4/12/2016

Politie geschokt door de omvang van het IS-netwerk in Europa!

Hoezo geschokt? Dit krijg je als je het vertikt om de niet-gemanipuleerde berichten, zoals wereldwijd geplaatst en dit blog, te lezen! Ze ‘ontdekken’ het altijd als het al te laat is!
Maar volgens onze laffe regering hebben ze alles onder controle, vraag maar aan Pinokkio Rutte. VVD: ook extreme religieuze organisaties moeten wettelijke bescherming houden

En de de veiligheidsdiensten en de politiediensten voeren zo correct mogelijk de EU opdrachten uit die de E-POLITICI hen voorkauwt zodat er geen andere mogelijkheid overblijft dan er bewust over heen kijken en ongelukkigerwijs te laat reageren met DE SMOES bij een aanslag  “we zijn onderbemand en worden kapot bezuinigd”

IN DUITSLAND MAG DE POLITIE HET ZELFS NIET REGISTEREN!!! 
 
isisaanslag

Politie instanties hebben een groot en groeiend netwerk van strijders van islamitische staat ontdekt die naar Europa kwamen als “vluchtelingen.”
Franse en Belgische autoriteiten zeggen dat de omvang van de dreiging van terrorisme veel groter is dan ze voorheen dachten. Ze hebben ontdekt dat de leden van deze terreur cellen meestal jonge moslim mannen uit de buitenwijken van Brussel zijn, zoals Molenbeek en Schaarbeek en velen vaak betrokken waren bij kleine diefstallen en aanvallen.

http://www.breitbart.com/london/2016/04/09/isis-network-europe-shockingly-large/
Geen opmerkingen: