10/07/2015

Te veel burgerlijke onrust: geen asielzoekerscentrum in Wezep- Asielzoekers zwalken dronken door de tuin

De burger is het zat om als voetveeg ingezet te worden, om vervolgens verleid te worden met leugens als het weer verkiezingstijd is. De komst van een asielzoekerscentrum in het Gelderse Wezep leidde tot veel onrust. 

Nu is besloten dat het er niet komt. Op informatieavonden moest meerdere keren worden ingegrepen, een voorstander van het azc werd bedreigd en uitgescholden de kerk riep op tot meer verdraagzaamheid en werd beloond met bekladdingen.
"Het is spijtig dat de gemoederen zo verhit raakten", zegt burgemeester Adriaan Hoogendoorn.
hij bedoeld. Spijtig, voor zijn carrière. De "democratie" wordt gerund door criminele baantjesjagers.--- Het enige wat hem spijt is dat hij 40000 euro per vluchteling per jaar misloopt.

Het COA wilde camping Heidehoek verbouwen zodat er 600 asielzoekers konden worden opgevangen, maar na de ophef besloot het gemeentebestuur in de stemmen met de komst van maximaal 300 vluchtelingen.
"Oldebroek zoekt nog naar een andere locatie.". Er komt dus wel een AZC, alleen niet op Camping Heidehoek.
Hoeveel zijn er al opgevangen door hun moslimbroeders in de  grote moskeeën? En de foute asielzoekers terugsturen naar het woonhuis in Berlin richting Merkel.

Op het landgoed van Marcel van Dam kunnen die 600 toch wel?
Ze komen niet in de achtertuin van de mensen die met de grootste smoel op TV komen, ze komen in de achterstandswijken die je helemaal niet ziet op TV.
Aanstaande zondag demonstratie van Pegida Nederland op de Neude te Utrecht. 
Komt allen!

 
Dat ziet het COA niet zitten. 

Als er 'maar' 300 asielzoekers welkom zijn op de camping, dan zou de verbouwing te duur zijn. De gemeente Oldebroek, waar Wezep toe behoort, is nog op zoek naar een andere mogelijke locatie.

Asielzoekers zwalken dronken door tuinen

Het 'meldpunt overlast asielzoekers' dat Geert Wilders in het leven heeft geroepen, heeft volgens de PVV-leider in één dag 2000 meldingen binnengekregen.
Hoe serieus al die meldingen zijn, is niet te controleren. Maar Wilders noemt het aantal 'overweldigend'. 

"Moeders die hun dochters niet over straat durven te laten gaan, mensen die geconfronteerd worden met asielzoekers die dronken door hun tuin zwalken." 

Het meldpunt geeft Nederlandse burgers 'de kans hun ervaringen te delen met de enige politieke partij die wel naar hen luistert', zegt de PVV-leider.Geen opmerkingen: