4/12/2016

Spaanse politie schiet op agressieve migranten

MADRID – De Spaanse politie heeft vorige week met rubberen kogels geschoten op de grote groep Afrikanen die zwemmend de Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika probeerde te bereiken. 
Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Jorge Fernandez donderdag bevestigd tegenover een parlementscommissie.
De overtocht werd minstens 11 migranten fataal: ze verdronken.Waarschijnlijk omdat ze niet konden zwemmen, want: Volgens Fernandez is niet gericht geschoten en was afschrikking het doel. 

Omdat de groep zich eerder agressief had opgesteld, was de reactie van de politie volgens hem terecht.

Gemiddeld IQ is 55 en ziet u vrouwen? Denk eens na.
Gemiddeld IQ is 55 en ziet u vrouwen? Denk maar eens na.

Dit hek moet uitgerust worden met automatische geschutstorens
Ubicacion-de-Ceuta-y-Melilla-27ene14
Spanje heeft twee exclaves in Marokko: Ceuta en Melilla. Regelmatig proberen groepen Afrikanen er binnen te komen in de hoop op een nieuw bestaan in Europa. Ze doen dat zwemmend of proberen drie rijen hekwerk te trotseren.

Als Spanje die twee nutteloze enclaves wil behouden dan moeten de regels zo aangepast worden dat als je daar eenmaal binnen bent dat dat niet betekent dat je door mag naar Europa. 

Maar op de boot -voor je er op gaat-  wordt nog wel eerst je paspoort gecontroleerd.  

DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH KEER OP KEER

De beveiliging om de Barbaren buiten de deur te houden zal drastisch opgeschroefd moeten worden. Barbaren ja.  
 Eerste Barbarijse oorlog, Tweede Barbarijse oorlogBarbarijse zeerovers

Patrouilles voor de kust en af en toe een stad in de as leggen zoals Michiel de Ruyter deed. 
De hekken om Melilla en Ceuto verdubbelen en er 20.000 volt op zetten. Mijnenvelden aanleggen, automatisch snelvuur aansluiten op bewegingssensoren, meerdere slotgrachten met alligators erin. Op zee moeten de alligators misschien vervangen worden door haaien.

bootvluchtelingen 

Niet lief van mij? Onzin! Als deze maatregelen eenmaal bekend zijn zal nauwelijks iemand nog proberen om op deze wijze Europa te infiltreren en vallen er ook geen slachtoffers bij.  

Het is gewoon een kwestie van héél erg duidelijk maken dat ze niet welkom zijn en Europa niet binnenkomen. 
Voorkomen is beter dan genezen. Zo zouden we ook de vele verdrinkende bootvluchteling-asielzoekers een verdrinkingsdood kunnen besparen door op alle Noord-Afrikaanse stranden niet zeewaardige scheepjes te verbranden vanuit humanitaire overwegingen.

Daarnaast boot- vlieg- handels- personen- goederen- internet- en elk ander- verkeer met de islamitische wereld stil leggen en het is een mooi begin.

Dan kunnen we daarna beginnen aan de grootste klus en dat is de door ons ondersteunde remigratie van iedereen die zich doodongelukkig voelt in de Dar-al-Harb.
 
Wij zijn niet van zins plaats te nemen in de islamitische harems, noch zijn wij van plan de riemen van de slavernij-galleien te bemannen.


video


Gang of Muslim Immigrants Viciously Attack British Man at Birmingham Petrol Station CCTV Footage


Het slachtoffer, rond de 20 jaar oud, overleefde de aanval, waarbij zijn aanvallers hem meerdere malen tegen zijn hoofd trapte terwijl  hij tegen een benzinepomp aan lag.

De CCTV-beelden, afkomstig van een benzinestation in Birmingham om 04:30 uur op zaterdag, laat zien dat de man in eerste instantie probeerde te ontsnappen.

Hij wordt gezien wanneer hij struikelt en tegen een auto aanvalt die klaar was met tanken aan de pomp voordat de chauffeur er snel vandoor ging.
Het slachtoffer valt en wordt geschopt en herhaaldelijk geslagen door twee moslim mannen terwijl hij zijn handen ophoud en lijkt te smeken om genade.
De 1.09 minuten durende clip toont de mannen die schoppen tegen zijn hoofd tientallen keren voordat hij bewusteloos met zijn hoofd op een hoek tegen de voet van de benzinepompen ineen zakt. 
Een jonge vrouw in een jurk en hoge hakken wil de man gaan helpen, maar wordt gedwongen om te vluchten wanneer een capuchon moslim komt terug rennen naar de bewusteloze man en nog even verder gaat met de mishandeling.
Een andere man wordt dan gezien die de zakken van de gewonde man doorzoekt op iets bruikbaars.
Het slachtoffer lijkt dan bij te komen, maar wordt vervolgens woest geschopt in het gezicht en krijgt weer klappen van de laffe migranten . De drie ongure types lopen dan weg van de man die roerloos op zijn rug ligt.
Pritesh Pattni, 45, manager van het tankstation, postte de beelden op Facebook in een wanhopige poging om de laffe honden te vangen.
De getrouwde vader van drie kinderen zei: “Het is de meest schokkende, woeste aanval die ik ooit heb gezien.“Ik was niet bij het tankstation op het moment dat dit gebeurde, maar mijn personeel zei dat een taxi stopte met drie mannen daarin. Ze begonnen ruzie te maken met een groep mannen en vervolgens werden stoten uitgewisseld.
Ze achtervolgde een van de mannen op het voorplein en deze viel.
Hij werd geslagen en geschopt tegen de benzinepomp. 
Het was gewoon ziek de manier waarop hij werd aangevallen terwijl het bewusteloos was. De aanvallers waren Arabisch en zwart. Ik weet niet of het racistisch gemotiveerd was of niet. Ik heb de beelden aan de politie, die de zaak onderzoekt, doorgegeven. 
Ik begrijp dat het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht en hij liep een gebroken schedel en oogkas op. Hij kon makkelijk zijn gedood.” 
Twee mannen, 19 en 21 jaar, zijn gearresteerd op verdenking van mishandeling na de ‘woeste en laffe’ tankstation aanval. 
Geen opmerkingen: