3/31/2016

De wereldoorlog is allang begonnen, in de oude wereld. En het aftellen ook!

Merkels Syrische depopulatie’strategie mede door de EU gesteund

Twee vliegen in een klap van de EU POLITIEK
1  Depopulatie van Syrië 
2  De openbare mening van het westen meekrijgen en dan de dictatoriale macht grijpen om de orde te herstellen van de vluchtelingen-chaos die de maffia-elite zelf heeft gecreëerd.

Dit punt hebben we nu bereikt, op dat punt staan we nu.


Rusland heeft de afgelopen dagen de eerste Iskander-M raketten in Syrië opgesteld. 

De projectielen kunnen kernkoppen vervoeren, hebben een bereik van 500 kilometer en worden beschouwd als de meeste geavanceerde tactische korte-afstandsraketten ter wereld, waar geen enkel Westers afweersysteem tegen opgewassen is. 
Het is voor het eerst dat de Russen deze niet te stoppen raketten in het buitenland opstelt, niet alleen bedoeld tegen ISIS, maar overduidelijk ook gericht tegen NAVO-lid Turkije.In 2015 stationeerde Rusland de eerste Iskander raketten (NAVO-codenaam SS-26) in de enclave Kaliningrad aan de Baltische Zee op. 
Dat was de reactie van het Kremlin op de agressieve politiek van de NAVO in Oekraïne, en de vele militaire oefeningen van het Westerse bondgenootschap in Oost Europa.

Israëlische defensiespecialisten noemen het opstellen van de Iskander op de Hmeimmin basis bij Latakia een ‘game changer’, een feit dat de machtsbalans in het Midden Oosten definitief kan veranderen. 
Behalve bijna heel Syrië en een groot deel van zuidelijk Turkije –inclusief de door de NAVO gebruikte luchtmachtbasis bij
 Incirlik- kunnen de raketten ook half Israël bereiken, bijna tot aan de zuidelijke havenstad Ashkelon.


Westen kan raketten onmogelijk stoppen
De recent deels teruggetrokken bommenwerpers en
gevechtsvliegtuigen worden door het Kremlin dus onmiddellijk vervangen door de beste raketten die de Russen hebben, want op 15 maart kondigde Moskou aan dat ook de formidabele S-400 
luchtafweerraketten in Syrië blijven. Tegen deze raketten hebben de Westerse luchtmachten geen enkel verweer.

De Iskander-M is een mobiel lanceersysteem met 2 raketten die onafhankelijk van elkaar kunnen worden afgevuurd. Het duurt slechts enkele minuten om het systeem operationeel te maken. Eenmaal afgevuurd kan een raket tijdens de vlucht van koers worden veranderd, zodat het zelfs bewegende doelwitten zoals tankcolonnes of militaire konvooien kan vernietigen.

De (conventionele- of kern)kop van de Iskander-M is voorzien van een gecodeerd radiosignaal dat tot nu toe niet door Westerse UAV’s en AWACS kan worden onderschept. Dat betekent dat de raket luchtafweersystemen kan omzeilen en feitelijk niet kan worden neergeschoten. De boordcomputer ontvangt een beeld van het doelwit, richt zich erop, en vliegt daar vervolgens ongehinderd met supersonische snelheid naartoe.

De Iskander-M kan niet alleen met behulp van satellieten, maar ook vanuit vliegtuigen en zelfs door veldsoldaten worden bestuurd. Daarnaast wordt het projectiel niet gehinderd door slechte weersomstandigheden of door duisternis, zoals andere ballistische systemen, en is het zo goed als onmogelijk de lancering van een Iskander tijdig te detecteren, wat de raket virtueel onoverwinnelijk maakt. (1)

Het opstellen van de Iskander-M is een nieuwe waarschuwing van het Kremlin aan het adres van Turkije en Saudi Arabië, (en de USA!) die hun invasieplannen van Syrië nog altijd niet hebben opgegeven.


‘Turkije en Westen willen doelbewust Syrië ontvolken en vernietigen’

De hoog in aanzien staande Oostenrijkse professor en jurist Heinrich Wolhmeyer schreef in een brief aan kanselier Werner Faymann dat slechts weinigen beseffen dat de oorlog in Syrië een doelbewuste ontvolkingsstrategie van het Westen en Turkije is om het land te vernietigen. 
‘De recente afspraken met Turkije passen naadloos in deze strategie en worden in de EU-commissies blindelings door Oostenrijk ondersteund.’

Omdat het wegterroriseren en platbombarderen van de Syrische president Assad –in tegenstelling tot de Libische leider Gadaffi- mislukte, 
verhoogden de EU, de NAVO en Turkije hun druk op Syrië door welbewust een gigantisch vluchtelingenprobleem te creëren, en de Syrische bevolking door middel van omvangrijke, volkenrechtelijk illegale sancties kapot te maken, in de hoop dat de burgers zich tegen Assad zouden keren.

Toen ook dat niet onmiddellijk het gewenste resultaat opleverde, nam de Duitse bondskanselier Merkel verdragen, en nodigde met opzet miljoenen moslimmigranten tot Europa uit, juist om ook hier zoveel mogelijk onrust en chaos te creëren, zodat de publieke opinie zich uiteindelijk achter direct militair ingrijpen in Syrië zal scharen.


‘Het laatste akkoord met Turkije verstevigt de
ontvolkingsstrategie: omdat voor iedere afgewezen vluchteling een Syriër moet worden opgenomen, wordt de ‘depopulatie’ strategie mede door de EU gesteund – een perfiditeit, die helaas een bitter einde dreigt te krijgen.’De NAVO gebruikt hetzelfde beproeft concept van voor WWII. 
Voor WWII stelden Nederlandse ministers voor dat Nederlandse werklozen maar moesten gaan werken in Duitsland en vond men het ook prima dat Nederlanders zich melden voor de Duitse krijgsmacht om tegen de Russen te vechten. 

Nu gebruikt de EU de ISIS strijders als proxyleger en ontdoet de EU zich daarmee van werklozen die zich niet aanpasten doordat ze teveel luisterden naar de Saudische imams in de moskeeën. 

De VS, EU en de NAVO hadden gehoopt daarmee Assad ten val te brengen zodat voor de soennitische Golfstaten pijplijnen door Syrië gelegd kunnen worden. 

Ook in Nederland klopten gezagsdragers zich op de borst voor de dalende criminaliteitscijfers in Nederland totdat ISIS strijders terugkwamen met alle ongewenste immigranten uit Turkije, Libië en Afrika. 
Alle deelnemende landen hadden nl. gehoopt dat de strijd in Syrië binnen een paar weken voorbij zou zijn na de geregisseerde 'volksopstand'. Daarbij hadden ze ook verwacht dat Rusland z'n basis in Syrië zou opgeven.

MAAR HET LIEP ANDERS 

Nu komt de hele EU politiek  onder druk te staan door de  wakker makende volksreferenda en de stijgende criminaliteit door de asielshoppers en het niet accepteren van de door de EU geplande massa-immigratie.

ISIS word nu ook gebruikt in de VS en in de EU om het vrije internet aan banden te leggen en de alternatieve nieuwssites aan te pakken. 
Verder worden na de aanslagen van ISIS in alle landen wetten opzij geschoven en arrestaties uitgevoerd zonder door rechters beoordeeld en gegeven huiszoekingsbevel en krijgen BOA's meer bevoegdheden. 
De totale controlestaat word daarmee dichterbij gebracht.
Verder is het krankzinnig dat de door de CIA gesteunde strijders nu door het Pentagon gesteunde strijders bevechten in Syrië;


MAAR 
het volk trapt er niet in!
Het zal eerder een enorme hekel en verzet van uit de bevolking zelf tegen de nu onze zogenaamde volksvertegenwoordigers gaan ontstaan, nu ze met voeten en handen alle regels en afspraken aan hun laars lappen. 
Het besef wordt bij iedereen duidelijker en zal hun woede van hun angst overwinnen in der loop van het jaar.  

Goede vragen die gesteld dienen te worden bij de 'arrestatie' van verdachten;
http://www.globalresearch.ca/nine-reasons-to-question-the-paris-terror-attacks/5514021

Opvallende uitspraken van Nederlandse bevelvoerders die respect hadden over de strijders die tegen Assad gingen vechten;
http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/europe-paying-heavy-price-complacency-existential-crisis-deepens
Tot slot wil ik iedereen er op wijzen dat tegen Jordanië was gezegd dat ze liever de extreem jihadistische websites in de lucht hielden en dat Google 500 mensen hierop hadden gezet. 
Yahoo doet waarschijnlijk hetzelfde. 
 http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/bombshell-king-jordan-blames-turkey-terror-europe-says-israel-looks-other-way-al-qae

Op naar een Neurenberg II tegen onze leiders. Zij zijn verantwoordelijk voor de genocide in Syrië.

Xander
(1) DEBKA
(2) KOPPGeen opmerkingen: