3/23/2016

Europa is in het hart geraakt

velen  BURGER gewonden worden in kunstmatige coma gehouden !!!!!
Dit zijn de ontplofte moslimterroristen van België
Even voorstellen. Dit zijn de islamitische moslimterroristen Khalid & Ibrahim Bakraoui. U kunt ze meteen weer vergeten, want ze zijn dood. Het doet onze samenleving niks. Hooguit het tegenovergestelde van hetgeen ze willen bereiken.

De betrokkenheid van de broers El Bakraoui zou bevestigd zijn aan de hand van vingerafdrukken in een woning in Schaarbeek.
Bij de huiszoeking gisteravond werd een tas met daarin een zware lading explosieven gevonden. Ook werden 15 kilogram TATC, 150 liter aceton en 30 liter zuurstofwater aangetroffen. 


Bij huiszoekingen werden ook twee verdachten in Schaarbeek en Haren opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen. Om wie het gaat, is voorlopig nog onduidelijk. De persoon die in Haren gearresteerd werd, is ondertussen weer vrijgelaten. De verdachte uit Schaarbeek zit nog steeds vast voor verhoor. 

 
Opsomming carrière  broers : -  met de hulp van de EU politiek /media :   
1. In januari 2010 overvielen ze een effectenmakelaar, werden gesnapt en schoten vervolgens
2.  een kalasjnikov leeg op de politie. Een agent raakte gewond.
3.  20 jaar cel & TBS zou je zeggen. Maar nee. Iets van 9 jaar en vervroegde invrijheidstelling, zodat de heren alweer snel een mooie stageplek konden gaan zoeken.
- 4. Broertje Khalid bekwaamde zich in "carjacking" (en niet 'autodiefstallen' zoals de NOS zegt) en werd daarvoor
5.  in 2011 voorwaardelijk veroordeeld, want zo'n detentie is heel niet handig bij het zoeken naar een stage. 
6.  - Bij Khalids arrestatie werden kalasjnikovs aangetroffen. Dezelfde schietgeweren waarmee gisteren op de politie werd geschoten. 
7. Maar verder hadden de knullen niks met terrorisme van doen. Hoewel... zo'n crimineel verleden is natuurlijk een ideale stage voor het martelaarschap.
8. Het opblazen van 14 mensen op een luchthaven wordt daarom door de Volkskrant als een stukje vakmanschap naar de mensen toe genoemd.
9. Nou, gefeliciteerd met het behaalde diploma! (Met dank aan de krant : RechtsActueel)-

De derde terrorist van de aanslagen op de luchthaven Zaventem, Najim Laachraoui, is opgepakt in Brussel. Dat melden Belgische media.  ’Terrorist Laachraoui opgepakt'   Dat nieuws wordt echter weer tegengesproken door het parket.  De voortvluchtige derde verdachte, de mysterieuze man in de witte jas en het donkere petje werd een tijdje gelinkt aan Najim Laachraoui, maar daar wil het parket voorlopig nog geen bevestiging over geven.  Volgens de federaal procureur Frederic Van Leeuwen vluchtte de derde verdachte weg nog voor de aanslag begon. Eerder werd aangenomen dat zijn bomgordel niet was afgegaan, maar dat blijkt nu dus niet waar te zijn. Door die vlucht werd nog veel erger vermeden, want de derde man had de zwaarste explosieven bij zich, zo bleek toen DOVO de tas gecontroleerd liet ontploffen. 
De 24-jarige Belgische Marokkaan Najim Laachraoui groeide op in Schaarbeek, en is een elektromechanicus van opleiding.
In 2013 vertrok hij naar Syrië, in 2015 keerde hij terug. 

Hij hielp de bommen maken voor de aanslagen in Parijs. Zijn DNA werd gevonden in een huis in het Waalse Auvelais waar bommen werden gemaakt, en in het huis waar Abdeslam na de aanslagen even onderdook. 
Hij stortte vanuit Brussel geld op de rekening van de nicht van "het brein" Abdelhamid Abaaoud om een tweede reeks aanslagen in Parijs voor te bereiden. Dat plan werd echter voorkomen door de politieactie in Saint-Denis.
MAAR Hij had GEEN  strafblad, maar stond wel op de OCAD-lijst van Syriëstrijders, als strijdersnaam gebruikte hij Abou Idriss.
Vorige week dinsdag ontsnapte hij samen met Salah Abdeslam uit het appartement in Vorst waar de politie binnenviel.

Opvallend:  Najim is de broer van Mourad Laachraoui (21) een taekwandotalent dat zich net niet plaatste voor de Spelen van Rio.  De familie lijkt de banden met Najim helemaal te hebben doorgeknipt. Ze zeggen zelfs dat ze hem niet kennen,  wellicht om de carrière van Mourad niet te schaden.


Abrini
De 31-jarige Mohammed Abrini is vandaag ook in beeld gebracht als mogelijke verdachte, hij wordt gezocht sinds de aanslagen van 13 november in Parijs. 
Abrini komt eveneens uit de Molenbeek en reisde twee dagen voor de aanslagen van 13 november met Salah Abdeslam naar de Franse hoofdstad. Bewakingsbeelden van een videocamera in een tankstation even ten noorden van Parijs laten zien hoe Abrini plaatsneemt achter het stuur van een Renault Clio die ook werd gebruikt bij de aanslagen.
Abrini en Abdeslam kennen elkaar door en door. 
Ze groeiden samen op, letterlijk twintig meter van elkaar. Pal op de Gemeenteplaats, in het hartje van Molenbeek. 
Achter de hoek van datzelfde plein baatte Omar Abbaaoud jarenlang zijn winkeltje uit. Zijn zoon Abdelhamid Abbaoud was de officieuze leider van het Belgische ISIS-netwerk en het meesterbrein achter Verviers en Parijs.
Of Abrini in Syrië is geweest, is onduidelijk. Abrini heeft wel een jongere broer Souleymane, die in augustus 2014 omkwam in Syrië.  Sinds juni 2015 staat Abrini op de OCAD-lijst van jihadi’s
Ondertussen loopt de dodenaantal van de buergerslachtoffers verder op.
Dit is dus een voorbeeld van de open en vrije samenleving die we volgens Rutte samen moeten verdedigen ...????????????????????????????????????????

En deze Nederlandse MP Rutte zegt in een uitspraak: Wij zijn met meer"   om het gevaar te beteugelen en hij  denkt:  de domme burger zijn angst hiermee weg te nemen. Daar wordt je toch droef van. Wij zijn met meer, raffelde hij vanmorgen af in zijn politiek toneelstuk,  in al zijn retorische narcistische armoede :  (Het  geluid start  pas bij 00:22)  
"Moord met voorbedachte rade zegt deze Nederlandse premier" Tja, Ben jij dan niet medeplichtig Mark?

Wij zijn misschien met meer maar het wordt wel  steeds minder met alle  aanslagen op onschuldige BURGERS
 

Politiebezoek na tweet over juichende leerlingen, die blij waren over de BURGER offers.  

Ivar Mol reageerde op de dochter van presentatrice Mariska Hulscher die op twitter klaagde over Amsterdamse klasgenoten die juichten om Brussel en een SLAPPE  leraar die daar net als na Parijs  en ook toen ze al juichend en toeterend over straat gingen na 9/11.   www.mediacourant.nl...

Vandaar dat meneer Mol bezoek kreeg van drie politieagenten, die hem sommeerden zijn tweets te verwijderen. 


Er wordt al jarenlang door steeds meer kinderen in steeds meer klassen en scholen gejuicht en geapplaudisseerd om dit soort aanslagen. HET BLIJFT te intriest te moeten constateren dat allochtone jongeren,  leerlingen  in de klas WEER applaudisseren bij het vernemen van de huidige aanslagen in Brussel.
Hun gedachte zal moeten zijn geweest: '
Dood aan blanke, ongelovige tuig.  Elke vrijdag word er religieus gif gestrooid jegens alles wat geen moslim is,  met veelal een dodelijke afloop.
Dat verzinnen die leerlingen, die ongetwijfeld hier geboren zijn,  niet zelf.

Die kinderen krijgen dat gewoon van thuis mee, van de moskee, de imam, de ouders, de familie en vrienden en uw politiek.
  Dat kan niet anders. 

Noord-Korea aan de Noordzee. 
Met de meningspolitie aan de deur zijn we geen haar beter dan Saudi-Arabië, China of Noord-Korea.   
De politie: is waakzamer, boetes uitdelen en dienstbaar met dit jaar hun loonsverhoging  staan er DRIE bij een twitteraar. 
Zijn dit de nieuwe NATIONALE EU  politie taken?
  Hebben ze er al eens aan gedacht om boeven te gaan vangen en misdaad te bestrijden?
Doet denken aan lang geleden waar de gestapo, stasi en dergelijke voor de deur stond als je iets zei wat de staat niet beviel.
De politie kan 2016 niet aan zomaar aan deur komen met dat soort onzin. Er zijn grenzen aan wat je accepteert van de handhavers der orde. 
Dure, schaarse politieagenten moeten correct worden ingezet in een tijd van terrorisme-dreiging. 

Sterkte Nederland!
 

Maar natuurlijk zal Jetta Klijnsma (PvdA = Partij van dwangArbeid) dit soort kindertjes met haar zweep, dus met harde hand, ook in het gareel weten te houden!! Inzake haar beleid  slaagt zij daar uitstekend in. 


Opkomen voor Nederland is zo langzamerhand een misdaad.
Na veel boze BURGER PROMOTIE...want het is in strijd met de mensenrechten en de constitutie van de staat der Nederlanden. Om precies te zijn: Misbruik van bestuurlijke bevoegdheden + ongerechtvaardigde inbreuk op grondrecht van burgers. Dat is niet niks
Hier is al snel de Update: Burgemeester Depla , als hoofd van de politie (PvdA ..nuff said) - biedt  snel  excuses aan: "Ik baal hier vreselijk van "aldus Depla.
De burgemeester hat es nicht gewust..... Heeft Van der Meersch al zijn excuus aangeboden voor zijn uitlating in Dwdd van gisteravond waarin hij ten onrechte zei dat dat meisje Hulscher haar tweet uit haar duim had gezogen over juichende kinderen in haar klas? Het was een hoax zei hij. Vreemd van een hoofdredacteur dat ie z'n bronnen niet checkt.
 

Waar het NU om gaat is hoeveel kinderen daadwerkelijk hebben staan juichen bij het nieuws over Brussel ten koste van de vele onschuldige slachtoffers.Vaders, moeders, partners, broers, zussen, zoons, dochters, goede vrienden  en vriendinnen...
Een paar maanden na de honderden slachtoffers in Parijs zijn nu zij degenen die het leven verloren omdat ze zich nét dáár bevonden waar terroristen toesloegen. Het blijft een choquerende nieuws. 
Kinderen die na een aanslag juichend in de klas zitten? Wat is daar het plan mee,  beste NL politiek? Sinds de nationale (EU) politie in Nederland werkt is er een hele enge kaste van politieke bestuurders aan het bewind en  heeft een intelligent rechtssysteem plaats gemaakt voor een onnavolgbaar juridisch systeem waarin het arogante recht van de sterkste en de wreedste geldt. 
Is knechting, misleiding en geweld tegen ongelovigen en homo's toegestaan.
Haat tegen het westen  en de autochtone burger volop aanwezig. 

En de positie van de vrouw ondergeschikt. Maar volgens UW EU politici is het een heerlijke cultuur waarvan we niet genoeg kunnen opsnuiven   met steeds weer  - glas-plas -was ....

Nog steeds  worden Europese  BURGERS , die waarschuwen voor islamitische radicalisering, uitgekotst als islamofoob en racist!  
 
2012:/2016: De Morgen belooft nooit meer het woord ‘allochtoon’ te gebruiken. Hoofdredacteur Wouter Verschelden kwam vertellen dat we de term vanaf morgen niet meer in zijn krant zullen terugvinden "omdat het woord stigmatiserend en uitsluitend werkt". 
 
1. Terwijl er wereldwijd,  ook moslims de aanslagen Brussel scherp veroordelen. 
 
2. En Robert Kennedy hier een  statement geeft aan alle BURGERS omdat de VS politiek schuld is aan alle islamistische Dschihads in de wereld.........................

De komende jaren zijn erg belangrijk voor de toekomst van Nederland.
Welke kant gaan we op?
Links politiek correct,  of Rechtse hervormingen?
A
fschaffen dubbele nationaliteiten,  invoer integratiecontract, het  scheiden van geloof en staat.


In het  land,  waar een ex- hoofdcommissaris Joop van Riessen PvdA a ongestraft mag stellen dat Wildersmollen normaal is en dat alle pvv-ers  gedeporteerd moeten worden,  kan je niks beters verwachten.  Lagen toen al de aangifteformulieren klaar?  

Ach, in de vorige oorlog was de politie ook al dienend
Tijdens  de vorige oorlo kreeg de burger 3 doorgedraaide dienders aan je deur om je te intimideren met wapens en gelijk de handboeien. Of je je even wilt voegen naar de lange arm de wet in praktijk gebracht.

-

De EEG zorgde voor vrede en welvaart.
De EU zorgt voor geweld en oorlog (oekraine) en armoede (overal) Stem tegen op 6 April 
Samenwerking tussen landen heeft altijd al bestaan. Daar hebben we Brussel niet voor nodig.

 
In dit filmpje leest hij een gedicht voor dat wel erg toepasselijk is voor onze situatie met de asieleisers.


Het bloed kleeft aan de handen van de leraren,  media en vooral onze EU politiek die willens en wetens het volk en het land kapot WILLEN maken.  
 
Het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer praat VANDAAG  woensdag achter gesloten deuren over de veiligheid van het parlement. Er wordt bekeken of de beveiliging verbeterd kan worden.

Ook de EU ministers van Binnenlandse Zaken gaan "zo snel mogelijk" een extra vergadering houden om de veiligheidssituatie te bespreken na de aanslagen in Brussel.  Dus ze zorgen wel voor hun eigen veiligheid.. En de veiligheid van de burgers  NIET.  
Nationale vragen stellen is uit den boze.
Meer of minder? Hopla, sta je voor het gerecht!
Hoe geef je nog les als..." staan er 3 agenten aan de deur.
Wordt het niet eens tijd dat...? Merkel en Zuckerberg wissen je account. 

Machteloze burgers worden niet meer beschermd, maar ze zorgen wel goed voor zichzelf. 

Het is wel duidelijk dat de gevestigde politiek de orders goed uitvoeren . 
Wordt wakker! 
Neelie Kroes gaf  op dezelfde dag nog een interview vanuit Brussel en ik citeer "ik zag iemand met verband om het hoofd lopen,  maar die kan natuurlijk ook gewoon gevallen zijn"  De politie, die enkel werkt voor de overheid. Om te zorgen dat de burgers ontwapend en in het gareel blijven. De geldstromen richting overheid veilig. Dit is de reden dat de politie bijvoorbeeld geen tijd voor een burger maakt als er ingebroken wordt, maar wel direct aan de slag gaat voor een ongekozen vazal. 
Of dat ze onder dreiging van vrijheidsberoving geld ophalen voor een overheid die zich letterlijk niet aan de wet houdt (WIK).
Het zijn juist dit soort aanslagen die voor tweedeling zorgen met politici die verdragen sluiten met fraudeloze landen die nu alweer roepen dat het ze niets zou verbazen als Rusland erachter zit. 

De EU politiek  is druk bezig met het veroorzaken van de Nederlandse ondergang.
De recent (vanaf de zomer van 2015) sterke toename van de migranten in Europa, is geen toeval. Het is gepland en georkestreerd door mensen van binnen de EU. 

Rusland hoeft helemaal niets te doen.
 Zij lachen en kijken toe hoe de EUROPA wordt overgenomen.  Straks is vluchten naar Rusland nog de enige optie om onder de terreur en de ondergang van  EUropa uit te komen.

Eurocraten willen MEER BRUSSEL na Brussel

Het feit al dat IS in de hoofdstad van Europa een aanslag kan plegen, bewijst dat Brussel binnen haar eigen kring niks kan beschermen, laat staan de rest van de Unie...EUROPA..... Een stap verder en het worden false flags en inside-jobs. Met een snufje chemtrails.

 


 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: