6/13/2016

2017 worden landelijke partijen opgeheven

Is dit het niveau van VVD stemmers?

 
 
Bilderberg afgelopen, de opdrachten zijn verdeeld. Rubberen Rutte doet een Verhofstadje. 
Ergo: de individuele EU landen zijn de facto hun soevereiniteit al kwijt. "Het licht gaat uit! Banken vallen om! Beurs crasht! Pensioenen verdampen! Kerncentrales ontploffen! Voedselrellen! Brandende kerken! Massale zelfmoorden! Mensen maken schoenen van autobanden! Shell-top 1% armer! 

  " En niet te vergeten de inmiddels allesvernietigende "Continentale Crisis" 
Staat hier, een manipulatieve kleuter als nl- minister president, die zichzelf in gebroken Engels even voor de SHOW te kijk zet en terwijl hij huilt dat hij zo'n hekel heeft aan referenda (= democratie), ook nog eens de hele tijd de "schuld" geeft aan zijn coalitiepartners. Rutte uitslag referendum desastreus  


JA MENSEN - Hij haat het Nederlandse volk! Hij haat democratie!  De laatste stuiptrekkingen van deze politicus op het Nederlandse toneel. Hij is bezig z'n Europese carrière veilig te stellen. 


Geweldig. We hebben een liberale premier van de VVD die tegen vrijheid en democratie is. In Duitsland kent men zijn ware aard : EU-nazi.
Hollandse delegatie als nazi's en moordenaars uitgejouwd op Catwalk Bilderberg Dresden 2016 


Rutte misbruikt zijn huidige ambt. Maar  hij weet dat hij daarmee een paar miljoen stemmers mee tegen de schenen aan trapt.... 

De overheid is meer dan 50% BBP, de crime-fighter Teeven blijkt zelf bonnetjes en telefoontaps kwijt te raken, verkiezingsbeloftes worden totaal genegeerden de minister-president van de VVD voert links beleid uit. En toch staat de VVD in de polls nog op 24 zetels.  
Als burger wordt van u en mij verwacht dat men zich aan de wet houd.
De minister-president heeft schijt aan de wet?   

Nederland verdiende beter dan deze pathologisch leugenaar straks opgeheven Volkspartij voor Vrijheid en Democratie." Op naar de NUL zetels" in 2017 voor de EU VVDictatuur " 

 

Maar je sollicitaties zijn natuurlijk aangekomen bij Drunker. Weg met de EU, weg met Rutte, weg met de fascisten uit europa.
Pek en veren zouden weer in de mode moeten komen voor dit soort figuren.
Mensen laat je niet in slaap sussen.


En dat geldt ook voor de rest van de Europese burgers.
Aan het begin van de bankencrisis, toen al duidelijk werd dat de Euro voorbarig en onhoudbaar werd,kreeg men het in Brussel en Berlijn, bij het IMF en Goldman Sachs benauwd.
Dit omdat er maatregelen van bezuinigingen en reddende genomen moesten worden die de burger en bedrijfsleven in MKB bijna aan de bedelstaf brachten.
Daaruit voortvloeiend groeide rechtse anti EU partijen, en ook bewegingen als ProDemos en Pegida die dit falende EU project zichtbaar maakt in de Europese straten.De EU besloot om hun agenda uit te stellen om deze groepen, maar vooral de anti EU partijen in de parlementen te gaan bestrijden.

Het grote plan dat volgens mij hiervoor gemaakt is lijkt het volgende..


Breidt zoveel mogelijk uit met kansloze lidstaten..stop ze de nodige subsidie toe, want dan heb je pro EU stemmers achter de hand.

Veroorzaak ondertussen zoveel crisis en bagger in de EU dat jaren en jaren tijd zal kosten om alle veroorzaakte ellende van financiën,verdragen,migratie en onderzoeken MH17 en koude oorlog uitlokking op te lossen.


Dit alles in de wetenschap dat Anti EU sentiment zal gaan winnen bij verkiezingen Europa wijdt, zodat het als vanzelfsprekend voor dit soort partijen NIET op te lossen valt in hun (eventuele)regeer periode.


En dan daarna, als het volk weer bereidt is binnen de sociaal correcte lijntjes te lopen omdat anti EU ook niets kon oplossen binnen de tijd van regeren, zullen de Bilderbergjes en aanverwante globaliseerders het weer op hun eigen ondemocratische manier weer overnemen.

Alleen dan zal de hernieuwde EU moloch onze parlementen en regeringen eerst volledig opheffen als inspraak en bestuursorgaan.

Daarom krijg ik steeds meer het gevoel dat de verkiezingen 2017 wel eens een van de laatste nationale parlementsverkiezingen kunnen zijn.

Rutte is voor de handel en grootindustrie bestemt die aangestuurd worden door de meesters achter de schermen.

 
Het kwam zelfs  al op de radio en het staat op de NOS website.  Rutte is de nu nog even in 2016 de EU winkelmanager die de mensen moet zien te vertellen dat het schap leeg is

Rutte is staatsvijand NR. 1. Ze zijn keihard bezig geweest Nederland als zelfstandig land op te heffen. Het leger is mede door door de VVD gesloopt.Zeggenschap over 's lands bestuur meer en meer overgedragen aan de "ongekozen" EUSA Brussel .Extreem veel fout volk wordt binnengelaten en veel EU landen worden qua bevolking gemixed (150.000 Polen in NL) naar Russisch voorbeeld om de nationale cohesie en daarmee weerstand te breken.
En ga zo maar door. 


We zijn straks een provincie in de EU die net als Groningen nu wordt uitgemolken voor wat we hebben. Engeland (ook netto betaler) er zo meteen uit; en andere Netto-ontvangers staan alweer te trappelen om de EU binnen te komen: Albanie, Georgie, Moldavie, Oekraine.....

Nog hebben we goed grondwater waar de EU per direct aan wil verdienen. 
Nog hebben we pensioenpotten...en aardgas en we hebben een goede haven.
Als we zo doorgaan zie ik niets positiefs meer n de toekomst van NL en daarom # En maak reclame voor NEXIT! 
  

De Nederlandse ondertiteling kan je aanzetten rechts onder in beeld.

totally, totally. "NEXIT"  - 123

Geen opmerkingen: