10/13/2015

Juncker en Schaüble willen solidariteitsbelasting om migranteninflux te financieren’

Plaatje bij 'Juncker en Schaüble willen solidariteitsbelasting om migranteninflux te financieren’

Een grote Duitse krant(Deutsche Welle)meld dat er zaterdag besprekingen hebben plaatsgevonden over een vluchtelingen tax.
Deze belasting zou bij moeten dragen in de kosten van de lopende vluchtelingen crisis.Extra inkomsten uit de belasting, die in de vorm van een toeslag komen op aardolie of het extra verhogen van De btw zou rechtstreeks naar de EU begroting gaan. Migranten-influx is de Brusselse terminolgie voor wat in gewoon Nederlands een "Tsunami van Gelukszoekers" wordt genoemd. Doet gelijk denken aan de 'kopvoddentax'.
Er zijn al gesprekken gevoerd rond de introductie van een Europese solidariteitstaks om de kosten van de vluchtelingencrisis te kunnen opvangen. Met de heffing zou een belangrijke slag worden toegebracht aan de inspanningen van de Britse premier David Cameron om de bestedingen van de Europese Unie te beperken. Dat heeft de Britse krant The Times gemeld.

En waarschijnlijk gaan de "vluchtelingen" een €U-paspoort krijgen
Brussel wil hoe dan ook zijn centrale macht vergroten
om te verworden tot een dictatoriale homogene macht. 


Lijkt mij dat de tax of "what ever" kan komen van de goed ingevulde verdiensten van ondernemingen die juist bakken geld aan de asielindustrie verdienen en van mensen die via de Kaaiman/ Guernsey/ Solomon eilanden die hun belasting niet betalen, en natuurlijk de veroorzaker -de USA- 
Deze mensen hebben het gore lef, niet om te opperen, maar om het ook nog eens uit te voeren!
Echt triest onze burgers nog meer belasten. 
Die vette EU plofkoppen in Brussel hebben er geen weet van wat er onder de burgers leeft. 
De EU begint onderhand een smeulend kruitvat te worden. Het extremisme en het nationalisme neemt door het wanbeleid van de EU hand over hand toe.
Dus ze halen een probleem naar binnen, dumpen dat bij de burgers in de wijken, en laten dan de burgers extra belasting betalen omdat er een probleem is? 

Ze zijn knettergek, die EU fascisten. Pek en veren, zeg ik.

Als ze dit er doorheen jagen, dan breekt echt de hel los.
ook nog eens betalen voor iets waarvan velen roepen dat dit onze ondergang zal worden.


We are doomed from the start!
De Europese burgers zouden elkaar behoren te beschermen tegen dit wrede, niet doorwrochte beleid,want solidariteit geld niet voor ouderen, zorgbehoevende, studenten, werkelozen etc.  


Geen opmerkingen: