3/20/2016

Frankfurt: Vrouwen moeten haren bedekken om migranten niet te ‘provoceren’

Net als in Nederland wordt de razendsnelle islamisering van Duitsland zoveel mogelijk stilgezwegen door de gevestigde orde in de politiek en media. 
In tal van school- en bedrijfskantines in Frankfurt wordt al maanden geen varkensvlees meer geserveerd. 

Vrouwen die werkzaam zijn bij de banken in de stad 
hebben "in- offiziel", het ‘advies’ gekregen hun haren te bedekken en donkere mantels te dragen, omdat ze anders
moslimmigranten zouden kunnen ‘provoceren’.
Daarmee worden Westerse vrouwen voor het eerst impliciet eerst verzocht (straks een plicht)zich naar de islam te schikken.

Medewerkers van het Ordnungsamt, een soort officiële publieke ‘onder-politie’, berichten dat ze bij overtredingen door ‘Oriëntaalse’ migranten liever de andere kant opkijken, omdat ze anders agressief bejegend worden. Andere bevolkingsgroepen –dus autochtone Duitsers- worden daarentegen des te strenger gecontroleerd en beboet.

Tevens blijken de meeste Aziatische restaurants in het centrum van Frankfurt in alle stilte ‘halal’ te zijn geworden. Veel eetgelegenheden hebben inmiddels groene bordjes met ‘halal’ bij de ingang geplaatst, of hebben gerechten met varkensvlees gewoon van het menu afgehaald. 
Tal van andere restaurants worden inmiddels onder druk gezet ‘halal’ te worden en ook het schenken van alcohol te stoppen. Bij navraag door journalisten bij de gemeente verklaarden ambtenaren hier geen commentaar op te mogen leveren

1 op de 2 migranten uit Noord Afrika crimineel en bewapend
Ook officiële statistieken wijzen uit dat migranten vorig jaar een criminaliteitsexplosie in steden zoals Köln hebben veroorzaakt. Bijna 1 op de 2 migranten uit Noord Afrika –met name Marokko, Algerije en Tunesië- blijkt crimineel en in de meeste gevallen ook bewapend te zijn. In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen steeg het aantal moorden en moordaanslagen zelfs met 100%. ( In Duitsland erkent het hoofd van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge, Frank-Jürgen-Weise, dat slechts 9% tot maximaal 15% van alle vluchtelingen gekwalificeerd is om aan het werk te worden gezet. Dat betekent dat miljoenen migranten permanent een uitkering zullen krijgen, wat de druk op de toch al wankelende sociale zekerheid nog verder zal doen toenemen.

De voorzitter van de Duitse vakbond van gevangenismedewerkers eist dat er duizenden nieuwe arbeidsplaatsen worden gecreëerd, omdat asielzoekers drie keer vaker crimineel blijken te zijn dan Duitsers, waardoor de instanties met een vloedgolf aan nieuwe zaken te maken hebben gekregen – uitsluitend veroorzaakt door migranten  . Ook zei hij dat deze cijfers bewust door de overheid worden achtergehouden, omdat ze niet politiek-correct zijn.


 
islamisering Britse scholen; Bejaarden krijgen geen ham van ongeschoolde moslimmedewerkers
Op een van de Britse scholen die de afgelopen jaren het doelwit waren van het zogenaamde ‘Trojaanse Paard’ islamiseringscomplot, blijkt dat de moslimleraren meisjes verboden om te tennissen, omdat ze hun borsten niet op en neer wilden zien springen. Vervolgens werden 14 islamitische leraren door de politie onderzocht omdat ze ‘ongepaste geestelijke invloed’ op hun leerlingen uitoefenden.
 
In een eerder artikel gaven we hier enkele voorbeelden van, zoals het invoeren van gescheiden klassen voor jongens en meisjes, het annuleren van kerstmis en dit feest vervangen door moslimfeesten, het niet-moslim collega’s dwingen mee te doen met islamitische gebeden, het invoeren van Arabische lessen en het cancelen van muzieklessen, omdat muziek volgens de Shariawet door Allah wordt verboden. 
Enkele moslimleraren werden reeds ontslagen. (2 Breitbart)

Elders in Groot Brittannië, in de stad Bradford, zorgden moslimmedewerkers van een verzorgingstehuis voor zieke en gehandicapte bejaarden ervoor dat ham, worstjes en andere soorten varkensvlees van het menu werden gehaald, omdat dit tegen hun religie inging.  
21 (!) medewerkers bleken na een onderzoek niet eens een medische opleiding te hebben gevolgd, maar mochten de bejaarden desondanks toch medicijnen geven.

Zweden: Niveau scholen daalt met 85% door migrantenkinderen
Uit een medische studie in Zweden is gebleken dat migranten uit met name het Midden Oosten, Azië en Afrika drie keer zo vaak aan psychische stoornissen zoals paranoïde schizofrenie, psychotische aandoeningen en depressie lijden (3 Breitbart ). Uit een ander officieel Zweeds onderzoek blijkt dat op scholen waar veel (moslim)migrantenkinderen naartoe gaan, het niveau met soms wel 85% gedaald is, en het aantal uitvallers dramatisch is gestegen (5 Blick).


Nederland 2030: Hoofddoekjes verplicht?
Kortom: ‘onze’ politici en media beweren wekelijks dat er van het islamiseren van Europa geen sprake is, en alle nieuwkomers zich aan onze samenleving en gewoonten moeten aanpassen. De realiteit is echter exact het omgekeerde: niet alleen rukt de islam in alle stilte met onvoorstelbare snelheid op, maar wordt dat ook nog eens gesteund door de meeste politieke partijen. En zijn WIJ het die ons in alles moeten aanpassen – in ons eigen land, in onze eigen maatschappij.

In dit tempo zal Nederland in 2030 dermate geïslamiseerd zijn, dat wij vrezen dat ook Nederlandse vrouwen en meisjes tegen die tijd verplicht hoofddoekjes zullen moeten dragen, een van de belangrijkste tekenen van onderwerping en de achtergestelde, minderwaardige positie van de vrouw in de islamitische ideologie. Tevens is het wachten totdat ook op onze restaurants de eerste bordjes met ‘halal’ verschijnen, al dan niet afgedwongen na dreigementen van moslims, net zoals nu al in Frankfurt gebeurt.


Mekka Deutschland: Die stille Islamisierung der Stadt Frankfurt

Als Autor des Bestsellers Mekka Deutschland bekomme ich von Lesern fast jeden Tag erschütternde neue Hinweise darauf, wie schnell und radikal Deutschland abseits des Massenzustroms von Orientalen unter der Bundesregierung stillschweigend islamisiert wird. Lesen Sie nachfolgend Beobachtungen aus Frankfurt, über die der Durchschnittsbürger nichts erfährt. Lesen sie hier weiter:


 

Geen opmerkingen: