6/22/2016

Dit vraagt om een naakte demonstratie mars van 100,000 blonde Duitse vrouwen!

Dit vraagt om een naakte demonstratie mars van de Brandenburger Tor over de Unter den linden van minstens 100,000 blonde Duitse vrouwen! 


 Plaatje bij Naaktlopers willen niet wijken voor asielzoekers  
Het bordje waarop het naaktverbod moet komen te staan moet niet alleen in het Duits, maar ook in het Arabisch, Albanees en Perzisch. Zodat ook de nieuwkomers niet in de verleiding komen

Kijk, en dat heet nou haatzaaien!!!!  Maar in zekere zin provocerend om een asielzoekerskamp te situeren tegenover een naaktlopers kamp, zo snel gaat integratie ook niet .


Sinds 1905 zijn de Duitse naaktlopers, nudisten, daar, de islam is er vanaf 622 
Zou dat de redenering zijn.......?  


Duitse Naaktlopers willen niet wijken voor asielzoekers

Zij 112 mannelijke asielzoekers bestand tegen de aanblik van naakte zwemmende mensen? De overheid van het Duitse Saksen denkt van niet.  Tegenover een nudisten kampje in Moritzburg komt een asiel-kampje. 

Een meertje scheidt de twee. Het meertje waarin al sinds 1905 naakt wordt gezwommen
En nu hebben de nudisten de opdracht te kregen hun kleding aan te houden als ze in zicht van de overburen komen, omdat met name moslimmannen niet bestand zouden zijn tegen de aanblik van blote mensen.

De nudisten piekeren er niet over om gehoor te geven aan de opdracht. Het bordje waarop het naaktverbod moet komen te staan moet niet alleen in het Duits, maar ook in het Arabisch, Albanees en Perzisch. Zodat ook de nieuwkomers niet in de verleiding komen. (??????)


 
Met dit soort acties, graven ze hun eigen graf:

"'Er ligt geen plan-B klaar voor na de Brexit', bezweert Dijsselbloem. 'Maar er zijn heel veel mensen met heel grote plannen.' 


In het parlement alsook in sommige lidstaten (Frankrijk, Italië) leeft de wens om 
- eenmaal verlost van de Britse ballast - met de resterende 27 lidstaten de grote sprong voorwaarts te maken: de EU als defensie-unie, veiligheidsunie, de eurozone met een eigen minister van Financiën. 

In elk geval moeten de Britten boeten: een hoge prijs betalen voor de scheiding om te voorkomen dat andere landen hetzelfde idee krijgen. 'Brandgangen graven', heet dat in de Brusselse wandelgangen.  Geen opmerkingen: