10/13/2015

Wikileaks bewijst! Het bloedbad in Syrië is vooral het resultaat van de politiek van de VS

Het huidige bloedbad in Syrië is een direct resultaat van de buitenlandse politiek van de VS. 
Dat is de kern van een nieuw boek "The wikileaks files" waarin journalisten met veel moeite de tijdslijn van de VS reconstrueerden aan de hand van de gelekte overheids documenten en emails.
Uit de analyse blijkt dat de VS, al in 2006, als voornaamste doel had om het Assad regime omver te werpen. In emails van de toenmalige ambassadeur geeft deze exact aan waar hij denkt dat de mogelijkheden liggen.

Ook laten de berichten zien hoe de Amerikanen nieuwszenders van omliggende landen stimuleerden om politieke tegenstanders van de Assad regering zoveel mogelijk zendtijd te geven. 

Op die manier probeerden ze het land steeds meer in isolement te brengen.
H
et opvallende is dat, hoewel de details rond de strategie zeer precies en doordacht worden beschreven, er nergens in de correspondentie ook meer met 1 woord wordt gerept over het lot van het volk bij het uitbreken van een burger oorlog.
-
"The wikileaks files" Een boek dat iedereen zou moeten lezen. 
BRON: www.truth-out.org

 
Het is inmiddels geen geheim meer dat de Nederlandse media en politiek gretig gebruikmaken van verschillende propagandatechnieken. 
Tijdens zowel de Libië- als de Irakoorlog werd de Nederlandse bevolking ernstig misleid. Terwijl Rusland successen boekt in de strijd tegen ‘Islamitische Staat’, doen ook dit keer de mainstream media in Nederland aardig mee met het usa- propagandaspelletje.  
Over NOS propaganda, het nieuwe mediaplan van Dekker, waarbij de NPO gaat bepalen wat de omroepen mogen produceren en wat niet past geheel in het plaatje van een totalitaire, ondemocratische EU overheid zoals we die nu hebben. 
En dan, 
hoe komt de VARA aan zoveel zendtijd voor Nieuwsuur, NOS nieuws, DWDD en Pauw? Hoeveel leden heeft de VARA nog over na de ineenstorting van de PvdA?

Luister vooral goed naar het woordgebruik, b.v. in het journaal of bij Nieuwsuur; 
- Amerikanen hebben doelen van IS gebombardeerd. En dan. 
- De Russen zeggen dat zij IS-doelen zouden hebben gebombardeerd. 
- Anonieme bron VS zegt dat 4 raketten van Rusland in Irak zijn terecht gekomen. Zowel Rusland als Irak ontkennen. Maar het komt wel in alle media, die dag. 
Het is nu 3 of 4 dagen geleden en er wordt NIETS meer over vernomen!! Dus enkel mediapropaganda om Russen in kwaad daglicht te stellen.  
De bespeling van de burger is onophoudelijk bezig en gebeurt zeer subtiel.
Doe dit dag in dag uit en je creëert een beeld wat altijd in het voordeel is van de VS.
Vandaar dat er nog steeds zoveel mensen anti- Rusland zijn, maar gelukkig worden mensen die echt op zoek gaan naar informatie door meerdere bronnen te raadplegen, steeds objectiever.

De Amerikanen en Israël proberen al vanaf +/- 1970 om het Assad regime (vader en zoon) te ondermijnen
Dat is helemaal geen geheim. De Russen ondersteunen dat regime ook al sinds die tijd. Dat het tot nu toe maar matig gelukt is om Assad te ondermijnen, geeft aan dat de Amerikaanse strategie niet bepaald goed werkt.

Toen de Russische luchtmacht begon met het bombarderen van belangrijke IS-doelen, besloten de mainstream media hier ook geen aandacht aan te besteden.  
Allereerst om te voorkomen dat de ‘kritische burger’ in Nederland de efficiëntie van de ‘internationale coalitie’ ter discussie zou stellen. Want zeg nou zelf, als Rusland een IS-commandocentrum, drie IS-munitieopslagbunkers, al het luchtafweergeschut in de provincies Hama en Homs en drie ‘IS-werkplaatsen’ waar bommengordels en autobommen vervaardigd werden, allemaal binnen vijf dagen kan vernietigen, dan vragen wij ons geprikkeld af waar de ‘internationale coalitie’ de afgelopen 14 maanden mee bezig is geweest? 


 

Geen opmerkingen: