6/24/2016

‘EU Army’ Hidden From British Voters Until After Brexit - Goudprijs stijgt 7% na Brexit

De Brexit uitslag zint de EU "politiek "niet De EU,NAVO,VS blijven ons gewoon een oorlog in rommelen. Het referendum overdoen -met het door de elite gewenste resultaat- laat de hele EU bevolking wel gelijk de enorme onbetrouwbaarheid van de EU zien.  

De EU is .. met haar geloof in wereldregering een van 's werelds meest enthousiaste voorstanders van het Internationaal Strafhof (ISH).
De vurigheid van de EU wordt niet getemperd door het feit dat haar eigen burgers aan willekeurige vervolging kunnen worden blootgesteld, zonder de rechten te genieten die verscheidene EU-lidstaten hun burgers garanderen - en dit getuigt ervan hoe diep de EU-elites zich aan een supranationale wereldregering hebben verbonden.

Het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie blijven onmisbare partners van de Verenigde Staten, ook als ze beginnen met onderhandelingen over een Brits vertrek uit de EU. Dat zei de Amerikaanse president Barack Obama nu vrijdag 24 juni 2016.

Zei Obama een paar weken geleden niet dat de UK helemaal achteraan moest sluiten bij een Brexit. *kuch*
En Nigel Farage wordthelemaal  genegeerd door de media en het establishment.


Daniel Hannan zei in zijn speech "de groei in de wereldeconomisch zit komende jaren buiten de EU in landen waar de UK van oudsher goede banden mee heeft". 
Hij zei ook te verwachten makkelijker een handelsverdrag met China te kunnen sluiten en voordelen te zien, omdat ze de eigen condities kunnen bepalen. Ze vinden wel weer een manier, het systeem moet altijd blijven groeien, groeien, groeien op een planeet die niet groeit, dus dat komt echt wel goed. Het kan niet krimpen, dus het zal groeien. 

 Dr. Paul Craig Roberts 2016 : BREXIT , End the EU, a CIA Covert Operation


 Brussel zelf zal nooit luisteren naar het Europese volk, want dat is het gezantschap van Washington. Nederland is in de ogen van Merkels hondje Rutte alleen het Binnenhof.
Maar de landelijke Europese oude politiek zal pas beginnen te luisteren als het geen zetels meer krijgt.

De Britten hadden zich bij winst van het ‘Remain’ kamp vandaag ontzettend belazerd kunnen voelen,  
omdat de EU een vergevorderd plan voor de creatie van een EU-leger doelbewust tot na het sluiten van de stembussen verborgen heeft gehouden. 

Federica Mogherini, hoge vertegenwoordiger Buitenlandse Zaken en Veiligheid van de EU, heeft in haar ‘Global Strategy’  het beleidsplan voorgesteld om een Europees leger te vormen dat speciaal gericht moet zijn tegen Rusland .
Nigel Farage, leider van de Britse onafhankelijkheidspartij UKIP en vandaag een zeer gelukkig man, uitte forse kritiek op het plan. 

‘De EU heeft het conflict uitgelokt door territoriale expansie in Oekraïne. Wij hebben de Russische beer met een stok geprikt, en zoals kon worden verwacht reageerde Putin daarop. Maar dit wordt nu gebruikt als kans om een Europees leger op te bouwen... En meneer Juncker zei dat we aan Rusland moeten laten zien dat we het menen. Wie houdt u eigenlijk voor de gek, meneer Juncker?’

 Boris Johnson, het andere politieke kopstuk dat campagne voor het Leave kamp voerde, verklaarde dat ‘wij nu niet onze rug naar Europa zullen keren.... maar dat het in de 21e eeuw simpelweg niet nodig is om deel uit te maken van een federaal regeringssysteem in Brussel, zoals dat verder nergens ter wereld voorkomt.
Maar WE hebben een Brexit. 
Als de EU een lichaam had, is UK een arm. Die op punt staat eraf gerukt te worden. Brussel zal proberen te overleven, door te strompelen, maar zal door bloedverlies bezwijken. VK is gewoon te belangrijk. Brussel zal heel dom gaan doen, VK heel moeilijk maken om voorbeeld te stellen naar de rest, maar dat zal averrechts effect sorteren. Wat scheurtjes waren in fundament werden breuken. Nu is het ontzet. Maar pragmatisch en anticiperen kan Brussel niet en dus zal fundament helemaal vallen.
En natuurlijk gaan we verder met het verbeteren van Europa en dat begint met het ontmantelen van de EU. Want de "De netto ontvangers willen graag in de EU blijven en geef ze eens ongelijk.
"Vol op het nexit-orgel nu met de TK2017 verkiezingen voor de deur.

En de Goudprijs stijgt 7% na bekendmaking Brexit.
Goudprijs heeft vandaag flink geprofiteerd van de bekendmaking van de Brexit.
Het gele edelmetaal bereikte het hoogste koersniveau in 2 jaar tijd. De Britten hebben donderdag 23 juni geschiedenis geschreven door met 51,9 procent voor opzegging van het lidmaatschap van de Europese Unie (EU) te stemmen.
Met een opkomst van 72,2 procent stemde 48,1 procent voor handhaving van het lidmaatschap, terwijl liefst 17,4 miljoen Britten een vertrek uit de EU verkozen.
Geen opmerkingen: