het werkelijk fout gaat, zij! hebben alles tot in de verkeerde details gepland en uitgevoerd.

 
Massa-invasies en obscure eugenetische geheime projecten als rassenvermenging (multikul in mensentaal) met de achterliggende bedoeling de goede, werkzame, creatieve, vreedzame genen van de Europese volkeren te stelen en om te wisselen voor geloofsfanaten  moslim genen.

 Het EU is echt een verkapt neo-nazi-systeem des duivels waar valse-christelijke, valse-groene en valse-linkse bonzen de plak zwaaien en volop mee doen aan de geplande identiteitsvernietiging of ook het langzame verdwijnen van de autochtone Europese volkeren, dus volksverraad van de ergste soort. 

Het is al lang geweten dat ze allemaal waanzinnig veel smeergeld zouden krijgen uitgerekend vanuit SA en USA
 

Voor Rutte Merkel en vooral ook Schäuble geldt natuurlijk alleen maar de wet van de grote getallen!, de rest zal hun ‘Wurst’ wezen.
http://www.nujij.nl/algemeen/wolfgang-schauble-m …

Schäuble, een CDU-er van de ‘Open-Gates’ of Open-Poorten-doctrine’ schurkenclan Obama, Merkel, Juncker, Soros en SA enz. dan weet je het wel zeker: een nieuwe ramp op komst… 


Ze hebben de geboortecijfers en statistieken al langer grondig vervalst en verkeerd voorgesteld met kwaadaardige bedoelingen om valse redenen te creëren teneinde zoveel mogelijk zeg maar illegalen van M.O. en Noord-Afrika en ook Zwart-Afrika  binnen te loodsen in typische antiburger verraderlijke en valse EU-stijl…(zie: Refugees Welcome…).
 

Nu kwam onlangs al een eerste schatting van de rekening 94 miljard € en voor de burgers: ‘Bezählen bitte’, de burgers zullen dat wel ophoesten via de belasting…

Eigenlijk gaat het hier om een bijzonder vuile en smerige geheime operatie ‘Genen Stelen’ van de Europeaan en deze te assimileren met 

de moslim enz. om hun eigen genen te verbeteren in een operatie van langere termijn. 

Het is helaas geen fabeltje want je hoort hier en daar al fatale en defaitistische berusting als ‘het is allemaal te laat’ en ‘er is niets aan te doen’ of ‘de islam komt er overheersen’ maar dat zijn natuurlijk soort marketing sprookjes ingelepeld door EU-valse-coryfeën want het is natuurlijk het volk zelf dat daarover beslist en dat project verwerpt als het moet.

Al dat praten, ook zelfs door die populistische moslim paus (!) van nu is toch de waanzin ten top. Zoiets doen normale ernstige politici toch niet, zou je niet denken?
Ook het Kalergi plan – van  (1926) komt weer om het hoekje kijken… 


Ze zijn nog altijd behept met ideetjes van die sinistere periode van de ‘Endlösung’ als inderdaad die Eugenetica van nu (rassenleer en dito manipulatie) past daar perfect bij (…) en ook bijv. teruggekeerde ‘Drang naar het Oosten’ (zie Oekraïne…) en ze kunnen het maar niet laten zeker?


De Duitse vrouwen maar ook alle andere alhier zijn alvast verwittigd en eigenlijk beetje te beklagen 'ingeval', ‘Keulen’ was maar een voorsmaakje…En met onze zogeheten ‘gefeminiseerde’ doetjes van veel verantwoordelijke mannen wordt het nog erger of hopelijk niet. 


Denk eraan dat op de COP21 conferentie voor milieu in Parijs verleden jaar er helemaal niet gesproken mocht worden over de Overbevolking van de Wereld vooral veroorzaakt door de moslims met hun ‘beruchte’ fertiliteit’ (absoluut TABOE!) waarmee hun ‘geestelijken’ zo pochen te pas en te onpas.
 
Ze moeten daar een veelvoud van hebben maar wel voor de pure macht met het achterliggend idee: meer stemmen = macht = geld . 

 
Europese families zijn tevreden met 2, 3 kinderen per gezin dit is goed voor het milieu en perfect voldoende voor stabiliseren van de geboortestatistiek,  


P.S. Hun eigentijdse ‘Endlösung’ is nu de vernietiging via rassenvermengingen van de nu toch zeer goed functionerende, werkzame, creatieve en vooral vreedzame Europese volkeren. 


Het zijn onze zogeheten valse pluche en vooral corrupte leiders (lees veel lobby geld vooral van SA enz) die het nu verpesten voor de voorspoed, vrede en welzijn van de burgers van EU.
  

- En dan hebben we het nog niet over de landen van oorsprong die zo beroofd zouden worden van hun beste mensen via ‘braindrain’ en ‘muscledrain’ en helemaal niet nodig en contraproductief bovendien, dat is og een ander verhaal van neo-kolonisatie…(Obama, Merkel, Juncker, Schäuble, Soros enz zijn echte neocons!!!). 

Links met meer info:
  Over Eugenetica:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Eugenetica
http://kavlaanderen.blogspot.be/2015/09/een-maco …
https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove …

Over de overdreven Islamisering:  

http://video.foxnews.com/v/4941987883001/dhs-whistleblower-speaks-out-about-jihad-in-america/?#sp=show-clips
http://video.foxnews.com/v/4941987883001/dhs-whi …
http://video.foxnews.com/v/4951204504001/former- …

?Over ‘olie voor immigratie’ (‘oil for immigration’)
https://ejbron.wordpress.com/2014/10/01/olie-voo …
https://nl.wikipedia.org/wiki/Eurabi%C3%AB
http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1391
http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/de-gro …
http://fubarfubar.blogspot.be/2012/12/olie-voor- …

Over het M.I.C. (Militair Industrieel Complex:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Militair-industrie …
http://achterdesamenleving.nl/het-militair-indus …
http://zakelijk.infonu.nl/onderneming/65412-het- …
Over het nieuwbakken militarisme of de ‘oorlog om de oorlog’ doctrine van nu: 


De Europese Unie is een project van de Verenigde Staten met als doel het concept van nationale soevereiniteit in de Oude Wereld te vernietigen en te vervangen door een supranationale entiteit die stevige banden heeft met Washington. 
 http://original.antiwar.com/justin/2016/05/01/eu-cia-covert-operation/

 De Verenigde Staten zijn klaar om de facto samen te werken met al-Qaida - in Syrië is dat het filiaal Jabhat al-Nusra - om de Syrische president Bashar al-Assad van de macht te verdrijven. Aldus Peter Ford, de Britse diplomaat die van 2003 tot 2006 ambassadeur in Damascus was. 

Washington verzocht Rusland onlangs om geen stellingen van het al-Nusra Front in Syrië te bombarderen omdat zich in die buurt(en) ook "gematigde" rebellen bevinden. Ford noemde dat verzoek "grotesk". Ford sluit zich ook aan bij de Russische eis aan de zogenaamde "gematigde rebellen" dat die hun banden met al-Nusra doorsnijden. 

http://www.demorgen.be/buitenland/britse-ex-ambassadeur-vs-werken-samen-met-al-qaida-in-strijd-tegen-assad-b1030959/
  

Oorlogen, de VS streven naar volledige controle van alle olielanden

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/05/16/neue-kriege-usa-streben-globale-kontrolle-ueber-oel-industrie-an/ 
Het word heel hart tijd voor een NEXIT!  


 

Geen opmerkingen: