3/17/2016

Militärischer Asylanten Drill auf dem Deutschen Parkplatz

Dit is  dus het Grote Europa van Schultz , Juncker , Verhofstadt en EU consorten .  

Militärischer Asylanten Drill in Deutschland.

video

Flüchtlinge trainieren ihr Salutieren vor einem EDEKA in Hannover! 

Terroristen trainen op Duits parkeerterrein. 

NCTV waarschuwt: terroristen in vluchtelingenstroom.Told You So Persbericht van 's lands  Meldpunt NCTV.Er zitten ploflims tussen de instromende apothekers en neurochirurgen en IS heeft plenty cellen die in Europa aanslagen gaan plegen..
Roepen sommige mensen al een jaartje of twee, en ze worden  voor hysterische racisten uitgemaakt. Maar we hebben nu beeld van een vermoedelijke terror cel in training op een parkeerterrein ergens in Duitsland (bron). 

Zal wel voor het defilé zijn wat ze Merkel willen geven als begroetingsceremonie voor het VS  UNO BRD- land die de leiders van IS hebben getraind .Daarna snijden ze haar keel door en wordt de vlag van gehesen op de Berlijnse Reichstag.
Maar hé, voorlopig schaft ze het allemaal dus: Weiter laufen Leute.  Er lopen in Duitsland maar zo'n 500.000 ongeregistreerde rond.. Wir schaffen das! De horde moslims richting europa gaat door, maar wees gerust, de EU- welzijnswerkers en vluchtelingen werk delen folders uit aan de stroom gelukzoekers hoe ze het snelst en veilig kunnen reizen. de buitgemaakte drukpersen maken overuren om valse paspoorten te drukken.  En onze politici vinden het goed, want die heulen met ELKE vijand. Dat heeft de historie wel geleerd.   

GDANSK - In de Poolse stad Gdynia zijn drie arabische Nederlanders gearresteerd die probeerden kalasjnikovs en een pistool kopen in een wapenwinkel.
De winkel weigerde de wapens te verkopen omdat de mannen er geen vergunning voor hadden, zei de eigenaar tegen de Poolse krant Dziennik Baltycki. Daarna bood het trio ze de dubbele prijs. De eigenaar ging er niet op in en belde de politie, die de mannen later aanhield in een winkelcentrum. Ze zouden zich daarbij hebben verzet, waarna de politie tasers gebruikte. Het openbaar ministerie in Gdansk bevestigt dat er drie Nederlanders zijn aangehouden. Volgens de krant gaat het om ,,Nederlanders van Arabische afkomst''.


 

Geen opmerkingen: