6/20/2016

Duizenden asielzoekers expres niet onderzocht op terrorisme

De terroristen melden zich op den duur vanzelf. 

Duizenden asielzoekers zijn vorig jaar in de opvang geplaatst zonder identificatie of screening op mogelijke terroristische dreiging. 

De politie en marechaussee had geen personeel genoeg om onderzoek te doen naar mensensmokkel en terrorisme.  

Volgens onze beleid medewerkers is dat ook helemaal niet de bedoeling en nodig dat deze, niet duizenden, maar tienduizenden gescreend hoeven te worden!

De "invoer"van deze illegalen is geheel gepland en uitgevoerd door de
"Eu". politici

[..] Ze zijn al sinds 2008 van plan om ongeveer 60 miljoen mensen uit onder andere derde wereldlanden op te nemen vóór 2050 om zogenaamde redenen als ‘vergrijzing.’[..]

Dus onderzoek te doen naar terrorisme en mensensmokkel wordt gewoon onder het "karpet"geveegd!

Maar Dat wisten we toch allang!
We worden toch voor de gek gehouden en slapen allemaal rustig verder tot..... ''na alles wat ze al hebben is afgebroken '', maar dan is het echt te laat!  

  

Project X van Angela Merkel, kom maar binnen allemaal, lang leve de l

IS-terroristen verbleven in asielzoekerscentrum Nijmegen’
Twintig jihadisten die zich voordeden als asielzoekers hebben een tijdlang in het opvangcentrum Heumensoord in Nijmegen en een opvangcentrum in Düsseldorf gewoond. Ze zouden klaar staan om een aanslag te plegen als -Islamitische Staat (IS) daar opdracht toe zou geven. 

Helaas verzaakt de EU- overheid hier de veiligheidsaspecten! Bewust!- Terroristen onderweg naar België en Frankrijk om nieuwe aanslagen te plegen Eenmaal in Europa zou de groep zich in tweeën splitsen. “Eén komt naar België, de andere zal naar Frankrijk gaan. Ze zouden in duo’s aanslagen willen plegen op verschillende plaatsen waaronder winkelcentrum City 2, een hamburgerketen en een commissariaat.
De personen zouden reeds over de nodige bewapening beschikken en de actie zou imminent zijn.” Met andere woorden: het kan elk moment gebeuren.

 


 

 

Geen opmerkingen: