5/23/2016

EU/ Nato brengt Europa geen vrede maar weer een nieuwe oorlog

Al tijdenlang wordt van alles uit de kast gehaald om Rusland in een slecht daglicht te stellen, uit te dagen en te tergen.
Tot nu toe heeft Rusland zich gelukkig (nog) niet 'over de rooie' laten brengen, dus gaat Halbe Zijlstra nu maar regelrechte oorlogstaal bezigen.


Slijp de messen, vul de kelders, graaf de greppels. "Het is heel goed mogelijk", zei Halbe Zijlstra, fractieleider van de VVD dit weekend, "dat dit land te maken gaat krijgen met een oorlog met Rusland."
Vraag mij af waar deze minkukkel is als het zover is.
Wat een schandalige praktijken van de VVD. Over de rug van de Nederlandse economie en de Nederlandse burger. Deze rat is al dan al lang hard weggelopen, nét als onze “elite dat deed in mei 1940...Het Nederlands goud bevindt zich grotendeels nog steeds daar waar het vóór WOII door de ratten van destijds in "scheinveiligheid" werd gebracht!!!!Dankzij het tweede front van de Russen zijn wij bevrijd van de Duitsers. 22 miljoen Russen hebben het leven gelaten voor hun vrijheid, maar ook voor die van het westen.We moeten hier eens ophouden met dat ziekelijke gestook richting de Russen, terwijl zij als eerste het Warschau pact ontbonden hebben.
Dat is andere koek als hetgeen wij gedaan hebben, met een steeds grotere omsingeling van Rusland. 


"'Oud NAVO vicecommandant Europa: Mogelijk binnen 1 jaar kernoorlog met Rusland
Moskou en Peking moeten kiezen tussen gehoorzaamheid aan Washington en Brussel, of oorlog

 
VVD- Halbe, je bent schuldig, als Nederland met Rusland oorlog krijg, jij heb die gehele kliek in Brussel gesteund meerder dat wel, maar jij had een president onder je hoede die had jij al lang er uit moet schoppen .

Als er oorlog kom, mag jij het eerste opgepakt worden en voor een tribunaal gebracht worden!!

Geen opmerkingen: